Júliusi horoszkóp – 2021

2021. július 01.
Itt a nyár, és bár sokan ilyenkor szabadságra megyünk, a csillagok nem pihennek. Három energikus égitest kapcsolata támogatja az új lehetőségeket.

KOS

Ebben a hónapban pénzkereset és költés is várható. Hatalmas energiával éled a napjaidat. A meleg nem lustává, inkább tevékennyé tesz. Elképzelhető, hogy egy rövid, ám annál intenzívebb tanfolyam is belefér az idődbe. Amennyiben szabadságra vágysz, lehet aktív pihenés, de néhány halogatott, nehezebb házi munka is sokat javíthat a komfortérzeteden. Olyan jó érzés lesz látnod, hogy rend van.

havi-horoszkop-julius-2021

BIKA

A születési jegyedben járó Uránusz most két nagyon erős égitesttel kapcsolódik. Általában megfontolt vagy, most azonban a cselekvő éned kerül előtérbe. A hivatásod követel nagyobb energiát. Néha már számolod a napokat a jól megérdemelt szabadságig. A párkapcsolatban élők számára kedvezőek a csillagállások. Esetenként szinte úgy érzed, a kapcsolatod legszebb napjait éled.

IKREK

Legfontosabb most számodra a pénz. Ezen belül is a bevételi oldal. Szerencsére a lehetőségek is adottak, hogy feltöltsd a bankszámládat. Elsősorban olyan tevékenységekben lehetsz sikeres, ahol a családi kapcsolataidat is latba kell vetned. Híres vagy a jó kommunikációról. Ebben a hónapban kevésbé a meggyőzés, sokkal inkább a rapid válaszok lehetnek hasznodra. Külföldi utazás előtt tájékozódj alaposan.

RÁK

Születésnapod hónapjában a legjobb lehetőségek várnak rád. Akkor is így van, ha a párod gondolkodása néha vaskalapos, és ezzel téged hátráltat. Ilyen esetekben legjobb, ha a saját elképzeléseidre koncentrálsz, és azokat igyekszel magvalósítani. Sokat jelentenek a barátok és még rendkívüli összeg is ütheti a markodat. Külfölddel és életmódváltással kapcsolatos gondolatok is foglalkoztatnak.

OROSZLÁN

Az erős Mars és a szép, engedékeny Vénusz is a születési jegyedben jár. Mindkét égitest befolyásolja a vonzerőt, a szerelmi életet. Vonzóbb vagy, mint valaha, és ezt sokkal többen veszik észre, mint korábban. Ismét a társaság vezéralakja, középpontja lehetsz. Nyári partikat, kalandos kirándulásokat szervezhetsz, a többiek legnagyobb megelégedésére. Munkahelyi felettessel viszont inkább ne húzz ujjat.

SZŰZ

A párkapcsolatodban érheted el a legtöbb eredményt. A meleg napok, úgy látszik, kedveznek az érzelmeid kibontakozásának. A párkapcsolatok területén két, jó indulatú égitest serénykedik, de onnan lép tovább az érzelmes Hold is. A munkahelyeden magad mögött hagyhatsz egy vitás helyzetet. Ezzel jobb is, ha többet nem foglalkozol. Bőven van benned energia, hogy a problémát a helyén kezeld.

MÉRLEG

Elsősorban a szerelem, az új kapcsolatok kerülnek a fókuszba nálad. Előfordulhat, hogy egy régebbi érzelem kel újra életre. Amennyiben így lesz, az is az újdonság erejével hat majd. Számodra az egész hónap egy érzelmi hullámvasút. A hivatásodban felragyog a nap, kellemes, testre szabott feladatok várnak rád. Arra azonban figyelj, hogy a munkatársi és a baráti kapcsolatokat ne keverd.

SKORPIÓ

Számodra is zöld jelzést kap a párkapcsolat és minden más egyéb szerelmi ügy. Az egész hónap tele van szerelemmel, még a párod is hihetetlen ötletekkel állhat elő. Elsősorban nyaralásra vagy a közös életre vonatkozhatnak az újítások. Anyagilag jól állsz, a külön pénzeket szórakozásra, esetleg szerencsejátékra költöd. Ez utóbbi esetben azonban vigyázz, mert pórul járhatsz.

NYILAS

Párkapcsolatban jobb, ha figyelsz: a társad valaki másnak is megtetszik. Egy kis flört miatt még ne csinálj jelenetet, de érdemes egy kis önvizsgálatot tartanod. A baráti, üzleti és mindenféle társas kapcsolatok is fontossá válnak. A munkahelyeden új szituációba kerülhetsz: lehet, hogy előrelépés vagy elismerés is vár rád. Kreatív munkakörben egészen biztos, hogy felfigyel rád a főnökség.

BAK

Mindenképpen ragaszkodj a szabályok szigorú betartásához. Elsősorban pénzügyi területen fontos a pontosság. A más pénze szerepet kaphat ebben a hónapban. Lehet néhány olyan ismerősöd, aki nem a legjobb tanácsokat adja. Megfontolt gondolkodással elkerülheted az esetleges csapdákat. Otthon, családdal néha feszült lehetsz. Ezekben az esetekben is támaszkodj bölcsességedre.

VÍZÖNTŐ

Születési jegyed hagyományos uralkodója a Szaturnusz az energikus Marssal kerül feszült kapcsolatba. Ennek a helyzetnek is meg van a maga előnye. A nagy energiájú égitest feltölt, ugyanakkor a sorsbolygó higgadt, bölcs gondolatokat ad. A kettő együtt komoly, a teljes jövődet befolyásoló lépések megtételére ad lehetőséget. Fogadd el ezt a kihívást még akkor is, ha elsőre nem tűnik könnyűnek az út.

HALAK

Eljött a családi nyaralás ideje. Minden energiádat szeretteid jó körülményeinek, lehetőségeinek megteremtésére fordítod. Szerencsés is leszel, ha olyan főnököd van, aki értékel. Ebben az esetben kisebb-nagyobb nyári bónusz is érkezhet a bankszámládra. Fordíts gondot a folyadékpótlásra. Neked sokkal nagyobb szükséged van rá, mit másoknak, ugyanakkor hajlamos vagy ezt elfelejteni.

Szerző: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!