Ezek a csillagjegyek soha nem adják fel az álmaikat

2021. június 20.
Álmodozni mindenki tud, az azonban csak kevesek kiváltsága, hogy a legreménytelenebbnek tűnő helyzetekben is kitartson az elképzelése mellett. Márpedig ez elengedhetetlen ahhoz, hogy elérjék a céljaikat!

Egyes csillagjegyek sosem téríthetők el az álmaiktól, kitartóan küzdenek, és ha kell, várnak azért, hogy céljaikat elérhessék. A horoszkóp szerint mások viszont ennek épp az ellenkezőjét teszik: ha túl messzinek vagy nehéznek tűnik, hogy vágyaikat valóra váltsák, inkább feladják, és a könnyebb utat választják, kevesebbel is beérve. Hogy ki melyik csoportba tartozik, azt nem csak a zodiákus jegy határozza meg, hiszen sokat számít a neveltetés és a környezetben látott példa, de azért a csillagok szerepét sem szabad alábecsülni. Mutatjuk, kik a legelszántabb harcosok!

Ezek a csillagjegyek sosem adják fel az álmaikat

Kos

A Kos egyike azoknak a csillagjegyeknek, amelyek mernek nagyot álmodni, és hisznek is abban, hogy képesek megvalósítani. A bennük rejlő energia és ambíció hatalmas lendületet ad nekik a kezdéshez, kitartásukat azonban olykor alááshatja egy-egy kudarc. Alapvetően egyik Kost sem faragták olyan fából, hogy feladja a küzdelmet vagy inába szálljon a bátorság versenyhelyzetben, ezért az esetleges megtorpanás után kifújja magát és újult erővel folytatja az útját, amíg célba nem ér. Nem véletlenül mondják, hogy a Kos keményfejű csillagjegy: cseppet sem hatja meg, ha mások kritizálják vagy megpróbálják más irányba terelni, neki csakis az számít, amit ő érez vagy gondol. 

Bika

A Bika is kitartóan küzd az álmaiért, de egész máshogy teszi, mint a kirobbanó energiákkal rendelkező Kos. A Bika ugyanis ezen a téren is megfontolt és töprengő, ami lássuk be, nem feltétlenül hátrány, ha a vágyak megvalósításáról van szó: az átgondolt kivitelezés csak a javukra válhat, és sokkal kevesebb kockázatot rejt magában, mintha anélkül cselekedne, hogy használná az eszét. A Bika a lassú víz partot mos tipikus esete, kitartásával szinte minden elképzelését képes megvalósítani, és az sem szegi kedvét, ha menet közben kiderül, hogy a vártnál több türelemre lesz szükség ahhoz, hogy minden tételt kipipálhasson a bakancslistáján.

Bak

A Bak nem az az álmodozó típus, mert két lábbal és nagyon stabilan áll a földön, így céljait is ennek megfelelően tűzi ki. Bár magasra teszi a mércét másokkal és magával szemben is, nem nagyon fog bele olyan elképzelések megvalósításába, amelyek túlzottan elrugaszkodnak a valóságtól. Azokat a vágyakat viszont, amikkel kapcsolatban azt érzi, hogy van realitásalapja, tűzön-vízen keresztülviszi, határozott léptekkel és kitartással felvértezve tesz a megvalósításukért. A Bak azonban arra is képes, hogy belássa, hogy rossz irányba indult el, az elkövetett hibákból levonja a tanulságot, és ha szükséges, az újratervezéstől sem riad vissza.

Ezek a csillagjegyek sosem adják fel az álmaikat

Halak

Álmok szövögetésében a Halak igazi nagymester, fantáziájának és kreativitásának semmi sem szab határt. Bár nem a Halak a legvérmesebben küzdő, ambíciótól majd’ kicsattanó csattanó csillagjegy, képes kitartóan tenni az álmai megvalósításáért. Lehet, hogy kicsit csapongó és befolyásolható, a kisebb kitérők után visszatalál a vágyak eléréséhez vezető útra, és nem hagyja, hogy mások diktálják neki az iramot. Az egyetlen ok, ami miatt felhagyhat egy álom megvalósításával, az az, hogy kiötöl egy újabb nagyszabású tervet, és a régit félretéve annak valóra váltásán kezd dolgozni.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?