Júniusi horoszkóp – 2021

2021. június 01.
A legtöbb jegy számára nosztalgikus hangulatban kezdődik a nyár.

KOS

Bővül az ismeretségi köröd. Az elmúlt időszak bezártsága nem tett jót lendületes természetednek, de most végre minden égitest azon dolgozik, hogy kiszabadulhass. Sokat jelent neked, ha társaságban töltheted az időt. Régi barátok is felbukkannak, akikkel esetleg az elmaradt születésnapokat is megünnepelhetitek. Alapvetően a mozgás, az ismerkedés és néhány esetben a naplóírás lehet a nyarad jellemzője.

junius-horoszkop-2021

BIKA

Nagy szükség lesz a józanságodra. Anyagiak területén nincs okod panaszra, azonban lesznek hetek, amikor a pénz szinte meg sem érkezik a bankszámládra, máris továbbáll. A családodtól elsősorban lelki támogatásra számíthatsz. A szomszédságod problémát okozhat, ezért az a legegyszerűbb, ha amennyire lehet, elkerülöd őket. Ha módodban áll, vegyél ki néhány nap szabadságot.

IKREK

Mozgalmas időszakra számíthatsz. Most különösen fontos, hogy betartsd a szabályokat, de ha vannak új gondolataid, azokat ne rejtsd véka alá. A Napod a Szaturnusszal kerül kedvező kapcsolatba: általában nem vagy kitartó, de most egy ideig a céltudatosság és megbízhatóság mintaképe leszel. Anyagi területen hol fent, hol pedig lent találod magad.

 RÁK

Az energikus Mars éppen kigördül a születési jegyedből, de a kedves Vénusz ott marad. Hatására te leszel a nyáron a nosztalgia bajnoka. Jó, ha rendrakásra is adod majd a fejedet, Rákként ugyanis ragaszkodsz minden apró régi dologhoz, de most képes lehetsz a szép emlékek felidézése után megválni a mára már haszontalanná vált tárgyaktól. Módod lesz egy vízparti nyaralásra is.

OROSZLÁN

A nyár minden percét kihasználod, rengeteg új élménnyel gazdagodsz. A Mars a születési jegyedbe lép, így te lehetsz a családi nyaralás szervezője, de a munkádban is kamatoztathatod ezt a kitűnő képességedet. Kivételesen a sport is vonz. Keresed azokat az alkalmakat, ahol másokkal együtt, többnyire a szabad levegőn élvezheted a mozgás örömét. Párkapcsolatban legyél engedékeny.

SZŰZ

A június még a munka jegyében telik. Néhány hetet várnod kell, hogy nyaralás, pihenés következzen. A hivatásod területén egy meglepő esemény felkavarhatja az állóvizet. Egy nyughatatlan kolléga túlléphet a saját hatáskörén, amivel jó nagy fejtörést okoz neked. Ellenben, ha ezt az ügyet sikerül rendezni, a hátralevő napsütéses hetekben már a családodra koncentrálhatsz, és sikerül majd feltöltődnöd.

MÉRLEG

A legkülönfélébb nyilvános eseményeken veszel részt. Élvezed, hogy újra bekapcsolódhatsz a társasági életbe. A szerelem is beköszönt az életedbe. Erre még akkor is meg van az esélyed, ha nem vagy egyedül. Egy nyári flört igazán belefér! A munkádban sikeres leszel, úgy érzed, mintha tiszta lappal indulnál. Mindenben megtalálod a szépet, és mások felé is ezt kommunikálod.

SKORPIÓ

Egy szerelmes nyár veszi kezdetét, felbukkanhat egy távoli imádó is. Egy ideig éppen az okoz izgalmat, hogy nem tudod, ki ő. Néhány kedves, apró meglepetéssel hívja fel magára a figyelmet. Az Oroszlán jegyébe lépő, harcias Mars azonban okozhat némi kellemetlenséget. A főnökeid okkal vagy ok nélkül, de keménykedni kezdenek. Nem érted, hogy mi bajuk van, de inkább vonulj félre. Nem érdemes felvenned a kesztyűt.

NYILAS

A családod, a párod és a barátaid lesznek a nyarad legfontosabb szereplői. Uralkodó bolygód, a Jupiter most átlépett a Halak jegyébe – ezzel a pozícióval teremt számodra nyugodt, szép, idilli családi életet. Ugyanakkor néhányan az ismeretségi körödből nem nézik jó szemmel a sikereidet, és megpróbálnak gáncsoskodni. Az optimizmusod azonban soha nem hagy el.

BAK

A Bak szorgalma és kitartása most is jellemző rád. Míg mások a napfényt élvezik, te a munkádat végzed. Nemcsak végzed, hanem alaposan ellenőrzöl is mindent. Ez sok idődet veszi el, de te így érzed magad biztonságban. Egy váratlan, új helyzet miatt elképzelhető, hogy mélyebben kell a pénztárcádba nyúlnod. Nem baj, mivel ezzel hosszú távra sikerül megoldani egy helyzetet.

VÍZÖNTŐ

Sok mindenhez érzel kedvet. Tervezed a pihenést is, de előbb néhány kreatív ötletet valósítasz meg. Ügyelj arra, hogy ne forgácsold szét az erődet. Minden nap élmény lesz, ha okosan osztod be az idődet. Anyagi területen érdekes dolgok történnek. Akkor is jön a pénz, ha úgy érzed, nem tettél semmit, ugyanakkor lesz néhány váratlan kiadásod is. Összességében eredményes hetek köszöntenek rád.

HALAK

Igazán örömteli, hogy egyszerre két égitest is a születési jegyedben jár, és mindkettő segítő szándékáról biztosít. A Halak az egyik olyan Zodiákus jegy, amelynek két ura van: a Neptunusz és a Jupiter. Mindkét égitest az érzelmes, kellemes, elmélkedő, kedvesen figyelő énedet támogatja. Nyáron a családoddal töltött minőségi idő mellett a kreativitásnak szenteled a figyelmedet. Szép dolgokat hozhatsz létre.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!