Hogyan hat a Vénusz a csillagjegyek szerelmi életére?

2020. március 29.
Vénusz a szerelem istennője, így nem meglepő, hogy a róla elnevezett bolygó befolyásolhatja az egyes csillagjegyek viselkedését a szerelemben, párkapcsolatukban.

Ha tudjuk, hogyan hat a Vénusz a csillagjegyünkre, kihasználhatjuk az előnyeit a párkapcsolatunkban, és odafigyelhetünk a gyenge pontokra. Talán ez segíthet abban is, hogy jobban kifejezzük szeretetünket, nyitottabbak legyünk a másik ember felé.


Kos: még több merészség

A Vénusztól kapják a Kosok a hihetetlen mennyiségű magabiztosságot, amellyel bátran állják a sarat, bármilyen kihívással is álljanak szemben. Néhány ember ezt rossz szemmel nézheti, ám a csillagjegy szülöttei mit sem törődnek ezzel. A szerelemben sem adják alább, tudják, hogy nekik a legjobb jár, és meg is szerzik. Egy valamire érdemes vigyázniuk a Kosoknak, ne fitogtassák erejüket és önbizalmukat.

Bika: szeretetnyelve az érintés

A csillagjegy szülötteit az érzékeik vezetik az életben. Muszáj megtapintaniuk a tárgyakat, felületeket, és magukba szívnak minden romantikus és szexuális energiát minden érintéssel. Párjukkal sok időt töltenek otthon, ezek a legromantikusabb pillanatok a Bikák számára.

Olvastad már?

Ikrek: szavakkal fejezi ki szerelmét

A csillagjegy szülöttei nem az eszükre hallgatnak, ha szerelemről van szó. Az Ikrek a kényelmes és biztonságos kapcsolatok helyett az izgalmat és a veszélyt keresi. Folyton flörtölnek, és csak olyan ember mellett állapodnak meg, akivel úgy érzik, van értelme beszélgetni, aki kihívás számukra és képes megnevettetni őket. Ez sokkal fontosabb az Ikrek számára, mint bármely másik csillagjegynek.

Rák: gyakorlatias szerelem

Ismerős, kiszámítható és erős kötelékre van szüksége a Rákoknak, igazi felnőtt szerelemre. Nemcsak szavakban, hanem tettekben is elvárják párjuktól az elköteleződést. A csillagjegy szülöttei együtt lélegeznek szerelmükkel, ám kapcsolatukban az egyenlőségnek legalább akkora szerepe van, mint az egymáshoz való feltétlen ragaszkodásnak.

Oroszlán: a tiszta szerelmet szereti

Az Oroszlánok szeretik megmutatni párjukat, közösségi oldalaikon gyakoriak a közös képek, amelyek a lenyűgöző randikon készültek. Ám nem csak a külvilágnak szól a szerelmük, képesek mélyen megélni érzéseiket amellett, hogy időnként hajlamosak a látványos gesztusokra.

Szűz: nagy figyelmet szentel a részleteknek

A csillagjegy szülöttei számára a párkapcsolat is majdnem olyan, mint egy mechanikus szerkezet. Mindig menetrend szerint találkoznak párjukkal, a párkapcsolat pontos ütemtervet követ náluk. Számukra nem a hatalmas vörösrózsa csokor és a lángoló románc a tökéletes szerelem, hanem az, ha a kedvenc ételüket falatozva bújnak össze párjukkal egy pikniktakarón, miközben hatalmasakat nevetnek együtt. Szigorúan terv szerint.


Mérleg: tökéletesen önzetlen

A csillagjegy szülöttei hajlamosak másokat maguk elé helyezni, nincs ez másként a párkapcsolatban sem. A társuk szükségleteit előrébb valónak tartják a sajátjukénál, a másik ember boldogsága táplálja a Mérlegeket. Ám ha úgy érzik, visszaélnek ezzel, ösztönösen a manipuláció eszközéhez nyúlnak. Fontos, hogy meggyőződjenek róla, a kapcsolatukban pont annyit kapnak, amennyit ők maguk is adnak.

Skorpió: felfokozott intenzitás

A csillagjegy szülötteinek megvan az a képessége, hogy párjuk úgy érzi mellettük, ő a legcsodálatosabb teremtmény a Földön. Ígéretekből, gesztusokból olyan takarót sző a másik ember köré, hogy az boldogan merül el a melegség és biztonság érzetében. Ám ha azt érzik a csillagjegy szülöttei, visszaéltek szerelmükkel, csúnya bosszúra számíthat a párjuk.

Nyilas: keresi a kalandot

A Nyilasoknak olyan társra van szükségük, aki nem függ tőlük, és az ő szabadságukat sem akarja korlátozni. Ahogy fák nőnek egymás mellett, úgy fejlődik a két ember a párkapcsolatban, amely csak addig működik a csillagjegy szülötteinél, amíg a gyökereik nem egymás elől szívják el a tápanyagokat.

Bak: hagyományos románc

Ne várjunk spontaneitást a Bakoktól. A csillagjegy szülöttei már az elején tisztázzák, mit várhat tőlük párjuk, ugyanakkor keményen dolgoznak azon, hogy a másik ember úgy gondolja, ők a tökéletes pár számukra. Bármit is akarnak hangsúlyozni a másik ember felé, az biztos, hogy száz százalékot nyújtanak.

Vízöntő: szereti az embereket

A szabadszellemű és nyitott lelkű Vízöntők párkapcsolata sosem szokványos, kísérletező kedvük megnyilvánul szerelmi életükben is. Mások számára akár provokatívnak is tűnhet, ahogy élnek, ha nem értik még a csillagjegy szülötteinek gondolkodását.

Halak: szerelmük végtelen és képlékeny

A csillagjegy szülötteinek szerelmi élete olyan, mintha egy romantikus filmben élnének. Ám minden verset és dalt a leghangosabb hangerővel adnak elő. A szerelmük kiszámíthatatlan, ám a régimódi gesztusok fontosak számukra.

Olvass tovább!

Forrás: Your Tango
Fotó: Unsplash