Sosem tudhatod, mire számíthatsz ettől az 5 csillagjegytől

2021. október 18.
Mellettük csak abban az egyben lehetsz biztos, hogy semmi sem biztos!

A kiszámíthatatlanság egyfelől jó, másfelől rossz tulajdonság. Ami biztos, hogy ezek a csillagjegyek bármikor képesek elhagyni a járt utat a járatlanért, a többiek nem kis meghökkenésére. A hirtelenség, a gyors cselekvés a horoszkóp szerint néhány állatövi jegy elkerülhetetlen velejárója, amitől teljes mértékben képtelenek megszabadulni. Ha tehát velük van dolgod, jó, ha felkészülsz a váratlan eseményekre – garantáltan nem fogsz unatkozni!

Ezek a legkiszámíthatatlanabb csillagjegyek

Kos

A Kosban folyton túlteng az energia és a tettvágy, a szeme előtt pedig szüntelenül az lebeg, hogy túlszárnyaljon másokat és az élre törjön. Azért, hogy ezt elérje, bármire képes – hirtelenségéből adódóan nem is morfondírozik hosszan az esetleges következményeken, hanem a dolgok közepébe vág. Ritka, hogy a makacsságáról híres Kos tanácsot kérjen másoktól, az pedig ennél is kevesebbszer fordul elő, hogy meg is hallgassa, amit mások javasolnak neki. A Kos tehát rendkívül vakmerő, ám mint tudjuk, kockázat nélkül nincs győzelem!

Ikrek

Az Ikrek nemcsak fizikailag aktív csillagjegy, hanem fejben is: megállás nélkül cikáznak a gondolatai, szüntelenül kipattannak a fejéből az újabb és újabb ötletek. Hogy ezek jók-e vagy rosszak, azzal nem nagyon törődik: ha szerinte klasszak, habozás nélkül a tettek mezejére lép. Kivételes aktivitása mellett az Ikrek másik sajátossága, hogy a kitartása nem épp hosszú életű, ezért amint eszébe jut valami, amit érdekesebbnek, izgalmasabbnak tart, mindent sutba dob, és sosem látott lelkesedéssel vág az új projektbe. Szó ami szó, cseppet sem könnyű lépést tartani vele!

Rák

Sokan nem számítanak arra, hogy a Ráknak helye van ezen a listán, pedig ő is a nehezen kiismerhető, hirtelenkedő csillagjegyek közé sorolható. Való igaz, hogy visszahúzódó, érzékeny és kimondottan lelkizős típus, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem tartogat meglepetéseket a környezetében élők számára. A Rák uralkodó bolygója a Hold, ami azt jelenti, hogy nagy hatással van a személyiségére – ez a platéna köztudottan folyamatosan változik, és ez bizony a Rákról is elmondható: nagyon hangulatember, másokkal való kapcsolatát és reakcióit az élet eseményeire leginkább az határozza meg, hogy milyen lábbal kelt fel aznap reggel… Sok szerencsét!

Ezek a legkiszámíthatatlanabb csillagjegyek

Skorpió

A Skorpió a végletek embere, akiben túlteng a szenvedélyt. Ami nem érdekli, arra rá sem hederít, ő semmit sem csinál „muszájból”. Csak az lelkesíti, ami tényleg érdekli, amiben fantáziát és különleges lehetőségeket lát. Ahhoz, hogy minden téren kihozza magából a maximumot, fontos számára a stabilitás, és ő maga is törekszik arra, hogy kiszámítható teljesítményt nyújtson és tudják róla, szükség esetén lehet rá számítani. A „pokol” akkor szabadul el, ha valaki hátba támadja, tőrbe csalja, titkolózik előtte vagy valamilyen módon ellene fordul. A Skorpió ilyenkor vulkánként robban, hatalmas indulatok törhetnek benne felszínre, és ami még ennél is ijesztőbb, hogy a bosszúállásban feketöves – azt, hogy milyen eszközökhöz folyamodik azért, hogy revansot vegyen, sosem találnád ki!

Vízöntő

A Vízöntő számára az átlagos, a hétköznapi és a középszerű egyszerűen elviselhetetlen, ő mindig különleges, kreatív és semmihez sem fogható szeretne lenni. Ezt nem könnyű elérni és hosszú távon fenntartani, neki azonban többnyire sikerül. Ebben nagy szerepe van annak, hogy az észjárása egyedi, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy senki sem lehet képes egy Vízöntő fejével gondolkodni, ha nem ennek a csillagjegynek a szülöttje. A Vízöntő a zodiákus egyik legmeglepőbb karaktere, tele váratlan fordulatokkal és hajmeresztő ötletekkel.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?