Ezek a csillagjegyek nagyon megnehezítik a saját életüket

2022. április 20.
A legtöbben igyekszünk megszabadulni a problémáktól, vagy ha felmerülnek, mielőbb megoldani azokat, ezek a csillagjegyek azonban hajlamosak arra, hogy egyre komplikáltabbá tegyék a saját életüket.

Minden csillagjegynek vannak furcsa dolgai, ezt kár is lenne tagadni. Egyesek azonban nem mások, hanem a saját orruk alá törnek borsot leggyakrabban, ugyanis folyton komplikálttá teszik a saját életüket. Mit gondolsz, te köztük vagy?

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Kos

Az, ami a Kos erőssége, sok esetben a vesztét is okozhatja: impulzivitása, elhamarkodottsága és energikussága sokszor sodorhatja olyan helyzetekbe, amiket elkerülhetett volna, ha egy kis időt szánt volna arra, hogy mérlegelje a dolgait. Ő tipikusan olyan, akinek szerencsésebb lenne megtanulnia tízig számolni magában, mielőtt véleményt mond valakiről vagy valamiről, mert amíg ezt nem teszi, sokszor hagyják el a száját olyan mondatok, amikkel megsérthet másokat. Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy a Kos nem egy nagy bocsánatkérő…

Ikrek

Olyan nagyszerű is lehetne a szertelen Ikrek élete, ha nem kuszálná folyton össze a szálakat felszínességével, figyelmetlenségével és kapkodással! Legtöbbször minimum száz dologgal foglalatoskodik egy időben, aminek köszönhetően gyakran elsiklik fontos részletek felett vagy elfelejt lényeges dolgokat. Észrevétlenül is magára haragíthat másokat azzal, hogy a kapcsolatait sem ápolja kellő odafigyeléssel: emiatt sokan, akik amúgy a szívükbe zárták az Ikreket, csalódottak lehetnek és könnyebben kiábrándulhatnak belőle (nem csak szerelmi téren).

Skorpió

A Skorpió nemcsak arról híres, hogy haragtartó és bosszúálló, hanem arról is, hogy milyen remekül képes saját magát ostorozni. Neki semmi nem lehet langyos, csakis jéghideg vagy tűzforró, ugyanis elképesztően végletesen gondolkodik. A legjelentéktelenebb apróságokból is képes hatalmas gondot kerekíteni, aztán szüntelenül ezen rágódni. Míg más tudomást sem vesz bizonyos dolgokról, addig a Skorpió úgy érzi, itt a világvége, és képes napokig kombinálni. Ki kell mondanunk, hogy a Skorpió világbajnok problémagyáros!

Stresszes fiatal lány

Vízöntő

Igazi szabad lélek, aki egy percig sem vágyik arra, hogy mások mondják meg neki, hogy mit csináljon, merre induljon tovább, amikor az élete fontos útelágazáshoz ér. Kreatív és művészi beállítottságú, amivel nem mindenki tud azonosulni, ez a meg nem értettség pedig rendkívül zavarja a Vízöntőt. Sok bonyodalmat hoz az életébe, hogy nehezebben kerül összhangba másokkal, igaz, akikkel viszont megtalálja a közös nevezőt, azokkal szinte szavak nélkül is értik egymást.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?