Ez a négy csillagjegy a végletekig önző

2023. szeptember 05.
A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak.
Ez a négy csillagjegy a végletekig önző

Mindenkinek vannak olyan pillanatai, amikor hajlamos az önzőségre, és csak a saját szemszögéből szemléli a dolgokat – az alábbi csillagjegyek viszont az átlagnál is egocentrikusabbak.

Kos (március 21. – április 19.)

Kosként te nem csak azt tudod, hogy mit akarsz, de azonnal meg is akarod szerezni. Ez egyrészről jó dolog, hiszen az elszántság sok esetben hasznos, de hajlamos vagy túlzásokba esni, és ilyenkor bizony megmutatkozik az önző éned. Emiatt csapatban sem tudsz túl jól dolgozni – abban sem bízol, hogy mások is olyan jól elvégzik a munkát, mint te magad, ráadásul nem szívesen osztod meg az ötleteidet sem a többiekkel. Inkább mások helyett is dolgozol, csak hogy tied legyen a dicsőség.

Bika (április 20. – május 20.)

Bikaként a te életedben nagyon fontos szerepe van a stabilitásnak és a bizalomnak, ám a biztonságra való törekvésed elég gyakran tesz mohóvá. Túlérzékeny vagy és túlságosan birtokló típus, ami miatt hajlamos vagy a féltékenységre, irigységre. Ha kell, könyörtelenné is tudsz válni, amennyiben úgy érzed, a saját érdekeid csorbát szenvednek. Ha úgy érzed, hogy valaki veszélyezteti a tulajdonodat (vagy éppen a párkapcsolatodat), jobb nem ujjat húzni veled.

Ez a 4 csillagjegy nem alaptalanul lesz féltékeny 2023 augusztusában a horoszkóp szerint

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Oroszlánként elképesztően magabiztos és sármos vagy, ennek köszönhetően az önzőséged is már-már vonzóvá válik mások szemében. Arra születtél, hogy mindig mindenhol te legyél a középpontban, ezért hát eszedbe sem jut, hogy néha más is vágyna a figyelemre. Magadtól nem is szívesen osztod meg másokkal. De az élet egyéb területén is hajlamos van az önzőségre: ha meglátsz valamit, és úgy döntesz, hogy arra szükséged van, akkor bárkin hajlandó vagy átgázolni, hogy megszerezd.

Vízöntő (január 21. – február 29.)

Vízöntőként a te önzőséged leginkább a szerelmi életedben mutatkozik meg. A külső szemlélőknek úgy tűnhet, hogy veled, Vízöntővel könnyű az élet, ám a közeledben élők gyakran megtapasztalják, hogy a kompromisszum- és együttműködési készséged a nullához konvergál. Nem szeretsz áldozatot hozni a szerelem nevében, akkor vagy a legboldogabb, ha mindenki hozzád alkalmazkodik, és mindig az történik, amit te elterveztél.

Fotó: Getty Images