4 csillagjegy Bikától a Vízöntőig, akik sosem ismerik be, ha hibáztak

2023. február 08.
Mindenkinek van olyan kollégája, ismerőse, barátja, aki sosem vallaná be, ha hibázott. Ha elkövetnek valami bakit, hárítanak és tagadnak. És még erősebben tagadnak. Nagy az esély rá, hogy ők az alábbi négy csillagjegy valamelyikéhez tartoznak az asztrológus szerint.
Ez a négy csillagjegy sohasem ismeri be, ha hibázik
  • Nagyon nehéz zöld ágra vergődni valakivel, aki képtelen belátni, ha hibázott.
  • Az Oroszlánok erős egójuk miatt  soha nem vallják be, ha rosszul döntenek vagy elrontanak valamit.
  • Gyakran azért tagadnak erősen ezek a csillagjegyek, mert azt gondolják, a hibáik megbocsáthatatlanok.

Az egóhoz és önérzethez van köze annak, hogy a zodiákus négy csillagjegye nehezen (vagy sehogy) képes csak beismerni, ha hibázott. Roppant nehéz egy ilyen emberrel együtt dolgozni vagy élni. Nem is tudatosul bennük, hogy nem tűnnek gyengébbnek a másik ember szemében attól, ha bevallják, amikor elrontanak valamit. Senki sem ítélkezik felettük azért, mert nem teljesen értenek valamit. Ám a négy csillagjegy egója csak a tökéletessel elégszik meg. Emiatt hiszik azt, hogy a hibáik megbocsáthatatlanok. Vannak olyanok közöttük, akik inkább nem is akarják tudni az őszinte igazságot.

Mutatjuk, az asztrológus szerint melyik az a 4 csillagjegy, akik sosem ismernék be, ha hibáznak. Ne lepődjünk meg, ha lesz átfedés azokkal a jegyekkel, akiket nem alkalmaznak olyan szívesen még a munkáltatók sem.

A Bika (április 20. – május 20.) sosem ismeri el, ha hibázik

Az önfejűsége és makacssága miatt képtelenek a Bikák belátni, ha rossz úton indultak el. Mindig kitartanak az eredeti döntésük mellett, akkor is, ha már világosan látszik, hogy zsákutcába vezet. Nagyon fontos a konok jegy szülöttei számára, hogy igazuk legyen. Élvezik a magabiztosságukat, hogy mindig mindent jobban tudnak. 

Az hasznos, ha valaki állhatatos és kitartó, nem változtatgatja a véleményét, ahogy a szél fúj, ám az is fontos, hogy meghalljanak másokat. Lehet, hogy másnak is lehet igaza. 

Az Oroszlán (július 23. – július 22.) sosem ismeri el, ha hibázik

Gondoljunk csak bele, milyen egy oroszlán. Büszke arra, hogy ő a vezér a falkában. Az Oroszlán jegyűek is pont annyira utálják, amikor valaki felhívja a figyelmüket tévedésükre. Felsőbbrendűségük tudatában támadásnak veszik, ha valaki rámutat a gyenge pontjaikra. Nincs nehezebb dolog számukra, mint elfogadni és beismerni, ha hibáztak. Amikor valaki meg akarja győzni az Oroszlánokat arról, hogy tévedtek, személyes sértésnek veszik, pedig legtöbbször csak a segítő szándék vezérli a másik embert. 

A Skorpió (október 23. – november 21.) sosem ismeri el, ha hibázik

A Skorpiók képtelenek változtatni a saját nézőpontjukon akkor is, ha mélyen tudják, a másik embernek van igaza.

A Skorpiók képtelenek változtatni a saját nézőpontjukon akkor is, ha mélyen tudják, a másik embernek van igaza

A Skorpió szenvedélyesen hisz az ötleteiben és nézeteiben. Nagyon karakteres véleményük van mindenről. Sőt, hajlamosak olyan erősen ráfixálni bizonyos dolgokra, hogy jelentős időt és energiát ölnek igazuk bizonyításába. Akár helyes, akár nem. Emiatt képtelenek már változtatni a saját nézőpontjukon akkor is, ha mélyen tudják, a másik embernek van igaza. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.) sosem ismeri el, ha hibázik

A Vízöntő levegő jegy, így általában csak sodródnak az árral, ellentétben például a föld jegyű Bikával. Ám erős hajlamuk van a makacsságra. Képesek határozottan dönteni, és ha ez megtörténik, senki és semmi nem tántoríthatja el őket döntésüktől. Még az sem, ha a következmények már láthatóan nem a tervek szerint alakulnak. 

A Vízöntők úgy látják, az ő döntésük a legjobb mindenki számára, ezért az emberiség elleni merényletnek tekintik, ha valaki megpróbálja megtorpedózni azt. Ha nem értenek egyet valamivel, ezt hajlamosak úgy tálalni a csillagjegy szülöttei, mintha valaki a világ megjavítására tett erőfeszítéseiket akarná keresztül húzni.

Forrás: Pinkvilla, Fotó: Getty Images, Canva