Ez a 3 csillagjegy a legjobb emberismerő

2022. szeptember 15.
Néhány ember, mintha mindig tudná mire gondolnak, vagy mit éreznek körülötte mások – őket sokkal nehezebb átverni, és a többi emberrel kapcsolatos megérzéseik is többnyire helyesnek bizonyulnak. Mutatjuk, melyik csillagjegyek a legjobb emberismerők.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Felesleges próbálkoznod, egy Skorpió elöl semmit nem fogsz tudni eltitkolni. Ez a csillagjegy mintha beépített hazugságvizsgálóval rendelkezne: amikor rákérdez, hogy hogy vagy, vagy mi történt veled, tudni fogja, hogy igazat felelsz-e, és azt is könnyedén kitalálja, mi húzódhat a hazugságod hátterében. A vesédbe lát, és ezt nem is rejti véka alá. A Skorpiókat ráadásul általában nagyon érdekli is, hogy mivel foglalkoznak mások, szóval jól vigyázz velük, ha mégis szeretnéd megőrizni a titkaidat.

horoszkop-csillagjegy-emberismeret

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő jegyében születettekben általában dolgozik egy ösztönös kíváncsiság a többi ember felé – nem véletlenül szoktak rájuk a zodiákus nagymamáiként is hivatkozni. A Vízöntők szeretnek megfigyelni másokat, és bár gyakran inkább távolabbról szemlélik az eseményeket, ilyenkor rengeteg pontos következtetést tudnak levonni másokkal kapcsolatban. Bár a Vízöntők hajlamosak csak akkor megosztani másokról alkotott véleményüket, ha arra direkt rákérdeznek, ilyenkor nagyon jó meglátásokról számolnak be. Jó memóriájuknak köszönhetően a csillagjegy szülöttei képesek hosszú távú összefüggésekben értelmezni mások cselekedeteit, ez is segíti lényeglátásukat és emberismeretüket.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Talán meglepőnek tűnhet, hogy a szétszórtságukról híres Ikrek kifejezetten jó emberismerők, pedig ez így igaz. A csillagjegy éles eszű szülöttei nagyon jó nyomozók – pontos megérzéseik vannak, és jól követik ezeket a sugallatokat az igazság felé vezető úton. Ha látják, hogy valami nincs rendben veled, az Ikrek jegyűek azonnal szóvá teszik, nem félve az esetleges konfrontációtól sem. Az Ikrek számára minden közeli ismerős nyitott könyv, szóval jobban járunk, ha inkább minden titkunkat megosztjuk velük!

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!