Ezek a csillagjegyek semmiért nem vállalják a felelősséget

2023. szeptember 29.
A következő négy csillagjegy egyszerűen nem tud hibázni – legalábbis ők ezt gondolják magukról. Mindig valaki más felelős a problémáikért.
Ezek a csillagjegyek semmiért nem vállalják a felelősséget

A következő négy csillagjegy egyszerűen nem tud hibázni – legalábbis ők ezt gondolják magukról. Mindig valaki más felelős a problémáikért, ők ha tehetik, inkább homokba dugják a fejüket.

Ikrek (május 21.-június 20.)

Ikrekként a felelősségvállalás nem az erősséged. Amikor a helyzet túl forróvá válik, te veszed a kabátodat és továbbállsz. Úgy érzed, a felelősségvállalás csak egy felesleges súly a válladon, ami lelassít az életben. Még akkor sem vagy hajlandó az önvizsgálatra, ha a dolgaid rosszra fordulnak. Eszedbe sem jut azon gondolkodni, hogy mit tehettél volna másképp, hogy mit tehetnél te a helyzet javításáért. Mindig valaki mást kiáltasz ki hibásnak és részedről ezzel le is van zárva az ügy.

Rák (június 21.-július 22.)

Rákként téged mindig az érzelmeid vezérelnek, ami miatt hajlamos vagy túlreagálni a problémákat. Nehezedre esik logikusan és racionálisan szemlélni a dolgokat, ráadásul arról is meg vagy győződve, hogy a gonosz világ mindig ellened áskálódik. Ha elkapsz egy egyszerű megfázást, a betegséget is arra használod, hogy azt bizonygasd, „veled mindig csak rossz dolgok történnek”. Eszedbe sem jut, hogy te is tehetsz a dologról és esetleg melegebben kellett volna felöltözni… Rákként nagyon nehezen veszed észre, hogy bizonyos nem várt történések a te saját tetteid következményei.

vita-csillagjegy

Szűz (augusztus 23.-szeptember 22.)

Szűzként imádsz az áldozat szerepébe bújni és mindig mindenkiről panaszkodni. Nemcsak a saját tetteidért nem vagy hajlandó felelősséget vállalni, de még mások kritikáját sem tudod elviselni. Mivel nagyon perfekcionista vagy, arról is meg vagy győződve, hogy te magad sosem tudsz hibázni, vagy valamit rosszul csinálni. Ha valami rossz történik veled, hajlamos vagy mindig másra mutogatni.

Halak (február 19.-március 20.)

Halakként te a természetednél fogva naiv vagy, és hajlamos vagy az áldozatmentalitásra. Ahelyett, hogy a saját hiszékenységedet okolnád, minden szerencsétlenség csak egyre jobban megerősít az áldozatszerepedben. A problémákat előszeretettel közelíted meg spirituális vagy misztikus oldalról ahelyett, hogy szembesülnél a valósággal és elfogadnád, hogy te is felelős vagy értük. Ez a spirituális megközelítés ráadásul még a személyiséged fejlődését is gátolja, megakadályozza, hogy kiaknázd a benned rejlő lehetőségeket.

Fotó: Getty Images