Barátsághoroszkóp: ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

2021. június 09.
A te barátnőd milyen csillagjegyű? Vajon hogy hat a kapcsolatotokra az, hogy mi a horoszkópotok? Megmutatjuk, kikből lesz igazán nyerő páros!

A horoszkóp szerint nemcsak a szerelemben, de a barátságban is számít, hogy mennyire illenek össze az egyes csillagjegyek. A szerelmek sokszor ahogy jönnek, úgy mennek, a barátságok viszont stabilabbak. Főleg akkor, ha két olyan ember között szövődik, akiket az ég is egymásnak teremtett. Mutatjuk, melyik párosításból sülnek ki a legjobb dolgok!

Barátság és horoszkóp, azaz barátsághoroszkóp

Akik sosem unatkoznak: Kos és Ikrek

Cseppet sem ritka, hogy ez a két csillagjegy egymásra talál, közös bennük, hogy ki nem állhatják a láblógatást. Nem riadnak vissza a váratlan eseményektől, sőt kifejezetten élvezik, ha zajlik körülöttük az élet. Ha nem találják meg őket a kalandok, akkor ők kerekednek fel, hogy minél több közös élményt gyűjthessenek. Akármennyi ég a szülinapi tortájukon, egy kicsit mindig gyerekek maradnak, és őszülő halántékkal is képesek úgy nevetni, mint a tinik. A Kos barátként is rengeteg energiát fektet a kapcsolatba, az Ikrek pedig mindent megtesz, hogy pezsegjen körülöttük az élet.

Akik hosszú időre szövetkeznek: Bika és Szűz

Ha ez a két csillagjegy barátként egymásra talál, biztos, hogy mindketten hosszú távra terveznek. Egyikük sem az a csapongó, felszínes típus, minden kapcsolatban fontos számukra, hogy biztos alapokra építkezzenek. Mindketten komolyan gondolják a barátságukat, ezért ha netán adódna közöttük némi nézetkülönbség, képesek azon felülkerekedni és továbbra is együtt maradni. Érdeklődési körük és értékrendjük nagyon hasonló, ami igazán szorosra fűzi köztük a szálakat.

Akik érzelmesebbek, mint bárki más: Rák és Halak

A Rák és a Halak rendkívül érzelmes és érzékeny jegyek, ezért tökéletesen megértik egymást és képesek egymásra hangolódni jóban-rosszban. Mindig számíthatnak egymásra, nemcsak lelki támogatásért, hanem akkor is, ha tettekkel kell megmutatni a másiknak, hogy mennyire fontos. Nagyra értékelik az élet apró örömeit, és meg is tesznek mindent azért, hogy éreztessék a másikkal, mennyire sokat jelent a barátságuk. Tényleg kivételes páros az övék, tele tengernyi érzelemmel!

Akik kiegészítik egymást: Oroszlán és Vízöntő

Az Oroszlán és a Vízöntő első blikkre egymás szöges ellentétei – a zodiákus jegyek között is szemben állnak egymással –, barátság terén mégis igaz rájuk, hogy különbözőségeik miatt illenek úgy össze. Szuperül kiegészítik egymást, amire hamar rá is éreznek mindketten, ezért különösen értékesnek tartják a kettejük között szövődött kapcsolatot. Az Oroszlánt lenyűgözi a Vízöntő függetlensége, szabadságvágya és kreativitása, miközben a Vízöntőt magával ragadja az Oroszlán karizmatikus személyisége és energikussága. 

Barátság és horoszkóp, azaz barátsághoroszkóp

Akik többet nevetnek mindenkinél: Mérleg és Nyilas

Amikor a kiegyensúlyozottságra törekvő Mérleg és a barátságos kisugárzású Nyilas találkozik, el is kezdődik a mulatság. Senki nem tud úgy és annyit nevetni mint ők egymás társaságában – jó hangulatuk másokra is könnyen átragad, ezért sokan szeretnek a közelükben lenni. Persze ők azzal is tökéletesen beérik, ha kettesben szerveznek programot, mert a szórakozás akkor is garantált! Sem optimizmusból, sem kalandvágyból nem szenvednek hiányt, ezért örömmel megragadnak minden kínálkozó alkalmat, ami boldoggá teheti őket.

Akik szavak nélkül is értik egymást: Skorpió és Bak

Sem a Skorpió, sem a Bak nem szereti a felszínes embereket, ezért a közös nevező az első pillanattól megvan közöttük. Amikor rájönnek, hogy bízhatnak egymásban, kitárják egymás előtt a szívüket, ebből pedig csakis jó dolog sülhet ki. Ki tudják rángatni egymást a mélységekből, és fantasztikus beszélgetéseket képesek összehozni, amikor a dolgok miértjére és az élet értelmére keresik a válaszokat. A Skorpió szenvedélyessége és a Bak kitartása erősen összekovácsolja őket!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?