Lakberendezés és horoszkóp: ez nem hiányozhat a csillagjegyek hálószobájából

2023. március 01.
Még az otthonunkon belül is különleges hely a hálószoba. Ideális esetben minden a pihenést és teljes ellazulást szolgálja, a hálószoba berendezése kifejezi a személyiségünket. A horoszkópunk megmutatja, melyek azok a tárgyak, amik semmiképp sem hiányozhatnak az egyes csillagjegyek hálószobájából az asztrológus szerint.
Ez nem hiányozhat az egyes csillagjegyek hálószobájából az asztrológus szerint
  • Például a Bika vagy a Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz. Ezért ezek a csillagjegyek szeretik a szép, harmonikus lakásdekorációt.
  • A Szaturnusz által uralt Bak vagy Vízöntő inkább a praktikumot részesíti előnyben.
  • Minden csillagjegy esetében megvan az asztrológus szerint, milyen tárgy nem hiányozhat a hálószobájából.

Ha tudjuk, milyen tárgynak kell ott lennie a hálószobánkban a csillagjegyünk szerint, még kellemesebben érezhetjük magunkat otthonunkban. Nem csak fizikai, hanem érzelmi szinten is.

A csillagjegyek számára nem csak a lakásdekorációban, de az öltözködésben is segíthet a horoszkópjuk. Olvassuk el, az asztrológus szerint milyen hajszín illik az egyes csillagjegyekhez legjobban. De abban is segíthet a horoszkópunk, ha nem tudunk dönteni, milyen ruhában menjünk az első randira.

Kos (március 21. – április 20.): vizeskancsó

Mikor ittak meg legutóbb egy pohár vizet a csillagjegy szülöttei? Tűz jegyként, melynek uralkodó bolygója az energikus Mars, a Kosok folyamatosan rohannak. Ezért gyakran az egészségük fizeti meg az árát. Érdemes az éjjeliszekrényükre állítani egy szép és praktikus vizeskancsót, amiből reggel és este is gondoskodhatnak a megfelelő mennyiségű víz elfogyasztásáról. Nem csak a hálószobájuk dísze lehet, ha szép darabot választanak, de a testük is hálás lesz érte.

Bika (április 21. – május 21.): illatgyertya

A Vénusz által uralt föld jegy számára roppant fontosak az érzékek, a szépség és a testi örömök. A Bikák számára a hálószobának olyan helynek kell lennie, ami minden érzékükre hat. Az illatgyertya a komódon vagy az éjjeliszekrényen felébreszti illatával a szaglásukat, megnyugtató látvány a láng tánca, a sercegés pedig segít elengedni a mindennapi stresszt. Csak mindig fújják el, mielőtt elaludnának!

Ikrek (május 22. – június 21.): egy napló

A levegő jegyű Ikrek híres az eszéről és társaságkedvelő természetéről. Ugyanakkor gyakran nehéz a csillagjegy szülötteinek letenni a kavargó gondolatokat és érzéseket. Emiatt sokszor az elalvás is nehezen megy az Ikreknek. Egy napló, amiben lefekvés előtt eltehetik a gondolatokat, segíthet rendszerezni és elengedni az érzéseiket. Az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, ami a kommunikáció és szellemi folyamatok bolygója is. Nem meglepő tehát, ha az Ikrek úgy érzi, megkönnyebbül, ha a napló segítségével reflektálhat a napjára.

Rák (június 22. – július 22.): bársony ágynemű

A Hold az uralkodó bolygója a hiperérzékeny Ráknak. Ezért a csillagjegy szülötteinek mindennél fontosabb a fizikai és érzelmi biztonság. Ha visszavonulhatnak a saját kis rákpáncéljukba, máris jobban érzik magukat. Kényeztessék magukat a hálószobában csodás tapintású ágyneműkkel, melyek kellően megnyugtató atmoszférát adnak a csillagjegy szülötteinek. Külön jó, ha az ágynemű pont olyan törtfehér színű, mint a Hold.

Oroszlán (július 22. – augusztus 23.): egész alakos tükör

Nem feltétlenül hiú az Oroszlán, ám mint az egocentrikus Nap által uralt csillagjegy, fontos számukra, hogy néznek ki. A hálószobában számukra elengedhetetlen egy egész alakos tükör. Sőt, rögtön kettő, hogy elölről és hátulról is láthassák magukat öltözködés közben.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.): az aktuális olvasmányai

Az asztrológus szerint a Szűz csillagjegy hálószobájából nem hiányozhatnak kedvenc könyveik

Az asztrológus szerint a Szűz csillagjegy hálószobájából nem hiányozhatnak kedvenc könyveik

Az Ikrekhez hasonlóan a Szűz uralkodó bolygója is a Merkúr, így nagyon fontos számukra a szellemi táplálék. Ezért nem is hiányozhatnak a csillagjegy szülötteinek hálószobájából a könyvek, amiket éppen olvas. Arról nem is beszélve, hogy ha inkább könyvet olvasnak elalvás előtt telefonozás helyett, sokkal könnyebb lesz álomba szenderülniük.

Mérleg (szeptember 23. – október 23.): stílusos tárolók

A zodiákus másik olyan csillagjegye a Bika mellett a Mérleg, melynek uralkodó bolygója a Vénusz. Nem meglepő, hogy az esztétikum roppant fontos számukra a lakásdekorációban is. A hálószobájukban is nagyon szeretik a rendet a csillagjegy szülöttei. Ehhez elengedhetetlenek a fonott kosarak, bársony vállfák és kiegészítőket tartó állványok számukra. Letehetnék csak úgy egy fiókba is az ékszereket, ám nem sokkal szebb, ha felakasztgatják egy ékszerfára?

Skorpió (október 24. – november 22.): fotók és emlékek, melyekhez kötődnek

A Skorpió Víz jegy, így erős szentimentális vonásai vannak a csillagjegy szülötteinek. Nagyon hűséges azokhoz az emberekhez, akik szeretik és támogatják őket. Ezt az érzelmi kapcsot szeretik a hálószoba dekorációjában is megmutatni. Tegyék ki a személyes fotókat, emlékeket vagy szeretteik által készített műveket. 

Nyilas (november 23. – december 21.): látványos ágytámla

A Jupiter a Nyilas uralkodó bolygója. Nem csoda, ha a csillagjegy szülötteinek mindenről és mindig karakteres véleménye van, amit ki is mondanak. Ha ezt a hálószoba dekorációjára akarjuk lefordítani, a karakteres ágytámla lesz az, ami kellően kifejezi a csillagjegy szülötteinek személyiségét. Élénk színek, érdekes anyagok és vonalvezetés – a lényeg, hogy azonnal megragadja a belépő ember tekintetét, megkoronázza a hálószoba berendezését.

Bak (december 22. – január 20.): sötétítő függöny

A mindig megbízhatók a Bakok, amit uralkodó bolygójuknak, a Szaturnusznak köszönhetnek. A gyakorlatiasság a csillagjegy szülötteinek másik nagy erénye. Nem hiányozhat tehát a tökéletes sötétítés sem a hálószobájukból, hiszen tudják, hogy enélkül nem lesz kielégítő és pihentető az éjszakai alvás. Ráadásul biztosan olyat választanak a Bakok, ami nem csak a fényt, de a zajokat is kizárja, ha már zavartalan nyugalomra vágynak.

Vízöntő (január 21. – február 19.): egy különleges éjjeliszekrény

A Vízöntő uralkodó bolygója a Bakhoz hasonlóan a Szaturnusz, ezért roppant fontos a használhatóság a csillagjegy szülöttei számára. Ehhez Levegő jegyként társul egy csipet kreativitás. A hálószobájukból emiatt nem hiányozhat egy egyedi éjjeliszekrény. Ehhez saját maguk tehetnek különlegessé egy már meglévő bútordarabot, de az is jó megoldás lehet, ha egy teljesen más funkciójú bútort használnak fel éjjeliszekrényként. Erre csak a Vízöntők képesek, senki más.

Halak (február 20. – március 20.): álomnapló

Intuitív víz jegyként, akit a Neptunusz eszképizmusa befolyásol, a Halak álmai a legélénkebbek az egész zodiákusban. Ahelyett, hogy megrettennének a roppant valóságosnak tűnő éjszakai álmoktól, éljék át a maguk szürrealista világát. Vezessenek naplót álmaikról, mindig legyen kéznél a hálószobájukban, hogy reggel első dolguk lehessen lejegyezni, mit álmodtak aznap éjjel. Inspiráló és roppant kreatív forrás lehet a csillagjegy szülöttei számára visszaolvasni.

Forrás: Apartment Therapy Fotó: Getty Images