Ezek a csillagjegyek mindenbe beleütik az orrukat, akkor is, ha nem kellene

2022. április 03.
Akár kérdezed őket, akár nem, készülj fel rá, hogy ezeknek a csillagjegyeknek mindig lesz hozzáfűznivalója ahhoz, amit csinálsz!

Ők azok, akik egyszerűen nem érzik, mikor kellene csendben maradniuk, és magukban tartani azt, ami kipattant a fejükből. A horoszkóp szerint ez a 4 csillagjegy sokszor átlépi a határt, és akkor is véleményt mond másokról, amikor senki nem kíváncsi arra, hogy mit gondol.

Horoszkóp ábra a csillagjegyekkel

Ikrek

Ennek a csillagjegynek lételeme a kommunikáció, az, hogy beszéljen, beszéljen és beszéljen. Nem tehet róla, az Ikrek egyszerűen „így van összerakva”, ebből adódóan képtelen lakatot tenni a szájára és csendben maradni, amikor nincs helye a beszédnek. Ami eszébe jut, azt rögtön ki is mondja, anélkül, hogy számolna a következményekkel. Emiatt sokszor kritizálhat másokat meggondolatlanul és minden rossz szándék nélkül, a végeredményen azonban ez vajmi keveset változtat: sajnos sokszor belegázol mások lelkébe azzal, hogy mindenbe beleüti az orrát. 

Szűz

Precíz, kedves és felettébb intelligens csillagjegy, azonban neki is vannak negatív tulajdonságai. Ezek közé tartozik például a rendkívül fejlett kritikai érzéke és cinikus gondolkodásmódja, amit képtelen kikapcsolni. Bármit lát vagy hall, arról véleményt nyilvánít, fittyet hányva arra, hogy akinek címzi, jó néven veszi-e a megnyilvánulását. Nem kizárt, hogy sok esetben építő kritikának szánja azt, amit mond, az, ahogyan tálalja azonban, félreviheti a dolgokat. Ha egy Szűz mond véleményt valamiről, hallgasd meg, de ne vedd a szívedre (vagy legalábbis próbáld meg!), ha kicsit elszalad vele a ló!

Skorpió

Ez a szenvedélyes és végletes csillagjegy ösztönösen fogalmaz meg olyan bántó megjegyzéseket, amelyek felérnek egy skorpiócsípéssel… Sokszor jobban tenné, ha megtartaná magának ezeket a gondolatokat, erre azonban képtelen: ha valami nem tetszik neki, annak rögtön hangot is ad, akár kérdezték a véleményét, akár nem. Ráadásul mások magánszféráját sem tartja mindig tiszteletben, emiatt sokszor ütheti bele az orrát olyan dolgokba, amik közelében semmi keresnivalója sem lenne. Csípős megjegyzései és illetlenségbe átcsapó kíváncsisága nem a legszerencsésebb kombináció!

Emberek, akik mindenbe beleszólnak

Bak

Erről a csillagjegyről nem lehet azt mondani, hogy jellemző rá a szószátyárság, véleménye azonban mindig van, mindenről és mindenkiről. Vállalja is, amit gondol, mert nagyon korrekt, egyenes és önfejű csillagjegy, emiatt megesik, hogy kegyetlen őszinteséggel nyilatkozik valamiről, ami számodra különösen fontos – még akkor is, ha nem kérted ki a véleményét. Lehet, hogy az első pillanatban ezt rosszul éled meg, ám ha belegondolsz, rájöhetsz, hogy jobb így, mintha a szemedbe mosolyogna, a hátad mögött pedig rémes dolgokat mondana rólad!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?