A 12 csillagjegy dühbe gurul – Mi húzza fel őket legjobban?

2021. augusztus 27.
Ahhoz, hogy békében élj az egyes csillagjegyekkel, nem csak azt érdemes tudni, hogy mi teszi őket boldoggá, hanem azt is, hogy mivel lehet kihozni őket a sodrukból.

A születési horoszkóp komolyan befolyásolja a vérmérsékletünket, aminek kiemelkedően fontos szerepe van a béketűrésben. Ezért van az, hogy egyes csillagjegyek hátán akár fát is lehet aprítani anélkül, hogy egyáltalán észrevennék, másoknak viszont elég egy egészen apró szikra, és máris robbannak. Nézd meg, kit mi bosszant fel legkönnyebben!

Ezek a dolgok idegesítik legjobban az egyes csillagjegyeket

Kos

Az energikus Kos nehezen viseli a tétlenséget, a korlátokat és az értelmetlen szabályokat. Ami garantáltan olaj a tűz számára, az az, ha nem hiszel a képességeiben és alulértékeled a teljesítményét. Ő maga tökéletesen tisztában van a képességeivel, és a körülötte élőktől is ezt várja el.

Bika

Meglehetősen rosszul viseli, ha siettetik, és az sem szerez nála jó pontot, aki folyton változásokat generál körülötte. Számára aranyat ér az állandóság és a stabilitás, ezért rosszul viseli a fennforgást. Az is nagyon felbőszítheti, aki kihasznál másokat és visszaél a hatalmával: ezt a Bika sosem hagyja szó nélkül!

Ikrek

Szinte fizikai fájdalmat okoz neki, ha azt várják tőle, hogy maradjon csendben és üljön nyugodtan. Erre szinte képtelen, a fejében cikázó gondolatoknak és új ötleteknek köszönhetően folyton mehetnéke támad. Legalább ennyire nehezen viseli azt is, ha valaki levegőnek nézi és nem kap kellő figyelmet.

Rák

Bár a Rákról sokan azt hiszik, hogy a zodiákus egyik legbarátságosabb jegye, a valóság ennél kiábrándítóbb: ha a Rákot valaki megsebzi, netán ellentmond az állításának, első lépésként vérig sérti, másodikként pedig jól teszi, ha felkészül arra, hogy éveken át fel fogják neki hánytorgatni a ballépését.

Oroszlán

A csillagjegyek királyát nem is lehetne mással jobban feldühíteni, mint a trónfosztással: aki szemet vet a párjára, a munkájára, a barátaira vagy valamelyik szívének kedves tárgyra, készüljön fel a legrosszabbra. A túlzottan magabiztos emberekben mindig vetélytársat lát, akiket muszáj lepipálnia.

Szűz

A szétszórtság, a rendetlenség és a fejetlenség rendkívüli módon frusztrálja a Szüzet, aki jól meg is jegyzi magának azt, aki szembemegy a számára fontos irányelvekkel. Azokkal sem túl idilli a kapcsolata, akik nem bírják a kritikát, cinikus megjegyzései ugyanis szinte mindennaposak.

Mérleg

Nemcsak a megjelenésére, hanem arra is mindig nagy figyelmet fordít, hogy belülről is harmóniát sugározzon. A faragatlan viselkedés, az obszcén viccek és szófordulatok könnyen kihozzák a sodrából, akárcsak a műveletlenség és a közönséges stílus. Nagyon zavarja az ápolatlanság és az igénytelenség!

Skorpió

Az igazságérzete legalább olyan hatalmas, mint a szenvedélye, amivel egy-egy jó ügy mellett kiáll. Ha valakivel méltatlanul viselkednek, azt gondolkodás nélkül szóvá teszi, és az akciót meg is akarja állítani. Szüksége van a rendszeres pozitív visszacsatolásra, ha folyton csak kritizálják dicséret helyett, biztos, hogy szíve szerint azonnal menekülőre fogná!

Ezek a dolgok idegesítik legjobban az egyes csillagjegyeket

Nyilas

Kifejezetten rosszul van attól, ha valaki meg akarja neki mondani, hogy mit hogy csináljon, és mikorra készüljön el. Nagyon zavarja, ha valaki visszaél a hatalmával, és a pesszimizmussal is ki lehet kergetni a világból. A láblógatás és a felesleges időpazarlás felidegesíti, szíve szerint mindenkit munkára fogna, amíg ébren van.

Bak

A Bak nehezen viseli az érzelgősködést és azt, ha valaki túlzottan elrugaszkodik a realitástól. Kiborul a felesleges pazarlástól és a szervezetlenségtől, számára az összeszedettség legalább olyan alapvető igény, mint a levegővétel. Ezek után nem meglepő, hogy a rendetlen és piszkos környezet is irritálja!

Vízöntő

A zodiákus legkreatívabb tagja, akinek lételeme a függetlenség és a szabadság, attól készül ki leginkább, ha akadályozni próbálják világmegváltó ötleteinek megvalósítása során. Akkor is elviselhetetlenül nyűgös, ha elfárad vagy megbetegszik, mert a pihenés számára időpazarlás!

Halak

A Halak sokak szemében az ártatlanság megtestesítője, akit képtelenség kihozni a sodrából. Ez természetesen tévedés, ugyanis a Halakat is ki lehet hozni a sodrából, például az őszinteség mellőzésével. A hazugságot és az ármánykodást leírhatatlanul rosszul tolerálja!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?