Napi horoszkóp: szeptember 17. – nyugodt lelkiismerettel pihenj

2022. szeptember 17.
Kíváncsi vagy, mit hoz a mai nap számodra?

Kos

Ma szíved választottja pozitív meglepetést okoz neked egy gesztussal vagy reakcióval. Olyasvalamibe kezdesz, amivel kapcsolatban senki nem tud neked tanácsot adni, hisz te vagy az első, aki ilyen helyzettel találkozik. Ha azonban már egyszer vállaltad a dolgot, a napi horoszkóp szerint húzd fel a túracipőt, és kelj útra. Így bizonyíthatod magadnak is, mennyi bátorság és tehetség van benned! Hajrá!

Bika

Végre befejezted azt, amivel megbíztak, nyugodt lelkiismerettel adod tehát át magad a pihenésnek. A szeptemberi kellemes időben rengeteg szabadidős programot lehet szervezni, épp ezért menj el a barátaiddal valahova, ahol nem kell folyton a kötelességeidre gondolni, nem kell folyton mások elvárásainak megfelelni, ahol egyszerűen csak hátradőlhetsz és élvezheted a nyugalmat. Töltődj fel!

napi-horoszkop

Ikrek

Úgy tűnik, végre felhúztad a redőnyt, beengedted a fényt. Rájöttél dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megoldd az egyenletet, amely eddig annyi ismeretlennel volt tele, hogy esélyt sem láttál arra, hogy valaha kibogozd. Ha még egyedülálló vagy, titkos imádód végre színre léphet, és randira hívhat szombat estére.

Rák

Akad valaki a rokonaid között, akinek valamennyi megmozdulása, összes szava és gesztusa az agyadra megy. Úgy érzed, elszívja az összes energiádat, és nem marad erőd a számodra értékes emberekre figyelni. Igyekezz vele úgy kommunikálni, hogy érezze, nem vagytok egy hullámhosszon, de ezt úgy add a tudtára, hogy ne bántódjon meg tőle. Egyszerűen csak fel kell világosítanod, kit, mikor és hogyan érdemes megközelítenie, hogy ne váltson ki ellenszenvet, de téged abszolút kerüljön el.

Oroszlán

Rágörcsölsz bizonyos helyzetekre, rendkívüli teljesítménykényszertől szenvedsz. Emiatt képes vagy akár négykézláb, lógó nyelvvel is hajtani, csakhogy mindenki meg legyen elégedve veled és a dolgok a terveid szerint alakuljanak. Nem biztos azonban, hogy hosszú távon jót fog tenni neked, ha így éled az életed. Meg kell tanulnod elengedni bizonyos dolgokat. Szerelmeddel sok-sok romantika és önfeledt nevetés vár. Most többet lesztek kettesben, ami örömötökre lesz.

Szűz

Hatalmas lendülettel mész előre, nagyon küzdesz valamiért. Ez azonban egyáltalán nem automatikus, rengeteget kell érte dolgoznod, ám a mostani taktika lehet, hogy nem épp a legjobb. A szombatod energikusan telik, amit nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is érezni fogsz. Jó munkatempó, több és tartalmasabb szabadidő vár. Este lesz időd a pároddal egy nagyot sétálni is. Rád fér a kikapcsolódás.

Fotó: Getty Images

A folytatásért kattints IDE!