Napi horoszkóp: szeptember 19. – jó úton jársz

2022. szeptember 19.
Kíváncsi vagy, mit hoz a mai nap számodra a csillagjegyed szerint?

Kos

Nem értesz egyet az egyik kollégáddal egy bizonyos dologban, ám mivel nagyon jó a viszony közöttetek, nem szeretnéd semmiképp megbántani. Látod, hogy noha egy úton kellene mennetek, jelenleg két különböző irányba haladtok, épp ezért próbáld finoman megmagyarázni neki, hogy hasznosabb kézen fogva haladni. Munkahelyeden pletyka üti fel a fejét. A napi horoszkóp tanácsa szerint vigyázz, mit mondasz tovább, ugyanis a végén te ütheted meg a bokád. Hallgatni arany!

Bika

Mára mindenféle gond nélkül elértél egy olyan szintre, ahol megoldást találsz, s nyugodt lelkiismerettel lezárhatod azt, ami zavar, és kinyithatsz egy olyan ajtót, amely a boldogság és az elégedettség felé vezet. Jó úton jársz, ne fordulj vissza, mert akkor visszasüppedsz abba a mélységbe, ahonnan kínkeservesen kiástad magad. Kedveseddel egy utazás ötlete merül fel, melyet el is kezdtek megszervezni. Ha egyedülálló vagy, most jól is esik a szingliséggel járó szabadság.

Napi horoszkóp: szeptember 19.

Ikrek

Valami olyat találtál akaratodon kívül mondani, ami kissé felborzolta a kedélyeket a környezetedben. Vannak, akik megbotránkoznak vagy megsértődnek emiatt, mások inkább csendesen bólogatnak, mert félnek, ha a hangjukat hallatják ezügyben, nem lesznek túl népszerűek a jövőben. Te ne törődj semmivel, nem mondtál semmi polgárpukkasztó dolgot, egyszerűen fel merted vállalni a saját véleményedet. Kedveseddel kissé parazsas lesz olykor a hangulat, de a kisebb viták csupán a napi stresszből adódnak.

Rák

Időnként azt érzed, jobb, ha behunyod a szemed. Attól azonban, mert úgy közlekedsz, mint egy szellem, még nem fognak maguktól megoldódni a dolgok. Bújj ki a lepedő alól, és nézz szembe mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életed. Hisz a nap végén fontos lesz a tudat, hogy legalább megpróbáltad rendezni az ügyeid. Este menj el valahová és kapcsolódjatok ki! Szingliként az online ismerkedés ígéretes.

Oroszlán

Ha tehetnéd, nagy kortyokban nyelnéd az őszt, hiszen imádod minden színét és illatát. Most több időt tölthetsz a szabadban, ami feltölt téged. Ma egy barátoddal kerülhetsz kisebb vitába, amit csak akkor sikerülhet megoldani, ha végighallgatjátok egymás álláspontját. Végül elillan a harag, és marad a jó hangulat. Kedveseddel több időtök lesz kettesben, mint máskor, és ez pozitív hatással lesz rátok.

Szűz

Hétfőn sok lesz a munkád és a nagy kapkodásban kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok, azt sem tudod, hirtelen mihez nyúlj, hogy gyorsan végezz. Így azonban inkább hátrafelé haladsz, mintsem előre, ami eléggé beárnyékolja a napodat. Ne hagyd, hogy a gondok rád telepedjenek, ülj le, rendezd a fejedben jelenleg eluralkodni látszó zavart, majd állj neki szépen, sorban megoldani a gondokat. Ne mindent egy napba akarj belesűríteni, mert csak megfullasztanak a tennivalók!

Fotó: Getty Images

A folytatásért kattints IDE!

Olvasd el ezt is!