Ezt a 3 csillagjegyet hatalmas meglepetés éri a szerelmi életében május 2-án

2023. május 02.
Május 2-án valami olyan dolgot tudsz meg a partneredről, ami vízválasztó lehet a közös jövőtök szempontjából. Az ismeretlen ijesztő lehet, de nem feltétlenül rossz: talán érdemes őt elfogadnod olyannak, amilyen, és bízni abban, hogy te is ugyanezt kapod majd vissza.
Ezt a 3 csillagjegyet hatalmas meglepetés éri a szerelmi életében május 2-án

Ikrek (május 21-június 20.)

Nos, te kérted: azt akartad, hogy a partnered mindenáron megosszon veled valamit az életéből, és most az igazság eléd tárult. Tudod kezelni, vagy rájöttél, hogy talán mégis jobb lenne, ha néhány dolgot magatokban tartanátok? Ez a nap nagy lecke lesz számodra. Eleinte azt hitted, hogy akkor lehet tökéletes az életetek, ha nyílt lapokkal játszotok, de ma rájössz, hogy ez volt az eddigi legrosszabb kívánságod.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ma rá fogsz jönni, hogy a partnered nem az, akinek gondoltad. Ó, persze, még mindig csodálatos és hűséges, de most, hogy eléd tárt valamit az igazi énjéből, amit eddig nem ismertél, újraértékeled, hogy tényleg rá van-e szükséged. Úgy tűnik, hogy a párod gyökeresen különbözik tőled néhány szempontból, amit esetleg nem tudsz kezelni – mégis érdemes megpróbálnod, mert jót fog tenni.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ma valami olyan dolgot tudsz meg a párodról, ami meg fog lepni. Elsőre talán el is riaszt, de rájössz, hogy végtére úgyis minden a helyére kerül. A társad előre gondolkodik és veled tervezi a jövőjét, de ez nem biztos, hogy összhangban van azzal, amit te szeretnél. Nem vagy egészen biztos abban, hogy készen állsz egy ilyen kompromisszumra.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images