Napi horoszkóp: szeptember 20. – Szinte szárnyakat kapsz

2022. szeptember 20.
Mit tartogatnak a csillagok a mai napra? Eláruljuk!

Kos

Úgy véled, hogy eddig is túl sokat kockáztattál, ezért talán már nem mersz belevágni egy újabb, bizonytalannak tűnő feladatba. Jó hír, hogy most lényegesen jobbak a kilátásaid, a Hold és Merkúr is mindenben támogat. Ma lépj túl a megszokásokon, és próbáld meg egy kicsit átszervezni a napodat, munkafeladataidat. Meglátod, senki nem látja majd kárát. Légy rugalmas!

Bika

Jobb, ha felkészülsz a mai napra, mert húzós lesz! A Mars és a Plútó is nagy erőfeszítésekre késztet, de szerencsére nem leszel híján sem az erőnek, sem a kitartásnak. A fizikai állapotod nagyon fontos, ezért nem mindegy, hogy milyen táplálékot veszel magadhoz. A diétázás csak akkor aktuális most, ha a minőségi táplálékbevitelről nem feledkezel meg mellette. A lehetőségeidhez képest pihenj többet!

 

Ikrek

Ma egy váratlan költséged merülhet fel, ennek az okát pedig gyorsan meg is találod: talán valami elromlik a háztartásodban, vagy egy figyelmetlenség miatt büntetést kell fizetned. Mindig dühítő, ha ilyen extra kiadásokkal kell szembesülni, de el kell fogadni azt is, hogy az élet már csak ilyen. Erre nehéz, talán lehetetlen is felkészülni, így ezen kár rágódni!

Rák

Ha mindig nagyon pörögsz, és száz százalékon akarsz élni, akkor nagyon hamar kiéghetsz. Igaz, már megszoktad, hogy maximalista vagy, de ami még rosszabb, hogy a főnököd és a kollégáid is ehhez vannak szokva. Ha csak átlagosan teljesítesz, az számukra már lustaságnak tűnhet. Ha nem akarsz komolyan belebetegedni a túlterheltségbe, épp itt az ideje, hogy egy kicsit lelassulj. Kezdj bele ma!

Oroszlán

Némileg zűrzavaros nap köszöntött rád. A párkapcsolatodban felmerülhetnek viták, veszekedések, aminek a legfőbb oka az lehet, hogy nem jut egymásra elég időtök. Mielőtt meggondolatlanul cselekednél, igyekezz mindenképp arra törekedni, hogy a dolgokat reálisan átlásd és emberiesen oldd meg a problémákat, ami elsősorban azt jelenti, hogy vádaskodások helyett üljetek le és beszéljetek egymással őszintén.

Szűz

Szinte szárnyakat kapsz, jól állnak a dolgaid minden téren, semmi okod nem lehet panaszra. Amibe ma belevágsz, abban minden téren sikereket érhetsz most el, ráadásul nagyrészt önerőből. Megelégedéssel tölthet el ez a helyzet, amit az is segít, hogy ügyesen tudsz gazdálkodni az erőddel és energiáiddal. Ehhez viszont tenned is kell: ma is ügyelj a kellő vitaminpótlásra!

Fotó: Getty Images

A folytatásért kattints IDE!

Olvasd el ezt is!