Ebben tévednek a legnagyobbat az emberek a Halak csillagjeggyel kapcsolatban

2023. március 08.
A Halak jegyében járunk egészen március 20-ig. Aki a Halak csillagjegyben született (vagy az aszcendense Halak), valószínűleg rendszeresen megkapja, hogy túlérzékeny, reménytelenül romantikus, idealista és folyamatosan álmodozik. Az asztrológus szerint ezek azonban csupán előítéletek.
Ebben tévednek a legnagyobbat az emberek a Halak csillagjeggyel kapcsolatban
  • Van igazság a sztereotípiákban azért. A Neptunusz által uralt érzékeny Víz jegy képzelete valóban vad dolgokat képes kitalalálni.
  • Ám a Halak csillagjegy szülöttei korántsem olyan sekélyesek az asztrológus szerint, mint azt sokan gondolják.
  • Bár tényleg lételemük az álmodozás, az emberek néhány dolgot egyszerűen figyelmen kívül hagynak a Halakkal kapcsolatban.

Február 19. és március 20. között áll a Nap a Halak jegyében. Aki ebben az időszakban született, gyakran tartják örök álmodozónak, mérhetetlenül romantikusnak és gyakran titulálják túlérzékenynek. Ám ezek nagy része mind csupa általánosítás és előítélet az asztrológus szerint a Halak csillagjegy szülötteivel szemben.

Tény, hogy a zodiákus egyik legérzékenyebb csillagjegye a Halak. Ám a spiritualitás iránti érzék és a jól fejlett képzelőerő azt is jelenti, hogy a jegy szülöttei képesek teljesen szokatlan módon megközelíteni a dolgokat, kreatívak és empatikusak. 

Az asztrológus azt is hangsúlyozta, hogy a Halak jegy szülöttei egyáltalán nem olyan sekélyesek, mint azt sokan gondolják. Sőt, másban is tévednek az emberek a Halakkal kapcsolatban.

A Halak jegy szülöttei olyanok, mint a kaméleonok

A Víz jegyek közül a Halak az egyik legjobb alkalmazkodó. Bármilyen helyzetben képesek feltalálni magukat. Mondhatjuk, hogy erőfeszítés nélkül képesek úszni az árral akkor is, ha a legváratlanabb hullámokat sodorja eléjük az élet. 

Ebben nagy segítségükre vannak a megérzéseik, melyekre mindig, minden körülmények között hallgatnak. Ennek azonban ára van. Nehéz lehet egyetlen dologra koncentrálni a csillagjegy szülötteinek, különösen akkor, amikor váltaniuk kell a feladatok között. Nem mindig a helyes irányba úsznak, vagy elsiklanak bizonyos dolgok felett. Ha azonban ezt észreveszik, azonnal javítják. 

A Halak jegy szülöttei kreatívabbak az átlagnál

Érzékenységüknek és megérzéseiknek köszönhetik átlagon felüli kreativitásukat a Halak. Elképesztő ötletekkel állnak el, mivel erős a kapcsolatuk a misztikus világgal. A Neptunusz bolygónak köszönhetik, hogy képesek mindig két lépéssel mások előtt járni. 

A Halak csillagjegy szülöttei kreatívabbak az átlagnál

A Halak csillagjegy szülöttei kreatívabbak az átlagnál

Hajlamosak túlgondolni a dolgokat a Halak

Mivel az érzelmeik vezérlik a csillagjegy szülötteit, hajlamosak túlgondolni a dolgokat. Ilyenkor elvesznek a saját fantáziavilágukban, a részletekben, és nem látják teljes egészében a helyzeteket. 

Mivel gyakran álmodoznak, ezért az olyan hétköznapi teendők, mint a mosogatás vagy más házimunka, eléggé hátul található a csillagjegy szülötteinek fontossági sorrendjében. Amit sokan nem vesznek észre, mennyire szeretik és szomjazzák a Halak a szabadságot és élvezik a magányt. Ha hosszú távon gondolkodunk a csillagjegy szülötteivel, teret kell hagynunk nekik. 

A Halak nem akarnak ebben a világban élni

Nehéz a határok meghúzása a csillagjegy szülöttei számára. De nem csak az emberekkel kapcsolatban. A valóság határait is előszeretettel feszegetik a Halak. Hajlamosak túlromantizálni mindent, emiatt egy transzcendens valóságot hoznak létre magukkal, ahová spirituális vakációra mehetnek, ha elegük van a való világból. 

Eszképizmusuk, a nyers valóság elől való menekülésük azonban kétélű kard lehet. Például ha hiányzik az az erős kötelék, ami a valósághoz fűzné őket, könnyen elvesznek a spirituális párhuzamos valóságokban. Néha muszáj leszállni a földre a Halaknak is, még akkor is, ha a kreativitás, empátia vagy az, hogy másképp látják az élethelyzeteket, nem annyira megbecsült képességek a mai világban.

Forrás: Popsugar, Fotó: Unsplash