Ezek a csillagjegyek nagy eséllyel összetörik a szívedet

2022. május 16.
Sok kellemetlen meglepetés érheti azokat, akik ezekkel a csillagjegyekkel fűzik szorosabbra a szálakat.

Míg vannak kifejezetten romantikus csillagjegyek, akik nem félnek kimutatni az érzelmeiket, és azt, akit a szívükbe zártak, a tenyerükön hordozzák, addig mások szinte észrevétlenül viselkednek úgy a szerelmükkel, mint egy elefánt a porcelánboltban. Kíméletlenségük nem mindig szándékos, a végeredményen, azaz az összetört szíven azonban ez vajmi keveset változtat!

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Kos

Ő az egyik legjobb bizonyíték arra, hogy nem minden arany, ami fénylik! Kívülről úgy tűnik, mellette minden csodás lehet egy kapcsolatban, hiszen határozott, energikus, tele van remek ötletekkel, amiknek a megvalósítását sem odázza el. A valóság azonban ennél komplikáltabb, a Kos nem egyszerű eset: lobbanékonysága, meggondolatlansága és önfejűsége sok borsot törhet a szerelme orra alá. Egy szó mint száz, aki Kost szeret, a szenvedély mellett némi szenvedésre is számíthat!

Szűz

A Szűz nagyon nehezen törődik bele abba, ha egy kapcsolat véget ér, főleg ha ezt a döntést nem ő, hanem a másik fél hozza meg. Ha ez megtörténik, elképesztően hűvössé válik, és minden erejével azon lesz, hogy a másikat megbánásra bírja. Persze visszatérni már nem szeretne hozzá, csak arra vágyik, hogy ráébressze, milyen remek partit szalasztott el azzal, hogy nem őt választotta. A se veled, se nélküled kapcsolatokat nem neki találták ki, ebben a felállásban a legrosszabb oldalát mutatja partnerének, akármennyire is szereti!

Skorpió

Nála keresve sem találhatnánk végletesebb csillagjegyet, az élete sokszor leginkább egy hullámvasúthoz hasonlít. A Skorpió igazi újrakezdő, akinek időnként szüksége van arra, hogy mindent leromboljon ahhoz, hogy azután a nulláról újraépítsen mindent. Ez alól sajnos a szerelmi élete sem kivétel: megeshet, hogy mindent feléget maga körül, hogy újba foghasson, ez pedig fájdalmas lehet annak, aki a Skorpiónak adta a szívét. Ha magadra haragítottad, készülj fel a legrosszabbra: bosszúálló és haragtartó ez a csillagjegy!

Összetört szív neon

Bak

Messze földön híres a szenvtelenségéről, amit a Bak szívügyek terén is gyakran érvényesít, ha már kiszeretett a párjából. Ha valakiben csalódott vagy kiábrándult a másikból, nem nagyon érdekli, hogy mit okoz neki azzal, amit tesz vagy mond, csak az lebeg a szeme előtt, hogy ezek a céljai megvalósítását szolgálják. Megváltoztatni nem igen lehet, aki ilyen szándékkal közelít a Bak felé, annak nagy valószínűséggel beletörik a bicskája!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?