Hétvégi horoszkóp: szeptember 24. – Meglepő románc kezdődhet

2022. szeptember 24.
Rád milyen hétvége vár?

Kos

A vasárnapi újhold a Mérlegben újító erőt hozhat kapcsolatodba. Még átütőbb lehet a változás, ha finomítod kommunikációdat, nem mész fejjel előre, inkább óvatosan közelítesz a másikhoz, figyelembe véve egyéni érzékenységét.

Bika

Lehet, hogy most nem értesz mindent történést a kapcsolatodban, esetleg párod vagy udvarlód szándéka is homályba vész, de nyugodtan támaszkodj romantikus énedre és ösztöneidre. Elfogadó szereteteddel úrrá leszel a helyzeten.

no-osszel

Ikrek

Elmélyült beszélgetéssel oldhatod fel a múlt gócpontjait, hogy hétvégén le tudjátok tenni ezeket és megkönnyebbülten menjetek tovább. De ügyelj rá, hogy ne menj párod agyára, találd meg a helyes egyensúlyt a szavak és a hallgatás között. Ha sikerül, erősödik a kötelék kettőtök között.

Rák

Maradj nyitott és elfogadó, ami az újdonságokat illeti, különösen, ha párod hozakodik elő valami ilyesmivel. Add a közös megújuláshoz gyengéd és romantikus énedet. Ha nincs hangulatod a sok beszédhez, szavak nélkül is varázslatos hangulatot tudsz teremteni. Szingliként merj belevágni az új kapcsolatba, a saját tempódban haladva nem érhet baj.

Oroszlán

A vasárnapi újhold erőt adhat, hogy legmerészebb álmaitokba is belevágjatok – a lényeg, hogy ezt közös erővel, egyetértésben tegyétek. Az egymás iránti őszinteség megelőzi a félreértéseket. Ha nem is mindig, de alkalmanként engedd meg párodnak, hogy lényed legmélyébe lásson.

Szűz

Türelmesen hallgasd meg párodat, különösen, ha új ötletekkel rukkol elő. Engedd, hogy az új, szerelmes áramlás magával ragadjon, akkor is, ha ezt eleinte rendezetlennek érzed és nem tudod minden percében irányítani. Szingliként váratlan, sőt meglepő románc kezdődhet.

Fotó: Getty Images

A folytatásért kattints IDE!

Olvasd el ezt is!