Ezek a csillagjegyek legkiábrándítóbb tulajdonságai

2021. augusztus 23.
A sok jó mellett minden csillagjegy rendelkezik olyan negatív tulajdonságokkal is, amikkel az őrületbe tud kergetni másokat. Jobb, ha tudod, kitől mire számíthatsz!

A horoszkóp szerint minden csillagjegy sajátos jellemvonásokkal rendelkezik, amelyek között akadnak szép számmal olyanok is, amelyek meglehetősen idegesítőek. Most megtudhatod, milyen rossz tulajdonságokkal húzhatod ki a gyufát másoknál, és feltérképezheted, téged mivel hozhat ki a sodrodból a többi csillagjegy!

Ez a 12 csillagjegy legrosszabb, legidegesítőbb tulajdonságai

Kos

A Tűz elemű Kos rendkívül forrófejű, nem véletlenül mondják rá, hogy bizonyos helyzetekben fejjel megy a falnak. Bár a Kos számtalan jó tulajdonsággal rendelkezik, lobbanékonysága, meggondolatlansága és örökös vágya arra, hogy övé legyen az utolsó szó, igen kiábrándító tud lenni.

Bika

A Föld elemű Bika igazán szerethető, békés csillagjegy, ám neki is vannak nehezebben tolerálható vonásai. Ilyen például a makacssága, a szűklátókörűsége és a túlzott birtoklási vágya. Teljesen felesleges azzal próbálkoznod, hogy megváltoztasd a véleményét valamiről!

Ikrek

A Levegő elemű Ikrek leginkább felszínességével és szórakozottságával kergeti az őrületbe a többieket. Bár nagyon intelligens, gyors észjárású és az egyik legnyitottabb gondolkodású csillagjegy, sokakat zavar a figyelmetlensége, a szétszórtsága és az, hogy képtelen lakatot tenni a szájára.

Rák

A Víz elemű Rák kedves és barátságos csillagjegy, ami elsősorban uralkodó bolygójának, a Holdnak köszönhető. Szintén a Hold számlájára írható, hogy a Rák hangulatember: elég egy jelentéktelen apróság, és máris feszültté válik. Nagyon szeret gyűjtögetni, selejtezni viszont annál kevésbé…

Oroszlán

A Tűz elemű Oroszlánra sokan néznek rossz szemmel, mert azt hiszik, hogy önző, sznob és sosincs tekintettel másokra. Leginkább azok látják ilyennek, akik csak felületesen ismerik, mert igazán nagylelkű és segítőkész is tud lenni. Arra viszont, hogy időnként arrogáns és lekezelő, nincs mentség!

Szűz

A Föld jegyű Szűzre tökéletesen illik a mondás, hogy még a kákán is csomót keres: elképesztően kritikus, a legkisebb hiba sem kerüli el a figyelmét. Gyakran hagyják el a száját cinikus megjegyzések, főleg akkor, ha – vele ellentétben – mások igénytelenek, pontatlanok és szavahihetetlenek.

Mérleg

A Levegő elemű Mérleg empatikus és mindenkivel megértő, mindig készen áll arra, hogy segítsen azokon, akik bajba jutottak. Bármilyen hihetetlen, azért neki is vannak ám rossz tulajdonságai: könnyen befolyásolható, döntéshelyzetekben gyakran leblokkol és a kelleténél jóval hiszékenyebb.

Skorpió

A Víz elemű Skorpiót sem zárja mindenki a szívébe, mert valóban nem könnyű a természete. Aki viszont megtalálja vele a közös hangot, igazi kincsre lel! Amiért sokan távolságtartóak vele, az az, hogy nemcsak haragtartó, hanem bosszúálló is, és féltékenységért sem kell a szomszédba mennie.

Ez a 12 csillagjegy legrosszabb, legidegesítőbb tulajdonságai

Nyilas

A Tűz elemű Nyilas barátságos és javíthatatlanul optimista, az azonban nem igaz, hogy bárkivel képes zökkenőmentes kapcsolatot kialakítani: nagyon is megválogatja, kit enged közel magához! Kifejezetten idegesítik azok, akiket nem zárt a szívébe, nyughatatlan, türelmetlen és olykor arrogáns.

Bak

A Föld elemű Baknak mindenről határozott elképzelése van, amihez foggal-körömmel ragaszkodik. Az improvizáció és a spontaneitás rendkívül távol áll tőle, emiatt merevnek tűnhet. Hajlamos a fukarkodásra, ami nemcsak az anyagiakra, hanem a dicséretre, kedves szavakra is vonatkozik.

Vízöntő

A Levegő elemű Vízöntő a zodiákus csodabogara, aki nem nézi jó szemmel a korlátozásokat és a szigorú szabályokat. Egyediségre és függetlenségre törekszik, az életről sajátos elképzelései vannak. A monoton tevékenységektől rosszul van, szellemileg és fizikailag is szeretne mindig mozgásban lenni.

Halak

A Víz elemű Halak aranyos, kedves és romantikus, könnyen szót ért másokkal, mégsem mondhatjuk, hogy kizárólag jó tulajdonságokkal rendelkezik. A Halak könnyen befolyásolható, gyakran elveszíti realitásérzékét, és azt sem mindig érzi, kinek mit szabad elmesélnie.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?