3 csillagjegy, akiknek szakítást hoz a Vízöntő szezon

2024. január 25.
Mindig szeszélyes időszak a Vízöntő szezon a csillagjegyek életében. A horoszkóp szerint 2024-ben három csillagjegy számára szakítást tartogatnak a január 21. és február 19. közötti napok.
Csillagjegy szakítás vízöntő szezon
  • Intenzív energiák uralják a Vízöntő szezont 2024-ben is, melyek kihatnak a párkapcsolatunkra.
  • 3 csillagjegy számára szakítást tartogat 2024-ben a Vízöntő szezon.
  • Mutatjuk, miért most tehetnek pontot kapcsolatuk végére a csillagjegyek a 2024. január 21. és február 19. közötti időszakban.

Új év, új élet – a szakítás is egy módja ennek. De ha ezt érezzük helyesnek, miért ne tennénk meg a régóta halogatott lépést? A Vízöntő szezon energiái olyan támogatást adhatnak a sorsfordító döntésekhez a csillagjegy szülötteinek, melyek segítségével megszabadulhatnak végre egy régóta fojtogató kapcsolatból.

Mutatjuk, a horoszkóp szerint melyik az a 3 csillagjegy, akik legnagyobb eséllyel szakítanak a Vízöntő szezonben, 2024. január 21. és február 19. között.

1. A Bika (április 20. – május 20.) nagy eséllyel szakít a Vízöntő szezonban 2024-ben

Bárhogyan is alakulhat a dolog, Bika, de most úgy érezheted, hogy itt az ideje búcsút inteni. Ki a régivel, be az újjal, és a Vízöntő energiákkal a hátad mögött végre szavakba öntheted, amit már régóta tudsz. Szakítanod kell azzal a személlyel, akivel együtt vagy, mégpedig egyetlen kulcsfontosságú okból: már nem vagy szerelmes belé.

Kötelességből még egy tartós kapcsolat sem maradt együtt. Legalábbis nem boldogan. Most már rájöttél, hogy nagyon sok minden, ami miatt ehhez a személyhez kötődtél, az a sajnálat volt, vagy mert közös pénzügyek tartottak együtt titeket. Most már mindent kifizettek a csillagjegy szülöttei, nem kell többé megjátszaniuk a boldog szerelmest. Ez a Vízöntő szezon nem úgy ér véget, hogy a Bika és párja még mindig együtt vannak.

2. A Bak (december 22. – január 19.) nagy eséllyel szakít a Vízöntő szezonban 2024-ben

Meglepődhetsz, hogy egyáltalán még mindig itt vagy, ezzel a személlyel, ebben az úgynevezett „romantikus” kapcsolatban, hiszen tavaly még teljesen úgy tervezted, hogy elhagyod. Ám ami ezt a szakítást megakadályozta, 2024-re elmúlt. A Vízöntő szezonban úgy érzik a csillagjegy szülöttei, mintha bekapcsolt volna a riasztó a fejükben: menekülj! Most azonnal, ne várj tovább!

Lehet, hogy egy-két pillanatig pánikba esel, és rájössz, hogy vagy megteszed, vagy hazudsz magadnak és újabb évet vesztegetsz el az életedből erre a kapcsolatra. A Vízöntő szezon energiái most segítenek megszakítani az ördögi kör láncolatát a csillagjegy szülöttei számára.

3. A Vízöntő (január 21. – február 19.) nagy eséllyel szakít a Vízöntő szezonban 2024-ben

Nos, biztosan nem azzal a szándékkal mentél bele ebbe a kapcsolatba, hogy szakítasz. Mégis itt vagy, teljesen elégedetlenül és összetörve. Nem szereted azt a személyt, aki mára lett abból az emberből, akibe egykor beleszerettél. Csalódottnak érezhetik magukat a csillagjegy szülöttei, átverve.

De a Vízöntők nem azok az emberek, akik benne maradnak valamiben, ami boldogtalanságot és fájdalmat okoz nekik. Most eljött az a pillanat, amikor megtehetik a lépéseket a változásért. A szakítás nehéz lesz, de elkerülhetetlen. Most már csak az a kérdés, ez mikor következik be tényleg a Vízöntő szezonban pontosan. Meg tudod csinálni!

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash