Heti horoszkóp 2023. május 1-től: erős jeleket kapnak a csillagjegyek

2023. május 01.
Május első hetében ismeretlen területekre merészkedhetünk, és nem bánjuk meg, ha a csillagokra hallgatunk. A heti horoszkóp szerint egyébként is olyan jeleket kapunk az univerzumtól május 1. és 7. között, melyeket lehetetlen félreérteni vagy nem észrevenni.
Adele is kaphat jeleket az univerzumtól a heti horoszkóp szerint 2023. május 1-től
  • Döntenünk kell és választani a 2023. május 1-től kezdődő héten a horoszkópunk szerint.
  • Ám nem hagy magunkra az univerzum, erős jeleket küld, hogy olyan irányba induljunk, ami jó nekünk.
  • Ne feledkezzünk meg azért a Merkúr retrográdról sem, a héten még megkeserítheti az életünket.

Lassan túl van a félidején a Merkúr retrográd a Bika jegyében, ám még okozhat meglepetéseket, különösen ami az érzelmeket illeti. Sőt, ezen a héten az északi csomópontunkat is érdemes számításba vennünk az asztrológus szerint, ez sok félreértéstől megkímélhet.

Bár úgy érezhetjük, hogy megsértettek minket, ha a jeleket figyeljük, tisztán látjuk majd, mi az a fontos lecke, amit megtanulhatunk a számunkra nem túl kellemes fejleményekből. 

A heti horoszkópból kiderül, mi vár a csillagjegyekre a május 1-től kezdődő héten.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

Ez a hét tele lesz sikerekkel a Kosok számára. Amihez csak nyúlnak, arannyá válik a kezükben. Még a Merkúr retrográd sem tudja megállítani a csillagjegy szülötteit. Egy családtag kihozhatja a sodrából ugyan a pénzügyekkel, ám a hét második felére sikerül elsimítani a nézeteltéréseket.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

A május 1-től kezdődő héten végre rábukkan arra az információra a Bika, amit már régóta keresett. A Merkúr retrográdból hátralevő napokat érdemes a tanulásra fordítania a csillagjegy szülötteinek, ideálisak lesznek hozzá a bolygóállások. Lehet, hogy át kell gondolniuk a párkapcsolati céljaikat és új irányba indulni. Figyeljék a jeleket, mert segíthetnek a döntés meghozásában.

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

A héten erős jeleket kapnak az Ikrek. Nem bújhatnak el előle. Ideje, hogy megváljanak azoktól a tárgyaktól, melyek visszahúzzák a múltba. Ha megteszik az első lépést, végre úgy érezhetik ismét, hogy szabadok és élnek. Jegyezzék meg az az információt is, amit a hét második felében kapnak, mert még szükségük lehet rá.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

A héten kiderül, kik azok, akik valóban értékelik a csillagjegy szülötteit. A barátságaik állnak majd május 1. és 7. között a középpontban. Egy régi ismerős ismét felveheti a kapcsolatot a Rákokkal, ám ne öleljék azonnal a keblükre őket, előbb győződjenek meg arról, valóban nincs hátsó szándékuk. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

Nagy jutalomra számíthat a hét közepén az Oroszlán. Végre értékelik a szakmai sikereit, és ez az elismerés mindennél fontosabb a csillagjegy szülötteinek. Sokat dolgoztak az előléptetésért, és most végre beérett a munkájuk gyümölcse. Élvezzék ki az ünneplést, mielőtt belevetnék magukat a munkába.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

A héten erősödik a párkapcsolata a Szűznek. Jó alkalom adódhat arra is, hogy elutazzanak néhány napra. A hét második felében remek hírek érkezhetnek a munkájukkal kapcsolatban is. A Merkúr retrográd második fele a csillagjegy szülötteinél kifejezetten pozitív hatásokat tartogat.

Lassan a végéhez közelít a Merkúr retrográd a Bika jegyében

Lassan a végéhez közelít a Merkúr retrográd a Bika jegyében

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. április 24-től

Hullámzó hét vár május 1-től a Mérlegre. Rengeteg boldog pillanat mellett sok apró bosszúság keserítheti meg főként a munkahelyi életét. Először nem tűnik majd egyértelműnek, mit kell tennie, de a hét második felében az univerzum által küldött jeleknek köszönhetően kitisztul, melyik irányba kell indulniuk.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

A héten remek megoldási javaslatokkal állhatnak elő a Skorpiók a párkapcsolati problémáikra. Feltűnhet egy olyan személy ismét a csillagjegy szülötteinek életében, akit már ezer éve nem láttak. Figyeljék a jeleket azzal kapcsolatban, valóban megváltozott-e. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

A héten egyik közeli hozzátartozója számít a Nyilas segítségére. Ne mondjanak nemet a csillagjegy szülöttei. Tekinthetnek befektetésként is erre a gesztusra, ha pénzügyekről van szó. Van, amikor a nemes gesztus jobban megéri, mint a gyorsan megtérülő haszon. 

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

Végre derűsebben nézhetnek a jövőbe a Bakok. A Merkúr retrográd ezt a csillagjegyet viselte meg legjobban, ám a hét második felében olyan tevékenységekkel töltődhetnek fel, melyeket igazán élveznek. Lehet, hogy befogadnak egy új kisállatot otthonukba a héten.

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

A bolygóállások tökéletesek lesznek a héten, hogy a Vízöntők nagy terveket készítsenek. Fontos és értékes pillanatokat tölthetnek a családjukkal a hét második felében a csillagjegy szülöttei. Már nagy szükségük volt ezekre a meghitt, közös tevékenységekre.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. május 1-től

Végre pozitív fordulatot hoznak a bolygóállások a Halak magánéletébe. Remek alkalom adódik, hogy egy barátjukkal tisztázzák a nézeteltéréseiket. A nyaralás lefoglalására visszautasíthatatlan ajánlatot kapnak a csillagjegy szülöttei. Ne habozzanak, mert nem biztos, hogy sokáig él a lehetőség.

Forrás: StyleCaster, fotó: Getty Images