Ezek a csillagjegyek a legromantikusabbak

2021. június 27.
Egy kapcsolatot nemcsak a szenvedély tart életben, hanem az érzelmek kifejezése és a romantikus meglepetések is. Tőlük garantáltan megkapod!

Nem mindenki örül annak, ha a párja romantikus alkat, zavarba ejtő lehet ugyanis az érzelmek kimutatása, akár tőlük várják, akár irányukba teszik. Ha egy megrögzött romantikus csillagjegy olyan társra talál, aki a horoszkóp szerint visszafogottabb és nehezebben nyílik meg egy kapcsolatban, csorbát szenvedhet a harmónia. Két romantikus lélek találkozásából viszont sok boldog pillanat születhet még akkor is, ha a szerelmük nem tart örökké!

romantikus csillagjegyek

Bika

A Bika rendkívül szilárd jegy, így nem csoda, hogy kiemelten fontos számára a stabilitás és a kiszámíthatóság. Nem vágyik semmi másra, csak arra, hogy kiegyensúlyozott életet éljen, s hogy megtalálja ehhez a megfelelő társat. Boldogan alapít családot és teremt otthont a szeretteinek, kitartó és hűséges csillagjegy. A Bika nagyra értékeli az élet apró örömeit és a testi élvezeteket, ami jóval többet jelent a hálószobában eltöltött izgalmas pillanatoknál: szeret jókat enni, imádja a masszázst, az illatos fürdőzést, de boldoggá teszi az is, ha a kanapén összebújva nézheti kedvenc sorozatát azzal, akiért odáig van. Egy Bika társának lenni csodás dolog, csak arra kell vigyázni, hogy ne adj neki okot a féltékenységre!

Rák

Egy másik Víz elemű jeggyel, azaz a Halakkal fej-fej mellett haladnak a legromantikusabb csillagjegyek élvonalában. Az első ránézésre félénk és visszahúzódó Rák páncélja hatalmas szívet és lelket rejt, érzékeny és érzelmes típus. Rendkívül családcentrikus, hagyománytisztelő és hűséges típus, nagyon fontos számára, hogy szíve választottjának mindig azt adja, amire szüksége van – olyannyira, hogy sokszor még saját vágyait is képes háttérbe szorítani azért, hogy a másikat boldoggá tegye. Nem nehéz kitalálni, hogy ő is imád apró figyelmességekben részesülni, amiknek sosem az értékét nézi, hanem azt a kedvességet, ami a hátterében áll.

Mérleg

A Mérleg számára kiemelten fontos a kiegyensúlyozottság, a külső-belső harmónia, aminek megteremtéséhez (és fenntartásához) elengedhetetlen, hogy szabaddá engedje romantikus énjét. A Mérleg igazán nagylelkű, ami a szerelemben is jellemző rá: nemcsak érzelmi téren odaadó, hanem fizikai értelemben is. Szeret meglepetésprogramokat szervezni, ajándékot készíteni vagy vásárolni, számára ugyanis az egyik legnagyobb boldogságforrás az, ha a szívének kedves embereket örülni látja. Hamar ráérez arra, ha homokszem kerül a gépezetbe és a kapcsolat meghittsége már nem olyan, mint a kezdet kezdetén – ez a felismerés gyötrő fájdalommal tölti el.

Ezek a legromantikusabb csillagjegyek

Halak

A Halak a romantika megtestesítője: érzékeny, kedves, gyengéd és figyelmes csillagjegy. Mind a Halak nő, mind a Halak férfi örök álmodozó, szinte mindig rózsaszínben látja a világot és a társát is – örömmel rukkol elő kisebb-nagyobb meglepetésekkel a szimpla hétköznapokon is, mindig tesz azért, hogy tettekkel vagy szavakkal kimutassa, milyen sokat jelent neki a párja. Bár sosem követelőzik, akkor boldog igazán, ha ezeket a figyelmes gesztusokat a másik is viszonozza, hiszen a Halak nem csak adni, de kapni is szeret a romantikából. Mindent szívvel-lélekkel tesz, nincs ez másképp a párkapcsolattal sem.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?