Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb apuka

2021. május 17.
A férfiak születési horoszkópja sok más mellett azt is meghatározza, hogy miként tündökölnek – vagy épp csetlenek-botlanak – apaként. Mutatjuk, kik a legígéretesebbek!

Az, hogy milyen a jó apa, mást jelent egy gyereknek és mást az anyukának, ezek a csillagjegyek azonban az esetek többségében minden családtag elismerését képesek kivívni. Itt a férfiakról szóló szülőhoroszkóp.

Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb apuka

Bika

A Bika férfi is vágyik a családra, ha pedig révbe ér, mindent meg is tesz azért, hogy a harmóniát fenntartsa, a stabilitást megőrizze. Nemcsak a párkapcsolatban, hanem szülőként is figyelmes és odaadó. Akár kimondja, akár nem, a gyerekeire végtelenül büszke. Családtagjait igyekszik a tenyerén hordozni, emiatt hajlamos lehet arra, hogy a gyerekeket elkényeztesse – ezt azonban ők egy cseppet sem bánják!

Rák

A Rák férfi meglepően szentimentális tud lenni, a gyerekeire igazi ajándékként tekint. Az általa alapított család mellett kiemelkedően fontos számára az is, hogy amíg csak lehet, kapcsolatban maradjon a szüleivel, akkor boldog leginkább, ha a szívének kedves embereket együtt látja. A családi hagyományok és az ünnepi tradíciók nagyon fontosak számára, ezeket nemcsak ápolni akarja, hanem a gyerekeinek is megpróbálja továbbadni.

Szűz

A Szűz számára igenis fontosak az emberi kapcsolatok, még akkor is, ha egy felszínes külső szemlélő szerint remeteként is boldogan tengetné a napjait. A szülőségre izgalmas kihívásként tekint, amiben szeretne maximálisan teljesíteni. Számára kiemelten fontos, hogy a gyerekek jó nevelést kapjanak és színvonalas oktatásban részesüljenek. A rendetlenség és a szófogadatlanság az átlagnál rosszabbul érinti.

Mérleg

A Mérleg nemcsak szerető férj, hanem csodás apuka is egyben. Nagyon fontos számára, hogy az otthona igazi családi fészek legyen: azon túl, hogy szeretné esztétikusan berendezni, azért is mindent megtesz, hogy jó hangulat uralkodjon benne. Figyelmes és kedves, társát és a gyerekeit szinte félszavakból is megérti. A szigorúság nem az erőssége, ösztönösen azt vallja, hogy a boldogság fontosabb előbbre való a fegyelmezettségnél. Ez persze nem azt jelenti, hogy a Mérleg gyerekei neveletlenek, az azonban szinte biztos, hogy több őrültségbe hagyja magát belerángatni, mint például egy Szűz jegyű apuka.

Ezekből a csillagjegyekből lesz a legjobb apuka

Bak

A Bak számára a család az egyik legbiztosabb pont az életben, ezért mind a házasságot, mind az apaszerepet nagyra értékeli. Egyáltalán nem áll távol tőle, hogy a családfő szerepébe bújjon, és abban nagyon jól is teljesítsen. Mindent megtesz azért, hogy ő is szilárd támasza legyen partnerének és a gyermekeinek, akik jövőjét is előszeretettel tervezgeti. A szigorúság és a következetesség egyáltalán nem áll távol tőle, gyerekei azonban racionális gondolkodása ellenére is képesek elrabolni a szívét!

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!