Ez a 3 csillagjegy igazi túlélő: lehetetlen őket padlóra vágni

2024. január 14.
Az újrakezdés sosem egyszerű, a következő három csillagjegynek azonban megvan a tehetsége és a kitartása hozzá.
Ez a 3 csillagjegy igazi túlélő: lehetetlen őket padlóra vágni

Egy szakítás, vagy éppen a munkahelyünk elvesztése óriási traumát tud okozni minden ember számára – a következő csillagjegyek azonban még ezekből a fájdalmas veszteségekből is képesek gyorsan kilábalni. Még ha össze is dől körülöttük a világ, ők pillanatok alatt újra tudják kezdeni az életüket.

 

Kos (március 21. – április 19.)

Kosként te rendkívül erős személyiség vagy, és néha úgy tűnik, mintha a lelkedet is egy páncél borítaná. Minden helyzetben próbálsz erős maradni, és ez általában sikerül is. Mindez azonban nálad nem csak egy szerep, vagy a látszat, te tényleg páratlan lelki erővel bírsz. A lelkedet borító páncélnak köszönhetően sokkal jobban védve vagy a traumáktól és csalódásoktól.

Ha kudarc ér, nem szorulsz rá, hogy mások kaparjanak fel a földről: te nem a veszteségre koncentrálsz, hanem arra, hogy minél előbb talpra tudj belőle állni. Nagyon hamar képes vagy újraalkotni saját magad és a céljaidat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Oroszlánként te egy valamiben az összes csillagjegynél jobb vagy: az érzelmi megpróbáltatásokon rekordgyorsan túl tudod tenni magad. Na, nem azért mintha nem lennének érzelmeid, vagy sekélyes lennél, hanem pont ellenkezőleg! Oroszlánként te egy nagyon kiegyensúlyozott és vidám személyiség vagy, aki képes mindennek a jó oldalát szemlélni. Nem könnyű téged a padlóra küldeni vagy kizökkenteni. Nem a veszteségeken rágódsz, hanem az előtted álló kihívásokra és a problémák megoldására koncentrálsz.

Bak (december 22. – január 19.)

Bakként te rendkívül szívós vagy, és fáradhatatlanul törsz a céljaid felé. Bár téged is meg tudnak rendíteni a különböző veszteségek, viszonylag hamar képes vagy feldolgozni a traumát, és túllépni a fájdalmadon. Te akkor gyógyulsz igazán, ha beleveted magad a munkába, ha le tudod magad foglalni.

Nem üldögélsz otthon a sötétben és sajnálod magad, helyette mész és csinálod, amit kell, hogy elérd a céljaidat. Sok benned az energia és az sem riaszt meg, ha életed bizonyos időközönként újratervezést igényel. Optimista vagy, és bízol a saját képességeidben.

Fotó: Getty Images