2024 februári horoszkóp: nagy változások jönnek

2024. február 01.
2024 februárja pezsgést, izgalmas változásokat és frissítő kreatív hullámokat hoz a csillagjegyek számára. A Bikára nagyszerű időszak vár, a Szűz legyen óvatos!
Novemberi horoszkóp 2023

KOS

Kitűnően érzed magad. Imádod a kihívásokat, lelkesen fogsz bele új dolgokba. Amikor nincs meg a kellő pezsgés, nincs megfelelő cél, akkor unatkozol. Ebben a hónapban azonban ez nem lesz így. Több, korábbi elképzelésed is megvalósul. Természetesen tenned is kell értük, de legalább most nincs előtted akadály. Uralkodó bolygód, a Mars kitűnő helyről, erőből segít eligazodni a mindennapokban.

BIKA

Te lehetsz a hónap legvonzóbb személyisége. Többször említettem már, hogy a születési jegyedben jár a Jupiter. Most egy kitűnő kapcsolattal az uralkodó bolygódra a Vénuszra is rámosolyog. Soha ne legyen ennél gyengébb időszakod! Elsősorban külfölddel, utazás megtervezésével vagy kapcsolatok építésével tudsz foglalkozni. Engedd, az általában nehézkesebb természeted megismerje a lazaság fogalmát.

IKREK

A hónap első napjaiban minden szóbeli reagálásod élesre sikerül. Ne hagyd, hogy elsodorjanak az indulataid. Különösen, hogy hamar megbánod, sőt néhány esetet el is felejtesz. Ellenben az, akit célba vettél, sokáig őrzi a sértést. Gondolj arra, hogy általában mennyire jól kommunikálsz. Ebben a hónapban uralkodó bolygód, a Merkúr a felelősségteljes Bak jegyén halad át. Előbb-utóbb számodra is nyugalmat hoz.

RÁK

Néhány napod feszült lehet. Valószínűleg nagy és szokatlan dologra készülsz. Nem tudod kivel megbeszélni a témát, ezért inkább csak magadban forralod a gondolatokat. Családtagokkal, partnerrel legyél kíméletes. Nem tehetnek arról, hogy a te uralkodó bolygód a Hold, éppen olyan zodiákus jegyben halad, ahol minden elképzelhető, csak a lelki béke nem. Külföldi téma is felmerülhet. Ez lehet egy vágy, egy álom megvalósulása.

OROSZLÁN

Kitűnően kamatoztatod ismeretségeidet. Néha türelmetlen leszel, de mindenki elnézi neked, hiszen szinte mesterien adagolod a fontosságodat. Munkaterületen tudod felmutatni a legtöbb eredményt. Komoly feladatod van, amit ráadásul szívesen csinálsz. Ilyen az, amikor minden csillag a javadat akarja. Párkapcsolatod is fontossá válik. A szeretet, szerelem mellett egymás megbecsülése is előtérbe kerül. 

SZŰZ

Egy kreatív vállalkozás köti le a figyelmedet. Elsősorban azért, mert egyre több pénzt kezd felemészteni. Gondolkodóba esel. Valóban szükség van erre az önállóságra? Amennyiben lehetséges, megkeresed a biztonságos visszavonulás útját. Két lassú égitest pozitív kapcsolata sokat tesz annak érdekében, hogy a párkapcsolatodban minden harmonikusan alakuljon. Ez adja a legnagyobb örömet ebben a hónapban.

MÉRLEG

A születési jegyedben járó, nagyon gyors mozgású Hold és kapcsolata az energikus Marssal, tettekre sarkall. Egy percet sem szeretnél kihagyni. Újdonságok, különösen a lakhatás, lakberendezés területén kötik le a figyelmedet. Születetten jó ízléssel rendelkezel, így nem esik nehezedre megtalálni a megfelelő stílust, amivel kényelmesebbé, vonzóbbá teheted az otthonodat.

SKORPIÓ

Valószínűleg elkötelezed magad valami vagy valaki mellett. Lehet egy idea, de lehet egy új barátság is. Az biztos, hogy sokáig az életed részévé válik. Házasságokban, tartós párkapcsolatokban harmonikus napok várhatók. Lesz egy-két kellemes meglepetés is. Többnyire egy új lehetőség vagy tárgy lesz az, ami kinyit egy ajtót, egy eddig ismeretlen világ felé.

NYILAS

Minden gondolatod a pénz körül forog. Alkalmas lehet az időszak megtakarításokra. Ne dőlj be minden ajánlatnak, de ne is húzd nagyon az időt. Alapos megfontolás után hozz döntést. Ezekben a hetekben sokkal inkább a felelősségteljes gondolkodás jellemez. Asztrológiai besorolás szerint te tüzes, változó jegyben születtél. Ez inkább a rapid döntéseket, túlságosan pozitív magatartást jelenti. Most azonban nem így lesz.

BAK

Négy égitest is a születési jegyedben jár. Tágul az érdeklődési köröd. Több újdonság kerül a látóteredbe. Nem csak megnézed, de ki is próbálod ezeket. Amennyiben mozgással, tánccal kapcsolatban van benned érdeklődés, egy percig se habozz. Nagyon eredményes lehetsz ezeken a területeken. Anyagi ügyeid is kedvezően alakulnak. Lehet, hogy nem nagy összeg, de valamennyi plusz biztosan érkezik. 

VÍZÖNTŐ

A Nap még a te születési jegyedben jár. Könnyen lehet, hogy barátok vagy családtagok olyan fergeteges bulival lepnek meg, hogy utána napokig nem találod a helyed. Tudom, a te születési jegyed olyan, ami mindig szembeszáll a meglévővel és mindent elavultnak, lejárt lemeznek gondol, de azért próbálj egyensúlyra lelni. Az egészség, a jó közérzet mindennél fontosabb. Anyagilag kiegyensúlyozott a hónap.

HALAK

Legtöbbet a barátságokból tudod kihozni. Keresed az alkalmakat, amikor társaságba mehetsz. Igazad van, hiszen ennek a hónapnak utolsó harmadában a Nap már a te születési jegyedbe lép. Abban az időszakban úgy érzed, minden könnyebb, minden gördülékenyen halad. Egyelőre azonban még csak a tervek időszakát éled. Érdemes lenne leírni a gondolataidat és megvizsgálni, mi az, ami valóban fontos és előrevivő.

Fotó: Getty Images