Nyári bakancslista – Ezeket mindenképp tedd meg idén a horoszkópod szerint

2021. május 29.
A horoszkópok általában arról szólnak, hogy mi fog veled történni a csillagok szerint, most viszont más vizekre evezünk: azt mondjuk meg, mit próbálj ki mindenképp, hogy teljessé tedd a napfényes időszakot!

Spirituális értelemben véve a nyár a szabadság, az életerő és a túlzások időszaka – hosszabbak a nappalok, magasabbra szökik a hőmérő higanyszála, energikusabbak vagyunk, és tetőfokára hág bennünk a kíváncsiság és a vágy az új élményekre. Mi lenne, ha idén kipróbálnál valami újat, amivel teljesebbé teheted a szabadidődet? Itt a lista, hogy melyik csillagjegynek mi való 2021 nyarán!

Ezt tedd meg idén nyáron a horoszkópod szerint

Kos

Elő a görkorival! Ez a csillagjegy évszaktól függetlenül csordultig van tetterővel, nyáron azonban sokkal több lehetőség adódik arra, hogy ennek teret is engedjen. A rohanó hétköznapok után cseppet sem bánja, ha görkorival folytathatja a száguldozást. A kihívásoktól soha nem riad vissza, ezért az sem szegi kedvét, ha netán sosem korizott ezelőtt. Aki viszont gyakorlott görkoris, még egy szélsebes versenybe is beszállhat!

Bika

A Bika az egyik legérzékibb csillagjegy, aki nagyra értékeli a kulináris élményeket. Nemcsak az ízek hozzák lázba, hanem az illatok és a színek is, ezért egy kis mixerkedés szárnyakat adhat neki. Leírhatatlanul élvezi, hogy egyszerre használhatja a kezét és a kreativitását, aminek ígéretes végeredményét aztán el is fogyaszthatja. Lelkesen merül el az ízek világában, egészen biztos, hogy addig meg sem áll, míg ki nem keveri a saját koktélját!

Ikrek

A Merkúr uralma alá tartozó Ikrek az egyik legkommunikatívabb zodiákus jegy: minden adandó alkalmat megragad arra, hogy kapcsolatot teremtsen régi vagy új ismerőseivel, órákra képes lenne belefeledkezni egy jó beszélgetésbe vagy egy izgalmas könyvbe. Nos, megvan a módja annak is, hogy ezt a kettőt összekapcsolja, és valami nagyszerűt hozzon létre: szervezz könyvcsereklubot a barátaid körében, így két legyet üthetsz egy csapásra! Nemcsak a szívednek kedves emberekkel beszélgethetsz, hanem klassz sztorikat is hallhatsz, olvashatsz!

Rák

Igazán érzékeny csillagjegy végtelennek tűnő képzelőerővel. Csodás meglátásai vannak, olyan dolgokat is észrevesz, ami másoknak garantáltan elkerülik a figyelmét. Fontos számára, hogy legyen egy hely, ahova visszavonulhat, és feldolgozhatja azt a sok-sok információt, amit a nap folyamán összegyűjtött. Nyáron, amikor sokat lehet a szabadban, a természet lehet az egyik legszuperebb búvóhelye. Az itt látott szépségek megörökítése igazi Rákhoz passzoló tevékenység, akár lefotózza, lerajzolja, lefesti vagy megírja, amit lát.

Oroszlán

Az Oroszlán születési bolygója a Nap, ami miatt a verőfényes hónapokban kifejezetten elemében érzi magát. Amikor napsugarak éri a bőrét, töltekezni kezd, és csordultig telik energiával. Ezt a Tűz elemhez kapcsolódó erőforrást tökéletesen összekapcsolhatja egy szabadtéri jógaórával, ahol megszabadulhat minden feszültségtől, és a helyét kitöltheti a megvilágosodás. Ha mindezt társaságban teszi, különösen otthon érzi majd magát!

Szűz

A Szűz ebben az évben nagyon keményen megdolgozott minden sikerért, ami amúgy nem esett nehezére, mert saját magával szemben is elképesztően magasra teszi a mércét. Föld jegy lévén semmi sem tölti fel és kapcsolja ki jobban, mint egy olyan tevékenység, ami a teremtéshez kapcsolódik: ilyen a csíráztatás, palántázás, virágültetés vagy a zöldségtermesztés. Hab a tortán, ha ezekből a saját terményekből még finomságokat is készít!

Mérleg

A művészi vénával megáldott, folyton harmóniára törekvő Mérleg ezen a nyáron igen romantikus hangulatban leledzik majd, ami amúgy egyáltalán nem áll messze tőle. Imádja a színes és illatos virágokat, ezért a virágkötészet egy igazán Mérlegnek való elfoglaltság. Persze nemcsak a klasszikus virágcsokrokban kell gondolkodnia, hanem virágboxokban vagy selyemvirágokban, amelyek lehetőséget adnak a kézügyesség és a szépérzék kibontakoztatására.

Skorpió

A Plútó uralma alatt álló Skorpió az elmúlást és az újjászületést szimbolizálja, nem véletlen, hogy ezt a csillagjegyet sokan azonosítják a hamvaiból újjáéledő főnixmadárral. Ha valaki, egy Skorpió biztosan tudja, mit jelent az élet-halál misztikus körforgása, amibe még jobban beleláthat, ha belekóstol az újrahasznosításba: új életet adni valaminek, amit kidobásra (halálra) ítéltek, igazán felemelő élmény egy ízig-vérig Skorpiónak!

Ezt tedd meg idén nyáron a horoszkópod szerint

Nyilas

Ennek a zodiákus jegynek a Jupiter a születési bolygója, ami a növekedést, gyarapodást szimbolizálja. Ezért is van az, hogy a jegy szülöttje szeretne minél szélesebb látókörrel rendelkezni és mélyreható ismeretekre szert tenni. A Nyilas számára az egyik legfelemelőbb nyári elfoglaltság, ha gondtalanul kémlelheti a csillagos eget. Teheti mindezt egy réten leterített puha takarón elheveredve egy langyos nyári éjszakán, vagy az otthonából teleszkóppal szemlélődve. 

Bak

A Bak az egyik legkitartóbb, és a céljaiért legkeményebben dolgozó csillagjegy. Itt az ideje, hogy idén nyáron egy új területen próbálja ki magát, és ott tűzzön maga elé olyan célokat, melyek megvalósításáért a környezetében élők minden bizonnyal rendkívül hálásak lesznek. A Bak számára a legjobb választás, ha beleveti magát a sütés élvezetébe! Ha az elveit még hobbicukrászként sem szeretné feladni, tobzódhat a mindenmentes receptekben!

Vízöntő

Szárnyaló Levegő elemű jegyként sosem követi, sokkal inkább diktálja a trendet. Ha idén nyáron belekóstol abba, milyen izgalmas végeredménnyel szolgálhat a textilfestés, könnyen lehet, hogy hosszú ideig kedvére való hobbira bukkan. Nemcsak a végtelen színvariáció ragadhatja magával, hanem az a tudat is, hogy ha természetes alapanyagokat használ, még a bolygónkért is sokat tehet. Kár kihagynia a színezést avokádóval, cseresznyével, citrom- vagy hagymahéjjal, valamint a festést teával, kávéval vagy gyógynövényekkel.

Halak

Úgy tartják, hogy az állatövi jegyek sorában utolsó Halak abban a kivételes helyzetben van, hogy minden előtte álló csillagjegy sajátosságaiból birtokol valamennyit. Emiatt annyira érzékeny, intuitív és empatikus – hogy az érzelmeit valamilyen kreatív csatornába terelje és ott engedje szárnyalni, idén nyáron legjobb választás számára a saját készítésű tárgyakkal kivitelezett otthondekorálás. Az sem baj, ha nincs kedve barkácsolni, a falfestés is tökéletesen megteszi, főleg ha van kedve a színekkel, formákkal és textúrákkal kísérletezgetni!

Via

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?