Mikor születtél? Ez a csillagjegyed erőszíne!

2021. május 23.
Minden csillagjegynek megvan az erőszíne – ez az az árnyalat, ami magabiztossá tesz és segít, hogy kihozd magadból a maximumot, akár testileg, akár szellemileg kell jól teljesítened. Extraként pedig a lelkednek is jót tesz!

Vedd magad körül azzal a színnel, ami a horoszkópod szerint a legjobban passzol hozzád: viselj ilyen árnyalatú ruhát vagy kiegészítőt, dekoráld vele az otthonodat vagy csempészd be a munkahelyedre! Meglátod, a hatás nem marad el, a csillagjegyek erőszínei nagyon is működnek!

Ez a csillagjegyed erőszíne

Kos

Az energikus, optimista Kos színe mi más is lehetne, mint a vibráló piros. A Kos Tűz jegy, tele ambícióval, szenvedéllyel és határozottsággal. Imádja a kalandokat és minden olyan újdonságot, ami felfedezésre vár. A piros, ami az intenzitás, az életigenlés, a romantika és ezzel együtt a veszély színe is, a lehető legjobb választás, ha a Kos szeretné kifejezni és aktiválni a benne szunnyadó erőt. Elég egy kis vörös rúzs, és máris más színben látja a világot!

Bika

A bolygónkon csak a változás állandó, pont úgy, ahogy a stabilitásra törekvő Bika szeretné. Mi más is lehetne az ő erőszíne, ha nem a zöld – ez szimbolizálja leginkább azt, hogy a természetben vakon megbízhatunk. Ez a szín – függetlenül attól, hogy melyik árnyalat mellett dönt a Bika – a relaxáció, a nyugalom, az ártatlanság és a megbízhatóság színe. Mindenképp érdemes zöldet viselnie vagy zöld színnel körülvennie magát a Bikának, ha arra vágyik, hogy szilárd talajt érezzen a lába alatt. 

Ikrek

A napsárga melegséget és energiát sugároz, pont úgy, mint az Ikrek, aki imádja, ha pezseg körülötte az élet. Ez a csillagjegy nagyon szeret kimozdulni otthonról, új ismeretségeket kötni és élményeket gyűjteni. Lételeme a kommunikáció, kifejezetten szenved, ha csendben kell maradnia, és hozzá sem szól senki. Nagyon intelligens és gyors észjárású, a sárga színt viselve ehhez még boldogságra és optimizmusra is szert tehet!

Rák

A Ráknál lojálisabb csillagjegyet nehéz lenne találni. Érzékeny és gondoskodó, kiválóan ráérez mások hangulatára, nehéz elrejteni előle, ha valami nincs rendben. Két erőszíne is van, az egyik a fehér, a másik az ezüst. A gyöngyházas csillogás tökéletesen egyesíti ezt a két színt, tisztaságot, szépséget és érintetlenséget sugallva. A fehér és az ezüst viselése megnyugtatja és reménnyel tölti el a Rákot, miközben hozzásegíti, hogy a helyén érezze magát, bárhol is jár.

Oroszlán

Bár az Oroszlánnak az esetek többségében nem esik nehezére mások előtt beszélnie vagy nagyobb plénum előtt jó teljesítményt nyújtania, ha mégis szüksége lenne egy kis erősítésre, aranyat kell viselnie! Ez az a szín, ami magabiztossággal és erővel ruházza fel – amióta világ a világ, ezt a méltóság, a büszkeség színének tartják, ami tökéletesen passzol a fenséges Oroszlánhoz. Így még extravagánsabb és sikeresebb lehet, s úgy ragyoghat, akár egy fényes csillag!

Szűz

A Szűz rendkívül gyakorlatias, praktikus gondolkodású, szerelmi partnerként, barátként és kollégaként is maximálisan lehet rá számítani. Minden téren a tökéletességre törekszik, és az egyik legfontosabb célkitűzése, hogy mindig jobb és jobb legyen. Mivel Föld elemű jegy, remekül passzol hozzá a barna és a zöld. Ezek a természetközeli színek igazán jó hatással vannak a Szűzre: barna a megbízhatóság és a bölcsesség színe, a zöld pedig az egészség és a frissesség színe.

Mérleg

A Mérleg folyton a kiegyensúlyozottságra, a harmóniára törekszik, fontos számára, hogy béke honoljon körülötte. Nagylelkű és elnéző, ő az, aki szerint mindenkinek jár legalább egy második esély. Két erőszínnel is rendelkezik, az egyik a rózsaszín, a másik a kék. Ezek elsőre ellentétesnek tűnhetnek, valójában remekül kiegészítik egymást és egyensúlyt teremtenek. A rózsaszín a nőiesség és a szeretet színe, optimizmust és kedvességet sugároz. A kék gyógyír a lelki sebekre, az óceán és az ég végtelenségét szimbolizálja. Magában hordozza az őszinteséget, az intellektust és a gondtalanságot.

Skorpió

A Zodiákus egyik legtitokzatosabb, legmisztikusabb jegye, amelyik hallani sem akar a középszerűségről: számára minden vagy fehér vagy fekete. Bátor és ambiciózus, határozott fellépésű. Hajlamos a titkolózásra, azt azonban nehezen viseli el, ha előle akarnak valamit elrejteni. Erőszíne a fekete, ez tölti fel elemi erővel, mélyről fakadó energiával és intuícióval. 

Melyik a csillagjegyed erőszíne?

Nyilas

A Nyilas alapvetően nagyon barátságos, vicces és szókimondó, egyik legnagyobb erőssége a spontaneitása. Amikor erőszínét, a lilát viseli (vagy ezzel veszi magát körül), még inkább felerősíti ezeket a megnyerő tulajdonságokat. Ez a szín a nemességet, bölcsességet és büszkeséget szimbolizálja, báj, misztikum és nyugalom árad belőle. A Nyilas a lila szín hatására még pozitívabban gondolkodhat és nyitottabbá válhat.

Bak

A Bak nagyon felelősségteljes csillagjegy, ha valaki, akkor ő két lábbal áll a földön. Gyakorlatias és realista, céljaiért keményen és kitartóan dolgozik. Erőszíne a barna és a szürke, amik remekül kombinálhatók más árnyalatokkal – akár a ruhatárát, akár a környezetét dobná fel velük. A barna a föld színe, a stabilitást és a komolyságot szimbolizálja, a szürke pedig kissé misztikus árnyalat, ami többek között a megfontoltságot jelképezi.

Vízöntő

A Vízöntő az egyik legkreatívabb csillagjegy, hatalmas szabadságvággyal. Rendkívül barátságos, az emberi kapcsolatok kiemelten fontosak számára – egészen addig, míg nem sodorják veszélybe a függetlenségét. A Vízöntő erőszíne a kék, legyen szó bármely árnyalatáról. Ez a szín vidámságot és békét sugároz, szorosan összekapcsolódik a gondtalansággal és a nyugalommal. A Vízöntőnek azért jó kéket viselni, mert kifejezheti vele művésziségét, és ezzel egy időben erősítheti belső harmóniáját.

Halak

A Halak nem sokkal a tavasz érkezése előtt ünnepli születésnapját, ezért az erőszíne a ragyogó, frissességet sugárzó zöld. Ez a csillagjegy nemcsak érzelmes és empatikus, hanem kreatív és spirituális gondolkodású is. A zöld szín a megújulást, a fejlődést, a növekedést testesíti meg, az egészség és a természetesség színe. A Halaknak könnyű dolga van, ha szeretne vitalitással töltődni: a zöldet nem csak magán viselheti, hanem egy erdei sétán is töltekezhet belőle.

Forrás: Via Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!