Ez a nap minden csillagjegynek szerencsét hoz a héten

2022. augusztus 15.
Augusztus 18-án a Nap útja éppen az Oroszlánon át fog vezetni – erősítve ezzel a belső gyermekeddel való kapcsolatodat –, miközben a Vénusz együtt áll a szerencsét hozó Jupiterrel a Kosban, egyesítve a két jótékony bolygó isteni frekvenciáját. Hunyd le a szemed, és kívánj valamit, mert 2022 augusztusában minden csillagjegy számára ez a nap lesz a legszerencsésebb!

Kos

Annak ellenére, hogy a retrográd Jupiter hatása befelé fordulásra és elmélkedésre késztet, ezen a napon inkább élvezetekben lesz részed. A Nap és a Vénusz beragyogja az életörömökért felelős 5. házadat, miközben harmonizálnak a szerencsét hozó Jupiterrel a Kosban. Augusztus 18-án a legsziporkázóbb, leghitelesebb, leggyermekibb éned fog uralkodni.

Bika

Érezd magad otthon, és élvezd a királyi bánásmódot. Még az is lehet, hogy közben valami újat fedezel fel, mivel a Hold az újító Uránusszal fog kapcsolódni a jegyedben. És a legjobb rész? Uralkodó bolygód, a Vénusz, a szerencsés Jupiterrel kapcsolódik össze a 12. házadban, a pihenés házában, miközben a családdal és az érzelmekkel összefüggő 4. házadon szikrázik keresztül.

horoszkop-asztrologia

Ikrek

Gyerünk, küldd el azt az üzenetet! Ha éppen nem a barátaiddal élsz társasági életet, akkor nagy valószínűséggel a közösségi oldaladon görgetsz. Jó hír, hogy a Vénusz Jupiterrel alkotott trigonja a társasági bájadat és a kacérkodó kisugárzásodat is fokozza, függetlenül attól, hogy a haverokkal lógást vagy az ismerkedést választod.

Rák

A Vénusz megvillantja magát a pénzügyekkel kapcsolatos 2. házadban, ami a bankszámládra igen jó hatással lesz. A helyzet pedig csak egyre jobb lesz, mivel a szerelem bolygója inspiráló trigont alkot a szerencsét hozó Jupiterrel, a karrierért, hivatásért felelős 10. házban. Szerezd meg azt az előléptetést, és kamatoztasd bölcsen pénzcsinálási tehetségedet!

Oroszlán

Tökéletes lesz ez a nap egy kalandhoz, amiről – ha kedved van hozzá – bátran vlogolhatsz is egyet. Amellett, hogy a Vénusz a szépség és a kecsesség ajándékával áld meg téged, a Hold is a Vénusz által uralt jegybe ér, a hírnévvel kapcsolatos 10. házadon keresztül. Miközben harmóniában vagy a Jupiterrel, mind a belső, mind a külső szépséged ragyogni fog.

Szűz

Minél inkább átadod magad az inspirációidnak, annál jobban fogsz gyarapodni. Akár magánéleti, akár romantikus téren, a Vénusz és a szerencsés Jupiter trigonja éppoly üdítő, mint amilyen csábító lehet. A Hold az utazással és kalandokkal összefüggő 9. házadon keresztül a lázadó Uránusszal áll kapcsolatban, aminek köszönhetően az otthonod ott lesz, ahová a szél visz.

Mérleg

Készen állsz egy kis változásra? Most szerencséd lehet, megkötheted végre álmaid üzletét! Uralkodó bolygód, a Vénusz nemcsak a társadalmi viszonyokért felelős 11. házadon szikrázik keresztül, de a Jupiterrel is összekapcsolódik a párkapcsolati szektorban. A helyzet pedig csak egyre jobb lesz, mivel a Hold a 8., változásokkal, átalakulásokkal foglalkozó házadban össze fog érni a vibráló Uránusszal.

Skorpió

Ez a nap a tiéd, és bármivel megbirkózol, amit a fejedbe veszel. A Hold nemcsak az Uránusszal alkot forradalmi együttállást, hanem a párkapcsolati téren is felrázza a dolgokat. Készen állsz arra, hogy megszabadulj a rád nehezedő elkötelezettségtől? A Vénusz trigonja a szerencsés Jupiterrel megnöveli a bőségedet és az önbizalmadat, így te veheted át az irányítást.

Nyilas

Fűszerezd meg az életed! Nem kell feltétlenül romantikára gondolni – hacsak nem kifejezetten arra vágysz – , de a mai nap erőt fog adni és inspirálni fog, hogy merj kockázatot vállalni. A Hold a napi rutinok 6. házán keresztül az Uránusszal áll kapcsolatban, ami hatással lesz a mindennapi életviteledre. Eközben a Vénusz trigonba kerül uralkodó bolygóddal, a Jupiterrel, felerősítve mindent, a perspektívádtól kezdve a körülötted lévő lehetőségekig.

Bak

Ha nincs senki az életedben, akkor valószínűleg éppen azzal foglalatoskodsz, hogy minél több időt, energiát és szenvedélyt fektess valamibe, ami igazán fontos a számodra. A Hold az Uránusszal együtt áll a kreativitással, örömmel kapcsolatos 5. házadban, ami arra inspirál, hogy engedj a szíved vágyainak. Ennél is fontosabb, hogy a Vénusz a szerencsét hozó Jupiterrel harmonizál – a belső bölcsességed és az intuitív megérzéseid nem fognak tévútra vezetni.

Vízöntő

A szavaidnak mindig volt súlya, de ezúttal különösen kedvesnek is hangzanak. Mindez talán annak köszönhető, hogy a Hold a családdal, érzelmekkel kapcsolatos 4. házadon utazik keresztül, miközben a Vénusz a társas kapcsolatok 7. házát édesíti meg. A szavaid most éppoly hatásosak, mint amennyire csábítóak, a Vénusz trigonja a Jupiterrel pedig segíti a magabiztosságodat és az önkifejezésedet.

Halak

Néha egy kis változás a mindennapokban hihetetlenül kifizetődőnek bizonyulhat. Ez különösen igaz ebben az időszakban, amikor is a Vénusz trigonba kerül az uralkodó bolygóddal, a Jupiterrel a stabilitást kereső 2. házadon keresztül, miközben beragyogja az egészséggel kapcsolatos 6. házadat. Merj önmagaddal foglalkozni, kényeztesd magad!

Forrás: Elite Daily Fotó: Getty Images

Olvass tovább!