Ennek a 4 csillagjegynek csak látszólag nagy az önbizalma

2021. október 02.
A dicséret és a pozitív visszajelzés mindenkinek jólesik, ezeknek a csillagjegyek azonban akkora szüksége van rájuk, mint egy falat kenyérre!

Az emberek többsége nem szeretné, hogy kiderüljön, a magabiztossága csak látszat, és valójában hatalmas szüksége van mások pozitív visszajelzésére. Azt, hogy ki tartozik közéjük, nagyban meghatározza a horoszkóp is, akadnak ugyanis olyan csillagjegyek, amelyek születésüktől kezdve kisebb önbizalommal rendelkeznek a többieknél. Bátorítsd te is őket, hogy jól érezzék magukat a bőrükben!

Ezeknek a csillagjegyeknek van a legnagyobb szüksége a dícséretre a horoszkóp szerint

Rák

A Ráknak nagyon fontos, hogy a körülötte élők jól érezzék magukat a bőrükben, és minden tőle telhetőt meg is tesz azért, hogy a kívánságaikat teljesítsék. Sokszor hangoztatja ugyan, hogy ez egyáltalán nincs terhére és szívesen teszi, a folyamatos pozitív visszajelzés azonban hatalmas boldogsággal tölti el. Próbál úgy tenni, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az, amit a szívéhez közel állókért tesz, de ha elmarad a dicséret, az nagyon elszomorítja. A Rák érzékeny és sérülékeny csillagjegy, megérdemli, hogy megháláld a tőle kapott különleges gondoskodást!

Oroszlán

Aki csak felszínesen ismeri az Oroszlán csillagjegyet, most nagy valószínűséggel felszisszen, és nem érti, mit keres itt a zodiákus királya, aki tele van önbizalommal. Pedig a hiú(nak látszó) Oroszlán sokszor tényleg kevesebb magabiztossággal van megáldva, mint egy macskakölyök! Az Oroszlánnak elképesztően fontos, hogy mit gondolnak róla a körülötte élők, ezért görcsösen figyel arra, hogyan nyilatkoznak mások a teljesítményéről és a megjelenéséről. Lehet, hogy erősnek mutatja magát, a helyzet mégis az, hogy egy-egy bántó megjegyzés a szívéig hatol és totál kiborítja!

Mérleg

Az egyik legnagyobb baklövés, amit a Mérleg elkövet saját magával szemben, az az, hogy szüntelenül arra törekszik, hogy megfeleljen a körülötte élők elvárásainak és mellette saját magával szemben is magasra teszi a mércét. Ugye, hogy nincs könnyű dolga szegénynek? Ha másért nem, ezért az állandó küzdelemért megérdemli, hogy dicséretet kapjon, bár mindig igyekszik a legjobbat kihozni magából, így szinte sosem alaptalan egy-két jó szóval illetni. Amivel igazán belophatod magad a szívébe az az, ha a külsejére teszel kedves megjegyzéseket, azzal kapcsolatban ugyanis – még ha nem is mutatja – rengeteg benne a kétség!

Ezeknek a csillagjegyeknek van a legnagyobb szüksége a dícséretre a horoszkóp szerint

Skorpió

A Skorpió nagyon szenvedélyes és végletes csillagjegy, ha nem vagy ennek a csillagjegynek a szülötte vagy nem ismersz egy ízig-vérig Skorpiót közelről, el sem tudod képzelni, micsoda belső viharok dúlhatnak benne! Ezek egyik kiváltó oka az önbizalomhiánya, amire a legjobb orvosság az, ha szert tesz a körülötte élők dicséretére, pozitív visszajelzésére. Hiába mutatja magát szinte mindig magabiztosnak és önbizalommal telinek, a látszat nagyon is csal – az elismerő megjegyzések balzsamként hatnak a lelkére, a kritikát viszont nehezen viseli, és hosszan emészti magát miatta!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?