Soha ne bízz meg ebben a csillagjegyben, mert biztosan kikotyogja a titkaidat

2023. április 26.
Sőt, három olyan csillagjegy is van, amelyik képtelen bármit titokban tartani. Az asztrológus szerint nem feltétlenül szándékosan fecsegik ki a rájuk bízott bizalmas információkat. Legalábbis nem mindegyikük.
Ennek a csillagjegynek soha ne mondd el a titkaidat
  • Vannak olyan emberek, akikre a legféltettebb titkainkat is rábízhatjuk, míg másoknál nem lesznek biztonságban a bizalmas információk.
  • Az asztrológus elárulta, melyik három csillagjegy hajlamos kifecsegni a titkokat.
  • A Nyilas nem igazán törődik a ténnyel, hogy kit mennyire bánt meg, ha valami elég szaftos pletykának ígérkezik, továbbadja.

Miért van az, hogy vannak olyan emberek, akikre a legféltettebb titkainkat is rábízhatjuk, míg másoknál nem lesznek biztonságban a bizalmas információk? Az asztrológus elárulta az okát, miért fecsegik ki a titkokat egyes csillagjegyek

Bár három olyan jegy is van, akiknél nincs garancia rá, hogy nem adják tovább szándékosan vagy véletlenül a titkainkat, nem mindegyikük fecsegi ki szándékosan a rájuk bízott információkat.

A Nyilas (november 22. – december 21.) hajlamos kifecsegni a titkokat

A zodiákus filozófusa a Nyilas. Nem igazán törődnek a tényekkel, az igazság viszont annál jobban érdekli őket. Mindenről és mindenkiről mindent tudni akarnak. Roppant energikus és karizmatikus emberek a jegy szülöttei, akik remek történetmesélők, ám pont emiatt szeretik kiszínezni a történeteket és felnagyítani a drámai helyzeteket. Legyünk óvatosak, amikor a titkunkat egy Nyilasra bízzuk. Akár meg is eskethetjük őket, hogy nem adják tovább senkinek, mert különben ha elég izgalmas a hír, könnyen lehet, hogy nemsokára már mástól halljuk vissza. Kissé kiszínezve.

Az Ikrek (május 21. – június 20.) nem tud titkot tartani

A csillagjegyek közül ikrek a legpletykásabb az asztrológus szerint, minden titkot kifecseg

A csillagjegyek közül az Ikrek a legpletykásabb az asztrológus szerint, minden titkot kifecseg

Az Ikrek a munkahelyek és közösségek pletykafészkei. Nem meglepő tehát, ha azt állítja az asztrológus, hogy képtelenek csukva tartani a szájukat. A jegy uralkodó bolygója a Merkúr, ami az ókori istenek hírvivője is volt. Az Ikrek pont ezt teszi: folyamatosan kommunikálnak. Imádják a bulizást, ám ha meglepetéspartit szervezünk, inkább ne áruljuk a jegy szülötteinek a nagy meglepetést. Nem szándékosan akarják lerombolni azzal a nagy eseményeket, hogy kifecsegik a titkokat. Egyszerűen csak képtelenek megállni. Bár a fajsúlyosabb információkkal óvatosabbak, nem biztos, hogy egy óvatlan pillanatban nem adják ki a titkot, amit rábíznak.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) kifecsegi a titkokat

A Szűz uralkodó bolygója – az Ikrekhez hasonlóan – a Merkúr. Ők nem egyszerűen fecsegnek, hanem imádnak fecsegni. És pletykálni. A Szüzek is hajlamosak beleártani magukat mások életébe, akárcsak a Halak. Ám utóbbival ellentétben a Szüzek túl önzők és énközpontúak. Ha elköveti valaki azt a hibát, hogy a csillagjegy szülötteire bízza a titkát, nagy esély van rá, hogy elég gyorsan már egy harmadik személynek ecsetelik majd, milyen ember valaki.

Forrás: PureWow, fotó: Unsplash