Így viselkednek a csillagjegyek versenyhelyzetben!

2021. április 24.
Van, aki teljesen felpörög a versenyhelyzettől, és kifejezetten jót tesz a teljesítményének a megmérettetés. Másokra nem hat ilyen kedvezően a rivalizálás: leblokkolnak, és hajlamosak katasztrofálisan szerepelni. A te csillagjegyed hogy reagál?

Születési horoszkópod segít, hogy jobban megismerd magad, ezúttal arra mutatunk rá, hogyan hat az egyes csillagjegyekre a versenyhelyzet. Ha a sajátodat már feltérképezted, nézd meg, mire számíthatsz a többiektől, egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy egy tettre kész Kossal vagy a született diplomataként működő Mérleggel kell-e összemérned az erődet.

csillagjegy horoszkop verseny versenyhelyzet rivalis

Kos

Ő azért lép pályára, mert győzni akar, de az egyetlen cél, ami a szeme előtt lebeg, hogy mindenkit maga mögé utasítson, és fölényes győzelmet arasson. A versenyhelyzet legális dopping számára, hihetetlen tartalékokat képes mozgósítani, ha netán hátrányba kerül.

Bika

Téved, aki azt hiszi, hogy a Bika lassú és kényelmes csillagjegy. Bizonyos helyzetekben ezek a tulajdonságai erősödnek fel, de ha olyan álmok megvalósításáért száll ringbe, amelyek fontosak számára, elszántsága, makacssága (ami hihetetlen céltudatossággá alakul) és kitartása igazi szupererő.

Ikrek

Az Ikreknek sajátos módszerei vannak arra, hogy lefegyverezze a vetélytársait. Energikus és ügyes csillagjegy, mind szellemileg, mind testileg kiemelkedő teljesítményre képes. Mindenre gyorsan reagál, ezért ha versenytársa netán elveszíti a fonalat, biztos, hogy az Ikrek behozhatatlan előnyre tesz szert.

Rák

A Rák rendkívül érzékeny lélek, aki nehezen viseli a kudarcot, versenyhelyzetben pedig eléggé bénítóan hat rá annak lehetősége, hogy alulmarad a küzdelemben. Ha kellő bátorítást kap, félre tudja tenni ezt a félelmét, és ha megérzi a siker ízét, csodákra képes.

Oroszlán

Magabiztos megjelenésével sokszor már azelőtt eldől a verseny, hogy övé lenne a dobogó legfelső foka. Győzelme sosem alaptalan, határozottsága mögött teljesítmény is rejlik – sosem viselné el azt a szégyent, amit az okozna, hogy valamiben felsül.

Szűz

A Szűz sikerének titka a tervezés és a tudatos felkészülés. Hihetetlenül praktikus gondolkodású, a leghétköznapibb megpróbáltatások előtt is lépésről- épésre átgondolja a teendőket. A kreativitás nem kimondottan az erőssége, pontossága és precizitása azonban ellensúlyozza hiányosságát.

verseny rivalis horoszkop csillagjegy

Mérleg

Az, hogy a Mérleg miként reagál versenyhelyzetben, nagyban függ attól, hogy milyen lábbal kelt fel. Egyik nap szárnyal, másik nap viszont pocsékul teljesít – a tervezés nem erőssége, ezért gyakran improvizál, amivel szerencsére ritkán fog mellé. Diplomataként mindig sportszerűen versenyez.

Skorpió

A Skorpió bármire képes azért, hogy győzelmet arasson. Ezt szó szerint kell érteni! Minden erejét beveti, ha arról van szó, hogy helyt kell állnia, és ha a helyzet úgy kívánja, sajnos attól sem riad vissza, hogy piszkos eszközökhöz nyúljon.

Nyilas

A Nyilas mindig nagyon komolyan veszi a versengést, és szinte mindig megtalálja a megfelelő stratégiát ahhoz, hogy győzelmet arasson. Ha egy-egy csatát el is veszít néha, a háborút ritkán zárja kudarccal. A szabályokra mindig odafigyel, és korrekt versenyző.

Bak

Sosem hoz elhamarkodott döntéseket, emiatt lehet, hogy olykor lassabb a többieknél, ez azonban nem jelenti azt, hogy alulmarad a versenyhelyzetben: mindig tudja, hogy mit akar, és azt is, hogy miként érheti el a céljait. Ritka, hogy a Bak felsül, ezért semmiképp nem szabad lebecsülni.

Vízöntő

A külső szemlélők számára sokszor úgy tűnhet, hogy fogalma sincs, mit csinál és csak össze-vissza kapkod, ez azonban nem igaz: a Vízöntő mindig egyedi és kreatív megoldásokkal áll elő, ami a többiek számára furcsa lehet, sokszor azonban épp ez kell ahhoz, hogy fényes győzelmet arasson.

Halak

Nem kifejezetten versenyző alkat, ez azonban nem jelenti azt, hogy szükség esetén nem száll ringbe másokkal. Ami helyzeti előnyt teremt számára, az leginkább a kiszámíthatatlansága: ő mindig tudja, hogy mire készül, vetélytársai azonban csak ritkán tudják kitalálni, mi lesz a következő lépése.

Forrás: Via  Fotó: Getty Images

Ezt már láttad ?