Heti horoszkóp: szeptember 19-25. – a csillagok a kezedbe adják az irányítást

2022. szeptember 19.
Folytatódik a telihold hatása, ami közelebb visz minden csillagjegyet a héten a saját spirituális énjének megismeréséhez. Mit tehetünk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból, produktívabbak legyünk és hogyan küzdjünk meg a stresszel, amit ez a bizonytalan világ jelent? A héten ez is megoldódhat.

Lehet, hogy egy online tanfolyam, amit már régóta halogatunk, vagy változás a munkarendünkben gyökeres változást hoz az életünkbe a héten. Az eheti csillagállásoknál jobbat ráadásul nem is kívánhatnánk ahhoz, hogy a kezünkbe vegyük az irányítást. Ha kíváncsiak vagyunk, mit tartogatnak számunkra a szeptember 19. és szeptember 25. közötti hét, olvasd el a heti horoszkópodat! Ha azt is szeretnéd tudni, mi vár még rád 2022-ben, nézd meg a hátralevő hónapokra, mit jósolnak a csillagok!

heti-horoszkop-csillagjegy

Kos (március 21. – április 19.)

Érdekes megjegyzéssel indul a hét a Kosok számára, ami felrázza a pénzügyeiket és váratlan áttörést hozhat az életük egy olyan pontján, ahol régóta elakadással küzdenek. A csillagjegy szülöttei rátalálnak belső erejükre, így képesek lesznek kezükbe venni az irányítást. Kiegyensúlyozott és kiszámítható napok várnak a Kosokra szeptember második felében. 

Bika (április 20. – május 20.)

Ne ugorjanak elhamarkodott következtetésekre a héten a Bikák. Könnyen olyat mondhatnak, amit később megbánnak. Tökéletes lesz ez a hét viszont a művészi projektek megvalósítására és a romantikus kapcsolatuk kiteljesítésére. Semmi más nem számít ezeknél, csak kövessék a szívüket és a csillagokat.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Lomtalanítsák személyes tereiket a csillagjegy szülöttei, de ne csak fizikai, hanem mentális síkon is. Hektikusan indul a hét az Ikreknek, ám a hétvégére gyógyító közeg veheti körbe őket, ha elvégzik a spirituális munkát. Ne habozzanak támogatást kérni ebben barátaiktól, és az is sokat segíthet, ha leírják gondolataikat.

Rák (június 21. – július 22.)

A héten találkozhatnak egy régi barátjukkal, és új kapcsolatokat is köthetnek. A csillagok áttörést jeleznek a Rákoknak olyan ügyekben, melyre nem is számítottak. Ne menjenek el csukott szemmel a lehetőségek mellett, ne csak a felszínt lássák meg, hanem a mélyebb rétegeket is és vegyék kezükbe az irányítást.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

A környezetük nem biztos, hogy felkészült az Oroszlánok spontán és ösztönös kirohanásaira a héten. Több okból is izgalmas napok várnak a csillagjegy szülötteire. Egy izgalmas utazás is kilátásban van, és akár egy új munkalehetőség is rátalálhat az Oroszlánokra, de ehhez komoly döntést kell meghozniuk.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Izgalmas és mozgalmas hét elé néznek a csillagjegy szülöttei. Összefogásra lehet szükség, így ne akarjanak minden problémát egyedül megoldani. Hallgassanak a megérzéseikre, mert szükség lehet rá, hogy ne a megszokott módon lássák a világot a Szűzek. 

Mérleg (október 23. – november 21.)

Végre megszülethet egy régen várt egyetértés, ám ehhez kockázatot kell vállalnia a Mérlegeknek a héten. Lehet, hogy olyan döntést kell meghozniuk, amiben eleinte nem hisznek, de ha a megérzéseikre hallgatnak, nem történhet baj. A magánéletükben és a munkájukban is váratlan változások történhetnek. 

Skorpió (október 23. – november 21.)

Meglepődhetnek, mennyi előnye lehet annak, ha felfedezik a tágabb horizontot és nyitnak más csoportok és emberek felé. A héten erre tökéletesek a csillagállások a Skorpiók számára. Egy új munka is kopogtathat az elkövetkező napokban, ami arra késztetheti a csillagjegy szülötteit, hogy számot vessenek eddigi karrierjükkel és új irányt vegyen szakmai életük.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Könnyen elragadhatják az érzelmeik a Nyilasokat ezen a héten. Az ő életükben a romantikus kapcsolatok lesznek a középpontban az elkövetkező pár napban. Bármi is legyen a változás, tekintsenek úgy rá, mint egy jó lehetőségre, hogy kezükbe vegyék az irányítást életük felett. 

Bak (december 22. – január 19.)

Ha beleteszik a szívüket-lelküket, erőfeszítés nélkül visznek véghez olyan dolgokat a héten a Bakok, melyeknek megoldásán régóta fáradoznak. A csillagállások inspiráló energiával árasztják el őket, ami nem csak a munkára, de a magénéletükre is hatással lesz. Ne fukarkodjanak a romantikus gesztusokkal, mutassák ki érzéseiket párjuk felé.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ne hallgassanak, ez a hét tökéletes lesz arra, hogy kifejtsék véleményüket, elmondják ötleteiket. Ez új kezdetet nyithat meg a Vízöntők számára, mely érzelmi stabilitást hozhat az életükbe. 

Halak (február 19. – március 20.)

Nagyon elfoglaltak lesznek a héten a csillagjegy szülöttei, a produktivitás viszont jó érzésekkel tölti el őket. Dekorálják újra otthonukat, de a költözésre is tökéletesek a csillagállások ebben az időszakban. Most lerázhatják magukról a mérgező gondolatokat, amitől sokkal jobb lesz a közérzetük.

Forrás: Popsugar Fotó: Unsplash

Olvass tovább!