Ez a munka illik hozzád legjobban a csillagjegyed szerint

2022. január 03.
Van, hogy úgy érzed, nem azt a szakmát választottad, ami igazán passzol hozzád vagy a munkahelyeddel kapcsolatban vannak fenntartásaid? Nézd meg, hogy a csillagok szerint olyan pályát választottál-e, ami illik a horoszkópodhoz!

Hiába vannak, akik már kisgyerekként tudják, mivel szeretnék keresni a kenyerüket felnőttként, az emberek többsége azonban még akkor sem tudja igazán, merre induljon, amikor elérkezik a pályaválasztás ideje. Sőt, az sem ritka, hogy valaki felnőttként is csak sodródik az árral, és akármilyen munkát vállal, azt érzi, nem ez az, amit neki rendeltek az égiek. De akkor melyik? Munkahoroszkópunkból kiderül!

Asztrológia

Kos

Nála elszántabb és kitartóbb csillagjegyet nehéz lenne találni, ezért tökéletesen passzol hozzá egy olyan munka, ami lehetővé teszi, hogy a számára fontos ügyekért küzdjön. Mivel lételeme az energikusság és a gyorsaság, türelemből pedig nem kapott túl sokat, biztos, hogy szuper autóversenyző válna belőle. Ha ez mégsem jönne össze, az autóiparban szép sikereket érhet el, például értékesítőként. Mindezek mellett sok remek orvos született a Kos jegyében!

Bika

A fizikai örömök teszik igazán boldoggá ezt a türelmes, megfontolt és hűséges csillagjegyet. Közel áll hozzá a természet és rendkívül kreatív, ezért jó kertész válhat belőle – ő biztos örömmel beszélget a paradicsompalántákkal, amik garantáltan meg is hálálják a törődést. A mesterszakács pálya is szuper választás, biztos, hogy elképesztő fogásokkal tudná elkápráztatni a vendégeket.

Ikrek

Lételeme a kommunikáció, a kapcsolatteremtés és az önkifejezés, vág az esze, mint a borotva, és nagyszerű csapatjátékos – magányos farkasként fizikailag szenvedést okozhat neki a munka! Kiváló üzletkötő, tudósító vagy újságíró válhat belőle, de animátorként is biztos, hogy rengeteg pozitív visszajelzést seperhetne be, akár gyerekeket, akár felnőtteket kellene szórakoztatnia.

Rák

Érzékeny, figyelmes és gondoskodó csillagjegy, akinek kiemelten fontos, hogy az otthonában mindig szeretetteljes légkör uralkodjon. Ha megtalálja a számára ideális munkát, szívét-lelkét beleteszi. Ahhoz, hogy a saját lábára álljon, kicsit több időre lehet szüksége, mint másoknak. Nagy álma válna valóra, ha nyitna egy saját kis panziót vagy vendégházat – nála szívélyesebb vendégvárót el sem lehet képzelni –, de egy hangulatos kávézóban, cukrászdában is elemében lenne.

Oroszlán

Az Oroszlán számára kiemelten fontos, hogy mit gondolnak róla mások, nagyon szeretné tudni, milyennek látják és milyen véleményt formálnak vele kapcsolatban – épp ezért igaz, hogy sokszor csak látszólag nagy az önbizalma! Imádja a különleges és egyedi dolgokat, ezért modellként learathatja a babérokat, de akár különleges dolgokat, ritkaságokat áruló üzletet is nyithat vagy luxustermékek forgalmazásába, árusításába is kezdhet.

Szűz

Ő az, aki a legapróbb hibát is kiszúrja, így szerkesztőként, korrektorként vagy minőségellenőrként elégedettséget válthat ki a munkaadóiból. Olyan precíz, mint kevesen, ezért a nagyobb odafigyelést igénylő, felelősségteljes és aprólékos munkák is illenek hozzá: építészmérnök, könyvelő vagy sebész is válhat belőle.

Mérleg

Igazi művészlélek, aki nemcsak szereti, hanem előállítani is képes a szépet. Bármilyen művészi ág képviselőjeként sikeres lehet, de nagyszerű sminkes, kozmetikus vagy stílustanácsadó is lehet belőle. Erőteljes igazságérzete és diplomáciai érzéke miatt a kommunikációban érhet el szép eredményeket, de az sem hat az újdonság erejével, ha azt mondjuk, hogy fotósként vagy grafikusként is szép karrier vár rá!

Skorpió

Addig nem nyugszik, amíg meg nem fejti, ha valaki el akar titkolni előle valamit, ráadásul a megérzései is kivételesek, így könnyen és gyorsan ráérez, ha valaki nem őszinte vele. Éppen ezért nagyon eredményes nyomozó válhat belőle, de oknyomozó riporterként is nagyot alkothat. Mivel szinte mások veséjébe lát, pszichológusként vagy pszichiáterként is sikeres és keresett lehet!

 

Nyilas

A Nyilas könnyen szót ért a gyerekekkel és szeret a világ nagy kérdéseiről filozofálgatni, arról nem is beszélve, hogy milyen boldogsággal tölti el, ha utat mutathat másoknak. Éppen ezért tökéletes választás neki a tanítás, a trénerkedés vagy az életmód-tanácsadás. A segítőszakmákban is eredményes lehet, elhivatottságával másokat is motiválhat arra, hogy jót tegyenek azokkal, akik rászorulnak.

Bak

Kitartó, céltudatos, szívós és kritikus – ha csak néhány szót írhatnánk, így jellemezhetnénk legtalálóbban a Bak csillagjegyet, amelyik sok másik jó tulajdonsággal rendelkezik, sokan mégis félreismerik. Következetessége és nagy igyekezete miatt szuper igazgató lehet belőle, attól ugyanis, hogy vezetői munkát bíznak rá, egyáltalán nem száll inába a bátorság, sőt kifejezetten lázba jöhet!

Vízöntő

A kreatív és fantáziadús Vízöntő remekül szerepelhet a művészvilágban, festőművészként, illusztrátorként, lakberendezőként biztos, hogy sokakat maga mögé utasítana. Emellett másik fontos oldala, hogy a végsőkig képes olyan nemes célokért küzdeni, amilyen a környezetvédelem vagy a klímaváltozás megállítása, ezért jó politikus vagy elszántan hadakozó aktivista lehet belőle.

Halak

A Halak igazi romantikus alkat, akinek az esze is a helyén van, ezért szuper esküvőszervező lehetne belőle, lehetőleg valakivel együtt, hogy biztosan ne vesszen el az apró részletekben! Művészi érintettsége miatt remek író, költő, rendező, festőművész vagy szobrász lehet belőle. Jógaoktatóként, az elmélyülést segítő meditáció vezetőjeként vagy életmóddal kapcsolatos tanácsadóként is építhet karriert!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?