Ezekből a jelekből tudhatod, hogy veled van az őrangyalod

2022. január 09.
Amikor egy veszélyes helyzet szerencsésen végződik, gyakran mondjuk, hogy az égiek vigyáztak ránk. Ha hiszünk benne, hogy az őrangyalok folyamatosan kísérnek az utunkon, és ha odafigyelünk a jelekre, érezhetjük is a jelenlétüket.

Születésed pillanatában te is kaptál egy őrangyalt, aki az egész életedet végigkíséri. Sokan hisznek ebben. Ha kéred, és a kívánságod tényleg a javadat szolgálja, segít. Azt, hogy elfogadod-e az iránymutatását, a szabad akarat törvénye miatt kizárólag te döntöd el, ahogy azt is, hogy tudomást veszel-e a létezéséről, és hogy szeretnél-e egyáltalán kapcsolatba lépni vele. Mindenképp jó, ha tudod, hogy az őrangyalod akkor is a gondodat viseli, ha nem próbálsz meg vele kommunikálni, ha viszont kíváncsi vagy a jelzéseire, megtapasztalhatod a jelenlétét.

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy veled van az őrangyalod

Sokan vannak, akik úgy érzik, nekik biztosan nem jutott őrangyal, mert sok rossz dolog történt velük vagy kilátástalan helyzetbe kerültek – pedig nekik is vannak szárnyas segítőik, akikkel a különösen nehéz időszakokban mindenképpen jólesik kapcsolatba lépni.

Az őrangyalok létezésében általában azok kételkednek, akik úgy képzelik, hogy az égi segítők arra hivatottak, hogy megoldják a problémáikat. Ezt valóban hiába várják, segítségnyújtásuknak köszönhetően viszont hamarabb rátalálhatnak a megoldásra, ami egyáltalán nem kis dolog.

Azok, akik rendszeresen beszélgetnek az angyalokkal, arról számolnak be, hogy az életük harmonikusabbá vált, kiegyensúlyozottabbnak érzik magukat és optimistábban tekintenek a jövőbe. Több jó ötletük támad, kreatívabbak és motiváltabbak, aminek köszönhetően könnyebb szembenézni a mindennapos kihívásokkal. Ugye, hogy ennek fényében nem is olyan rossz ötlet az angyalokkal kommunikálni? 

5 jel, hogy az őrangyalod melletted áll

  • Hogy megérezd a jelenlétét és azt, hogy segít a mindennapokban, kezdetnek kérj tőle valamilyen apró szívességet – szóval ne azzal indíts, hogy legyen tied a lottóötös. Ehhez mondd ki magadban a kívánságodat: például hogy gyorsan találj parkolóhelyet, vagy hogy gördülékenyen el tudj intézni valamit. Ha teljesül, amit kértél, ne felejtsd el megköszönni a segítséget!
  • Amikor a kisebb dolgokban már egészen hatékony az együttműködésetek, akár nagyobb gondok megoldásába is bevonhatod. Ehhez szerencsésebb félrevonulni egy nyugodt helyre, és befelé figyelve elképzelni a te őrangyalodat. (Ha ez nehezen megy, akár kis angyalszobrot vagy kézzel készült őrangyalt is beszerezhetsz!) Kérd meg, hogy segítsen kiutat találni abból a helyzetből, amit szorongatónak érzel – köszönd meg előre, hogy mindent megtesz azért, hogy a dolgok a lehető legjobban alakuljanak és járj nyitott szemmel! Ha figyelsz, rövid időn belül megérkezik a várva várt üzenet: lehet, hogy egy újságcímben, egy rádióban felcsendülő dalban vagy épp a könyvben találod meg, amit olvasol.  

Ezekből a jelekből tudhatod, hogy veled van az őrangyalod

  • Nem ritka, hogy az őrangyalod álmokon keresztül tudatja veled, hogy melletted van, és bármikor számíthatsz rá. Előre jelezhet bizonyos eseményeket, figyelmeztethet, ha valaki rosszat akar neked, de döntéshelyzetekben is küldhet iránymutatást az álmokon keresztül. Az angyalok gyakran kommunikálnak a szimbólumok nyelvén, ezért nem mindig fekete vagy fehér, amit üzennek, de egy kis elmélyüléssel megfejtheted, mit akar mondani a te égi segítőd. 
  • Megesik az is, hogy az őrangyalod egy-egy érzés formájában próbál neked jelezni: előfordult már, ugye, hogy váratlanul nyugodtság, jó érzés töltött el, ami látszólag a semmiből jött? Ez minden kétséget kizáróan azt jelenti, hogy feleslegesen aggódtál egy bizonyos dolog miatt, ami aztán szépen el is rendeződött.
  • Tudnod kell azt is, hogy az angyalok kétféle létezési formában léphetnek veled kapcsolatba. A gyakoribb az, hogy láthatatlan segítőként támogatnak, ritkábban azonban az is megtörténik, hogy földi megtestesülésben, a többi ember közt elvegyülve egyengetik az utadat. Ha jól figyelsz, biztos, hogy te is ráismersz magad körül ilyen különleges segítőkre! 

Legyél türelmes és szánj időt az elmélyülésre, hogy könnyebben megteremtsd a kettőtök közötti összhangot! Amit pedig nem lehet elégszer hangsúlyozni: mindig mondj neki köszönetet a segítségért, a legtöbben elég sok munkát adunk az őrangyalunknak…

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?