Ez a 4 csillagjegy képtelen túllépni a problémákon

2021. április 17.
A régi sérelmeken nem mindig könnyű túllépni, a problémákat olykor nehéz szélnek ereszteni. Ezek a csillagjegyek különösen sokat rágódnak a múlton.

És itt vannak ők, ez a négy csillagjegy, amelynek szülöttei egyszerűen képtelenek elszakadni a történtektől, és fátylat borítani a múltra. Hosszan rágódnak a problémákon, nehezen dolgozzák fel a sérelmeiket, és akkor is képesek előhozakodni velük, amikor mások már réges rég elfelejtették. Ezek a zodiákus jegyek sokszor nagyon megnehezítik a saját dolgukat azzal, hogy a korábbi problémák miatt szenvednek, de sajnos ahhoz is kiválóan értenek, hogy a környezetükben élőket kergessék az őrületbe  rossz szokásukkal.

horoszkop csillagjegy ragodik a problemakon szuz skorpio bika

Bika

A Bika általában lassan, kényelmesen teszi a dolgát a mindennapokban, és ez bizony a felejtésre is igaz. Azokat a helyzeteket, amelyekben komoly sérelmek érték, sosem veri ki a fejéből, hajlamos újra és újra átélni a fájdalmas pillanatokat. Nála sosem merül semmi a feledés homályába, azokra, akik egyszer megbántották, mindig emlékezni fog. A Bika számára komoly előrelépés, ha beismeri, hogy saját boldogságának is útjába áll a gyötrődéssel – ha erre rájön, képessé válik arra, hogy elengedje a haragot, és inkább az új lehetőségekre fókuszáljon.

Rák

A Rák briliáns memóriával rendelkezik, ami nem minden esetben jelent jót: nagyon hosszú ideig őrizgeti a rossz emlékeket, hajlamos arra, hogy túlzottan sokáig rágódjon egy-egy problémán, múltbeli eseményen. Akik megbántották, azoknak nehezen ad új esélyt az újrakezdésre, meglehetősen nehezére esik ugyanis, hogy félretegye a büszkeségét, és megbocsásson. A legrosszabbul azt viseli, ha olyan ember okoz neki sérülést, akiben megbízott, akitől egyáltalán nem számított ilyesmire. Ha nem is gyakran, időnként azért képes a megbocsátásra, ehhez azonban komoly erőfeszítéseket kell tennie.

Ezt olvastad már?

Szűz

A Szűz rendkívül fejlett kritikai érzékkel rendelkezik, és igen magasra teszi a mércét másokkal és saját magával szemben is. A problémákon is hajlamos hosszú ideig agyalni, nemcsak akkor, amikor megoldást keres, hanem utólag is: tűpontosan képes felidézni minden apró részletet. Ebből adódóan az, aki egyszer megbántotta, netán elárulta, nem sok jóra számíthat. Komolyan meg kell dolgozni azért, hogy a bizalmát visszanyerjék, gyanakvását azonban nagy valószínűséggel akkor sem tudja teljes mértékben levetkőzni. 

Skorpió

Hatalmas hiba lett volna kihagyni a Skorpiót ebből a listából, hiszen a régi sebek feltépését mesteri szintre fejlesztette. Saját magát is profi szinten gyötri a múlt eseményeivel, de azokat sem kíméli, akik korábban borsot törtek az orra alá. A Skorpió az önmarcangolás mellett a bosszúálláshoz is ért, addig biztos, hogy nem lép túl a sérelmein, amíg vissza nem vágott. Abban felesleges reménykedni, hogy elfelejti az ellene elkövetett vétségeket, ez ugyanis akkor sem fog megtörténni, ha netán megbocsát.

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?