Ennek a három csillagjegynek lesz csodálatos napja április 4-én

2023. április 04.
A tegnapi nap energiája arról szólt, hogy határozottak legyünk, és meghozzuk azokat a fontos döntéseket, amelyek segítenek kialakítani azt az utat, amit követnünk kell a szívünkkel. Ma azonban inkább minden az élvezetről szól, legalábbis három csillagjegy számára biztosan.
Ennek a három csillagjegynek ma csodálatos napja lesz

Kicsattanó boldogságban lesz része ma azoknak, akik szerencsés csillagzat alatt születtek: ők boldognak, vidámnak fogják érezni magukat, és el tudnak távolodni mindentől, ami kaotikus vagy kellemetlen lehet számukra. Képesek lesznek megvédeni a saját lelki békéjüket és nem foglalkozni mások dolgával.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Hold a te jegyedben jár majd, és a nap nagy részében rád irányítja majd a fényét. Ez lehetővé teszi, hogy jobb érzelmi alapokat és tisztaságot találj bizonyos érzésekben, amelyek egy eddig rossz hatással voltak a lelki békédre. A Vénusz ma a szerencsédre, a bőségre, a kalandokra, az oktatásra és a spiritualitásra irányítja a figyelmed, amitől békésebb és sokkal céltudatosabb leszel.

Használd ezt a napot átmeneti megkönnyebbülésre, és szőj néhány hosszú távú tervet azokkal a változásokkal kapcsolatban, amelyeket be szeretnél építeni az életedbe. Este az egészségeden és a rutinodon lesz a hangsúly, ami segít érzelmi stabilitást találni az életedben és lehetővé teszi, hogy rájöjj, milyen helyzetekben érzed magad a legjobban.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A mai nap csodálatos lehetőség az örömre, a szórakozásra és az átalakulásra. Ez az időszak számodra az új igazság felismeréséről szól, ami együtt jár azzal, hogy felismered, mennyit fejlődtél az utóbbi időben – például megszabadultál a szerelemről és a kapcsolatokról alkotott elavult elképzeléseidtől. Este élvezd ki a saját magad által teremtett örömöt és élvezetet!

A Hold ma különösen nagy hangsúlyt fektet az érzéseidre és a vágyaidra, a Plútó pedig a jókedvről, az elkötelezettségről és az önkifejezésről gondoskodik. Amikor teljesen megérted majd, hogy már nem az vagy, aki voltál, és a kapcsolataid is fejlődtek, végre élvezni tudod, amit létrehoztál.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Már a nap elején előtérbe kerül az otthonod és családod, és gondoskodik arról, hogy mindkettő tartós és stabil legyen. Ma észrevehetsz néhány fontos érzést, és nagyobb hajlandóságot mutathatsz a változásra.

A Hold aktiválja a szerencsét és a bőséget, a Plútó pedig segít eligazodni az érzelmeid kavalkádjában. Nagyobb mozgásteret és szabadságot adhatsz magadnak, amikor kockázatot vállalsz vagy új dolgokat próbálsz ki, és még a szerelemnek is esélyt adsz. Az élet elkerülhetetlenül másképp alakul, mint gondoltad, de ez azt is jelenti, hogy sokkal jobb lesz.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images