Ezt rontod el a párkapcsolatokban a csillagjegyed szerint

2021. április 19.
Mindenkinek vannak hibái, még annak is, aki azt gondolja magáról, hogy tökéletes. Ezzel nincs semmi gond, épp ettől vagyunk olyan sokszínűek. Az egymás után többször elkövetett baklövéseket, amelyek miatt a párkapcsolatok is zátonyra futhatnak, szerencsésebb kiküszöbölni.

Az asztrológia és a horoszkóp elemzése nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy feltérképezzük erősségeinket és gyengeségeinket, és ezek ismeretében boldogabbá tegyük az életünket. Chase Chualong asztrológus, az Early Bird Bird Astrology létrehozója – nagyon helyesen! – azt vallja, hogy egyikünknek sem lenne szabad kifogásként használni az egyes csillagjegyekre jellemző kedvezőtlen tulajdonságokat: az önismeret magasabb szintjét jelenti, ha felismerjük a hibáinkat, és megtanulunk kiküszöbölni azokat. Ehhez most mi is hozzásegítünk!

horoszkop parhoroszkop parkapcsolat szerelmi horoszkop

Kos

Igazán odaadó és szeretetteljes társ, képes hegyeket megmozgatni azért, hogy szíve választottját boldoggá tegye. Figyelmes és kedves, a baj csak az, hogy nehezen törődik bele abba, hogy a párkapcsolatban vannak rosszabb és jobb napok – amilyen energikus és szenvedélyes, sokat fő a feje emiatt, sőt robbanékonnyá is válhat. Ha Kos vagy, akármilyen nehezedre esik, próbálj meg uralkodni az indulataidon, ha pedig Kost szeretsz, éreztesd vele folyamatosan, milyen fontos neked!

Bika

A Bika rendkívül szilárd jegy, ebből adódóan kiemelten fontos számára a stabilitás és a kiszámíthatóság. Nem vágyik semmi másra, csak arra, hogy kiegyensúlyozott életet éljen, ha megtalálja hozzá a megfelelő társat, boldogan alapít családot és teremt otthont a szeretteinek. Erőssége egyben gyengesége is lehet: van, akinek unalmas a kiszámíthatóság, emiatt fennáll a veszélye annak, hogy a kapcsolat zátonyra fut. Ha Bika vagy, próbálj egy picit lazább lenni, ha pedig Bikát szeretsz, ne vedd zokon, ha unásig ismétel bizonyos dolgokat.

Ikrek

Az Ikrek mindig tudja, mit akar, megesik azonban, hogy hirtelen változtatja elképzeléseit. Emiatt kissé csapongónak és megbízhatatlannak tűnhet a párja szemében. Lássuk be, nem mindig könnyű egy Ikrekkel, sok nézeteltérést szülhet, ha társa szó szerint ért mindent, ami elhagyja a száját. Ha Ikrek vagy, próbálj gondolkodni, mielőtt beszélsz, ha pedig Ikreket szeretsz, tanulj egy kis könnyedséget, lazaságot partneredtől!

Ezt olvastad már?

Rák

A Rák nem sak a párjába, hanem a szerelembe is szerelmes. Ez sajnos nem mindig végződik jól, túláradó érzelmeit egyesek fojtogatónak érzik. A Rák szerelmi élete akkor lesz igazán napfényes, ha olyan társat talál, akit nem elriaszt, hanem boldoggá tesz ez a földöntúli szeretet és ragaszkodás. Ha Rák vagy, legalább időnként próbáld meg visszafogni magad, főleg ha azt látod, hogy szerelmednek kezd túl sok lenni rajongásodból. Ha Rákot szeretsz, egyszerűen hagyd, hogy imádjon!

Oroszlán

Az Oroszlán nemcsak az állatvilágban, hanem a zodiákus jegyek között is méltóságteljes és fenséges. Energikus és büszke, akinek lételeme, hogy mások felnézzenek rá. Nem akar gyengének mutatkozni, ezért akkor sem kér segítséget, ha mindennél nagyobb szüksége lenne egy segítő kézre. Ha Oroszlán vagy, fogadd el, hogy olykor nem te vagy a legjobb, ha pedig Oroszlánt szeretsz, éreztesd vele gyakran, hogy milyen kivételes!

Szűz

A Szűznél precízebb és kritikusabb csillagjegyet keresve sem találnánk. Barátnak fantasztikusak, a párkapcsolatban azonban megerőltető lehet perfekcionizmusuk, és az, hogy szerintük mindennek terv szerint kell alakulnia. Mások szemében jelentéktelen apróságok miatt is képes jelenetet rendezni, ezért ha Szüzet szeretsz, eszedbe se jusson szanaszét hagyni a dolgaidat, és tanulj meg okosan rendszerezni. Ha Szűz vagy, legyél elnézőbb, és próbálj meg rugalmasabb lenni!

horoszkop parhoroszkop parkapcsolat szerelmi horoszkop

Mérleg

A Mérleg is azok közé a csillagjegyek közé tartozik, aki szüntelenül a harmóniára, a kiegyensúlyozottságra törekszik, és ez nincs másképp a párkapcsolatában sem. Ezt tökéletesen kifejezi állatövi jegyük szimbóluma, a tökéletes egyensúlyban álló mérleg – ha jót akarsz neki (és magadnak), ezt sose téveszd szem elől! Amivel másokat az őrületbe kergethet, az a fontos döntéseket megelőző határozotlansága: minden eshetőséget számba akar venni, mielőtt A-t vagy B-t mond. Ha Mérleg vagy, hagyj fel néha az örökös mérlegeléssel, ha pedig Mérleget szeretsz, légy vele türelmes és támogató döntéshelyzetekben!

Skorpió

Amikor egy Skorpió szerelembe esik, testük minden sejtjével imádják a választottjukat. Egyszerre romantikus és szenvedélyes, ez az a csillagjegy, ami sokak számára igazi álompartner lehet. Persze túl szép lenne, hogy igaz legyen, ha nem állna itt egy de… Az első bökkenő, hogy a Skorpió nem egyik napról a másikra lesz szerelmes, elég masszív védőfalat kell lebontania annak, aki közel akar férkőzni a szívéhez! Ha Skorpió vagy, bízz a megérzéseidben, és néha próbálj felhagyni a gyanakvással! Ha Skorpiót szeretsz (vagy szeretnél szeretni) adj neki időt ahhoz, hogy feloldódjon! 

Nyilas

A Nyilas nagyon szeret szerelmes lenni, párkapcsolata mégsem mindig zökkenőmentes. Időnként akkor is felszínre törhet benne a vadászösztön, ha stabil kapcsolatban él, ez pedig igencsak megzavarhatja a harmóniát. Az, hogy felébred benne a hódítási vágy, egészen addig nem gond, míg nem lép a tettek mezejére. Ha Nyilas vagy, próbáld átcsoportosítani az energiáidat vadászat helyett, ha pedig Nyilast szeretsz, tartsd fenn az izgalmat a kapcsolatban, hogy társadnak ne legyen kedve másfelé kacsintgatni.

Ezt olvastad már?

Bak

A Bak igazán megbízható partner, akire mindig lehet számítani. Bár nem kifejezetten érzelmes jegy, a Bak szülött tiszta lapokkal játszik, ritkán halászik zavarosban. Cserébe ő is korrektséget, elkötelezettséget és hűséget vár el, ha ez elmarad, kételkedni kezd a kapcsolat létjogosultságában. Mivel a Bak általában érettebb gondolkodású a kortársainál, nehezen viseli a gyerekes, komolytalan viselkedést, ezzel tényleg ki lehet kergetni a világból. A szervezetlenséget és a féktelen költekezést sem szereti, ezt érdemes fejben tartani, ha Bakot szeretsz. Ahhoz, hogy a Bak könnyebben szót értsen másokkal, érdemes egy hangyányit alacsonyabbra tenni a mércét és toleránsabbá válni.

Vízöntő

A Vízöntő sokkal inkább hallgat az eszére, mint a szívére, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tud fülig szerelembe esni! Érzelmi kifejezése kicsit nehezebben megy, mint másoknak, ehhez időre van szüksége. Ha ki is alakult egy ígéretes kapcsolat, neki akkor is szüksége van szabadságra, a privát szférájából egy kis szeletet mindig meg akar tartani magának. Ha Vízöntőt szeretsz, soha ne akard korlátozni és megváltoztatni ezt a különc jegyet – ha olyannak szereted, amilyen, remek társad lesz! Ha Vízöntő vagy, néha próbálj meg mások fejével gondolkodni, hidd el, sokat segít!

Halak

Tudtad, hogy a válások nagy részének hátterében anyagi okok állnak? Nos, a Halak ezen a téren nincs épp a helyzet magaslatán, sokszor elúszik a számítással vagy a tervezgetéssel, nem ritka, hogy tovább nyújtózkodik, mint ameddig a takarója ér. Szerencsére azért képes a hibáiból tanulni, kár, hogy időnként nagy árat fizet ezért. Ha olyan partnerre talál, aki két lábbal áll a földön és szereti kézben tartani az irányítást, igazán ígéretes kapcsolatot alakíthatnak ki. Ha Halak vagy, próbálj meg gátat szabni parttalan elképzeléseidnek, sokat lendít majd a helyzeten!

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Ezt már láttad?