Heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

2024. január 29.
Romantikus hete lesz a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint. 2024. január 29. és február 4. között már érezhetik a Valentin-nap előszelét az asztrológus szerint. Mutatjuk, mit ígér a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek!
Heti horoszkóp 2024. január 29. - február 4.
  • Talán a tavaszt érzik vagy a Valentin-napot, de a csillagjegyeknek kifejezetten romantikus hangulata lesz a heti horoszkóp szerint.
  • 2024. január 29. és február 4. között azt tapasztalhatják egyes csillagjegyek, hogy átformálódik a kapcsolatuk.
  • Mutatjuk, mit ígér a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024 januárjának utolsó és február első napjaira!

A heti horoszkóp szerint a hónapforduló egészen szerelmes hangulatban telik a csillagjegyeknek. Január 29. és február 4. között azt tapasztalhatják a csillagjegyek, hogy a kapcsolatuk egészen átformálódik. Ám nem feltétlenül jelenti ez azt, hogy feszültségmentesen telik minden csillagjegy számára január vége és február eleje.

Mutatjuk, mit ígér a heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. január 29. és február 4. közötti napokra! Érdemes elolvasnunk a nagy 2024-es szexhoroszkópot is, ha többet akarunk tudni arról, mi vár ránk idén a szerelemben!

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

A Kosoknak a héten sok hirtelen érkező problémával kell megküzdeniük a szerelmi életükben. Ez lehet akár a szeretteik árulása, de alaptalan pletykák is megkeseríthetik a következő napokat a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülöttei számára. Ne hagyják, hogy megtörjék az ármánykodások az éppen bimbózó kapcsolatot és éket verjenek közéjük!

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

A héten a Bika párkapcsolata megerősödik. Ha egyedülálló, bekopogtat a szerelem a csillagjegy szülötteinek életébe. A heti horoszkóp szerint a romantikus hangulat és a kölcsönös megértés jellemzi a következő napokban a Bikák életét. Azonban nem árt, ha a munkára is odafigyelnek a csillagjegy szülöttei, mert lehet, hogy valaki a pozíciójára tör.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

Az Ikrek hete tele lesz romantikával. Már most lehetőségük adódik, hogy meghitt hangulatú utazásra menjenek, nem kell megvárniuk a Valentin-napot. Ha távkapcsolatban élnek, a következő napokban adódik váratlan alkalom, hogy meglátogassák egymást. A pénzügyeikben legyenek óvatosabbak a csillagjegy szülöttei, mert a heti horoszkóp szerint váratlan kiadással szembesülhetnek.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4. 

Ez a hét gyümölcsözőnek bizonyul a Rákok számára a szerelmi kapcsolatok szempontjából. Párjukkal megtapasztalhatják a romantikát, ha egyedülállók, a kölcsönös szerelem és boldogság kopogtat majd az a csillagjegy szülötteinek ajtaján. Ehhez azonban előbb elő kell bújniuk a csigaházukból a Rákoknak. A következő napokban közlekedjenek óvatosabban a csillagjegy szülöttei. A heti horoszkóp szerint az egészségükre is nagyobb hangsúlyt kell fektetniük!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

Az Oroszlánok kellemes időt töltenek majd szeretteikkel, és párjukkal még inkább elmélyülhet a viszonyuk. Érdemes elfogadniuk egy váratlan meghívást, mert jó lehetőségük lesz az ismerkedésre, ha egyedülállók. A csillagjegy szülöttei most ismét elemükben érezhetik magukat a héten, és a horoszkóp szerint ez gyümölcsözőnek bizonyul a karrierjükben is.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

Ez a hét megerősíti a szerelmet és harmóniát hoz a Szűz szerelmi életébe. Elérkezhet a pillanat a csillagjegy szülötteinek életében, amikor úgy döntenek, hivatalossá teszik kapcsolatukat. A pénzügyeik már nem alakulnak ilyen fényesen, a heti horoszkóp szerint a befektetéseiket célszerű a Szüzeknek újragondolniuk. Egy előléptetés azonban megoldhatja a váratlan anyagi problémákat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

Ha egyedülállók, a héten megtalálhatják a Mérlegek a párjukat. Sőt, most egyszerre több randimeghívást is kaphatnak, ami az egekbe repíti a csillagjegy szülötteinek önbizalmát. Ne éljenek azonban vissza mások érdeklődésével és ne használják ki a saját egójuk fényesítésére mások érzéseit. A heti horoszkóp szerint egy családi konfliktus felszínre kerülhet, tovább nem halogathatják, hogy pontot tegyenek a régóta húzódó vita végére. Felszabadító érzés lesz, meglátják!

A heti horoszkóp a Vízöntő jegyében 2024. január 29. és február 4. között romantikus napokat ígér a csillagjegyeknek

A heti horoszkóp a Vízöntő jegyében 2024. január 29. és február 4. között romantikus napokat ígér a csillagjegyeknek

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

A Skorpióknak türelmesnek kell lenniük a héten ahhoz, hogy javuljon a kapcsolatuk. Csak akkor lesznek boldogok a csillagjegy szülöttei, ha van B-tervük az életben. Mert ezúttal lehet, hogy az első megoldásról kiderül a heti horoszkóp szerint, hogy mégsem működik. De a szerencse most a Skorpió oldalára áll, és a hét második felére minden a helyére kerülhet.

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

Ez a hét tele lesz szerelemmel és boldogsággal a Nyilas számára. Erőfeszítéseidnek meglesz az eredménye, és a kölcsönös szerelem a hét végére csak tovább erősödik. A heti horoszkóp szerint a munkában is sikeres napokat tudhat majd maga mögött a Nyilas. Végre olyan feladatot kap majd, amiben igazán elemében érezheti magát és szabadjára engedheti kreativitását.

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

A hét elején bajok lesznek a Bak szerelmi életében. Egy félreértés okozhat nehéz pillanatokat, akár egyedülállók, akár párkapcsolatban élnek a csillagjegy szülöttei. A hét végén azonban a romantika és a szerelem útját már nem állja el semmilyen akadály. Ne mondjanak nemet a baráti meghívásokra, mert kellemes meglepetésben lehet részük a heti horoszkóp szerint!

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

A hét elején még úgy érezhetik a Vízöntők, hogy reménytelen napok várnak rájuk. Egy váratlan találkozás azonban megfordíthatja a dolgokat a csillagjegy szülöttei számára. A heti horoszkóp szerint a szerencse is a Vízöntő mellé szegődik, és nagyobb pénzösszeghez juthat. Legyen azonban óvatos, kivel osztja meg a jó híreket, mert nem várt helyről támadhatják hátba!

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

Boldogságot és szerelmet élnek át a héten a kapcsolatukban a Halak. Egy gyönyörű helyre látogathatsz el szeretteiddel. Ha egyedülállók, érdemes most nyitottnak lenniük, mert olyan helyen találhat rá a szerelem a csillagjegy szülötteire, ahol nem is gondolnák. Olyan ajánlatot kapnak a munkában a Halak a heti horoszkóp szerint, amiről már régóta álmodtak. Ám ahhoz, hogy legyen energiájuk mindenre, fontos, hogy több időt szánjanak a pihenésre is.

Forrás: HerZindagi, fotó: Getty Images, Unsplash