Ez a 4 csillagjegy utál kapcsolatban élni

2023. szeptember 06.
A következő csillagjegyek inkább lesznek egyedül boldogok, mint egy kapcsolatban boldogtalanok.
4 csillagjegy, aki utál kapcsolatban élni

Párkapcsolatban élni igazán felemelő tud lenni, már ha olyan valakivel vagy együtt, akivel tényleg tökéletes a harmónia. A következő csillagjegyek számára azonban sokkal fontosabb a szabadságuk és a saját boldogságuk, mint hogy megalkudjanak egy középszerű kapcsolattal.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Oroszlánként nagyon domináns személyiség vagy, aki így vagy úgy, de mindig a figyelem középpontjába kerül. Kifejezetten szereted is a rivaldafényt, azt viszont nem, ha valakivel meg kell osztanod – legyen az akár a partnered. Az elbűvölő személyiséged miatt körülötted mindig zsonganak az emberek, egy rakás barátod van, így sokszor még a szükségét sem érzed annak, hogy párkapcsolatot keress. Nem mintha nem vágyakoznál a romantikára, de egy társ kedvéért nem szívesen mondasz le a népszerűségről.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.)

Szűzként valódi perfekcionista vagy, és nem elégszel meg a tökéletesnél kevesebbel. Számodra nagyon fontos, hogy a drága idődet valóban értékes dolgokkal töltsd ki, és ebben nem nagyon vagy hajlandó kompromisszumokat kötni. Nem ráz meg túlságosan, ha véget ér a kapcsolatod, mert egyébként is a terveid, céljaid megvalósítása a legfontosabb. Egyáltalán nincs könnyű feladata annak, aki meg szeretne felelni az elvárásaidnak. Neked párkapcsolatból is a legjobb kell, és ha nem találod meg a tökéletes partnert, akkor inkább élsz egyedül, mint egy nem ideális kapcsolatban.

Ennek 3 csillagjegynek párkapcsolati problémákat hoz május 9.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Nyilasként nagyra értékeled a szabadságodat, és soha nem engednéd, hogy bárki vagy bármi a szárnyalásod útjába álljon. Nem arról van szó, hogy idegenkednél a szerelemtől vagy a romantikától, de sokkal szívesebben vagy egyedül, mint kapcsolatban egy nem megfelelő emberrel. 

Vízöntők (január 21. – február 19.)

Vízöntőként nagyon nehezen kötelezed el magad valaki mellett. Nagyon önálló és szabad szellemű vagy, és épp ezért gyakran érzed úgy, hogy egy párkapcsolatban egyszerűen elveszik az egyéniséged. A kapcsolatok számodra sokszor inkább csak felesleges korlátok, amik megakadályoznak a kibontakozásban. Ahhoz, hogy igazán meg tudj valakiben bízni, időre van szükséged, téged nem tud csak úgy magával ragadni a romantika. Nem ritka, hogy szingliként sokkal boldogabbnak érzed magad, mint kapcsolatban.

Fotó: Getty Images