Szeptemberi horoszkóp – 2021

2021. szeptember 01.
Az eredetiség és a taktikai bravúrok jellemzik ezt a hónapot. Kinek hoz kellő lendületet a csillagjegyek közül a szeptember?

Kos

Az anyagiak területén előrelépés várható: nagyobb jövedelem szorgalommal, kitartással és megfelelő diplomáciával érhető el. Ugye tudod, hogy a főnökkel nem tanácsos összekapni? Tüzes születési jegyed időnként túlságosan igazmondóvá tesz. Hallgass a társadra vagy a legbölcsebb családtagra. Ne feledd, hogy lobbanékonyság helyett az okos taktika célravezetőbb.

szeptember-horoszkop-2021

Bika

A születési jegyedben járó Uránusz ezekben a hetekben segítő arcát mutatja. A megszokottnál nagyobb lendülettel cselekszel, vonzerőd is növekszik. Lesznek olyan pillanatok, amikor előnyöd származik abból, hogy megcsodálnak. Házastársaddal, pároddal felemás helyzet alakulhat ki, mivel túlságosan vehemensen képviseled az érdekeidet. Hidd el, hogy engedékenyebb stílussal többre jutsz.

Ikrek

Minden figyelmedet az otthonodra fordítod, és a gyakorlati dolgok megoldásával foglalkozol. Lehet ez egy kisebb átrendezés vagy valamilyen felújítás, a lényeg, hogy tervszerűen haladj. Kapkodásra nincs okod. Szerelmi kérdésekben sokféle út létezik. Jöhet egy új szerelem, esetleg egy titkos románc, de a régi kapcsolatokban is esély van a megújulásra. Már csak rajtad múlik, melyik lehetőséget választod.

Rák

Rendkívül kreatívan hasznosítod a baráti kapcsolataidat, éppen ezért meglepő helyekről érkezhet a támogatás. Elképzelhető, hogy otthonváltoztatás előtt állsz. Sok munkád lesz vele, de megéri, mivel minden az elképzeléseid szerint történik. Az első őszi hetek nagyon energikussá tesznek: ötletek, célok lebegnek előtted, és alig várod, hogy a tettek mezejére lépj.

Oroszlán

Eljött a dolgos hétköznapok ideje. Váratlanul esnek a nyakadba a tennivalók, de amint elfogadod a kihívásokat, máris a hasznodra válnak. Leginkább az anyagiak területén érzed a változást. A nagyobb jövedelem azonban nem jelenti azt, hogy azonnal el is kéne mindet tapsolni. Működtesd kellő intelligenciával a kapcsolatrendszeredet, így sok támogatást, jó ötleteket remélhetsz.

Szűz

Te vagy a hónap ünnepeltje, érzed is a pezsgést és az energiát. A Nap kitűnő kapcsolatot ápol a váratlanságot hozó Uránusszal. Ragadj meg minden érdekes, figyelemre méltó lehetőséget. Fizikai és érzelmi energiád is növekszik, így a nagy meleg elmúltával érdemes lenne új mozgásformát kipróbálnod. Anyagiak területén meglehetősen változékony a hónap, ezért nem ártana kicsit tartalékolni.

Mérleg

Elsősorban szellemi tevékenységek várnak rád ebben az időszakban. Közeledik a te születésnapod is, ennek megfelelően érzed, hogy szinte kitágul körülötted a világ. Most megcsillogtathatod a diplomáciai érzékedet is. Szerelemben egyszer a fellegekben jársz, máskor búskomor leszel. Higgadt számvetéssel ki tudod szűrni, hogy ki az, aki komolyan vesz, és ki az, aki csak szédít.

Skorpió

A szerelem bolygója, a Vénusz a hónap elején eléri a születési jegyedet. Az előtted álló hetekben növekszik a vonzerőd, és szinte nem lesz ember, aki ne nyilatkozna rólad dicsérően. Bővül az ismeretségi köröd, jelenleg szinte semmit sem kell tenned annak érdekében, hogy új barátokat, segítőket, csodálókat találj. A párkapcsolatodban vár rád néhány összezördülés, de ezek gyorsan megoldódnak.

Nyilas

Egy korábbi munkád gyümölcse most érik be, így az anyagi helyzeted jelentősen javul. Örömödben az élet más területeit is rózsaszínben látod. Lehetőséged nyílik régen vágyott dolgok beszerzésére, de akár még egy hivatalos utazás is szóba jöhet. Munkában az „aki mer, az nyer” lehet a vezérelved. Többféle lehetőség közül választhatsz, és jelenleg kockáztatni is hajlandó leszel.

Bak

A születési jegyedben járó Plútó – amely korábban okozhatott kellemetlenségeket – energiáját most egy darabig a legjobb célok érdekében mozgósítja. Fizikailag kifejezetten jól, erősnek, egészségesnek és hatékonynak érzed magad. Akinek külföldi kapcsolatai vagy munkái vannak, jelenleg sok figyelmet kell szentelnie ennek a területnek. Lehet, hogy valamit le kell zárni, de szinte azonnal kezdődik az új.

Vízöntő

A Jupiter és a Szaturnusz még mindig a segítségedre vannak. Mivel ezek lassú égitestek, van alkalmad megtapasztalni a jótékony hatásukat. A Szaturnusz, bár inkább a gátló szerepéről ismert, neked higgadt, célratörő gondolkodást ad. Olyan hetek jönnek, amikor emberileg épülsz, közben pedig mások is sokkal nagyobb megbecsüléssel néznek rád.

Halak

Házastársad, partnered szinte minden szavadra figyel, és elsősorban az általad jónak tartott dolgokat fogadja el. Ez rendkívül kellemes, vitamentes időszakot hoz. Amennyiben találsz kedvedre való tanfolyamot, képzést, iratkozz be, mert nagy hasznát fogod venni. Lehet, hogy most még csak azt látod, az új lehetőség pénzbe kerül, de hidd el, hamarosan az előnyeit is élvezheted.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!