A Plútó 226 év után visszatért a Vízöntő jegyébe – Ezt jelenti a csillagjegyeknek!

2024. január 26.
248 év alatt kerüli meg a Napot a Plútó. Egyike annak a kevés bolygónak, ami csak nagyon kevés alkalommal érezteti hatását egy átlagos emberöltő alatt. Mit jelent ez a különleges bolygóállás a Vízöntő jegyében a csillagjegyek számára?
Plútó vízöntő jegyben 2024-ben horoszkóp a csillagjegyeknek
  • A Plútó nagyon különleges bolygó az asztrológia szempontjából. 
  • 2043. március 8-ig marad a Vízöntő jegyében a Plútó. 
  • Az elmúlt 15 évet a Bak jegyében töltötte a bolygó, ahol a globálisan éreztette hatását.

A Vízöntő jegyében a Plútó bolygó átalakulást, személyes fejlődést és a hatalmi dinamika átrendeződését jelzi. De szexuális és technológiai forradalmat is hoz és felszabadítja a tudatalattink mélyén elfojtott gondolatokat, érzelmeket. 

A Plútó legutóbb 1778. és 1798. között állt a Vízöntő jegyében. Ha belegondolunk a történeti eseményekbe, amik akkor zajlottak, már értjük, miért előzi meg olyan nagy várakozás a 2024-es bolygóállást. A francia forradalom és függetlenségi törekvések mindmáig ható változásokat indítottak el.

De mit jelent az egyes csillagjegyek számára az, hogy 2024-ben a Plútó a Vízöntő jegyében áll? Mutatjuk, milyen változásokra számíthatnak az egyes csillagjegyek és hogyan fordíthatják javukra a Plútó által felszabadított hatalmas energiákat!

A Kos (március 21. – április 20.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: magányos farkas korszak

Bár a farkasok köztudottan jobban becsülik a falkájukat, mint a függetlenségüket, minden évben néhány farkas elhagyja a falkáját, hogy egyedül járja be a vidéket, valami magasabb rendű érték után kutatva. Kutathatják a csillagjegy szülöttei is a Vízöntő jegyébe lépett Plútó hatására a függetlenség érzését, önmaguk jobb megértését vagy egy társat az élethez.

A Kos számára ezt a két évtizedet a bátorság, az önbizalom és a félelmek feletti győzelem képessége határozza meg. Utazzanak a csillagjegy szülöttei felszabadultan és minden gátlástól mentesen oda, ahová úgy érzik, hogy hívják.

A Bika (április 21. – május 21.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: éld meg a benned rejlő lehetőségeket

Hallgassanak a megérzéseikre a Bikák és ne féljenek kitűnni a tömegből ezekben az években, míg a Plútó a Vízöntő jegyében tartózkodik. Ezek teszik izgalmassá a csillagjegy szülötteinek lehetőségeit a következő időszakban.. Legyen szó akár arról, hogy kitörsz a rutinból az életedben és a kapcsolataidban, új életet lehelsz a karrieredbe, vagy egyszerűen megtanulsz nemet mondani a félelmeidnek és azoknak, akik kihasználnak téged, rengeteg jó dolog vár rád a Plútó hatására.

Az Ikrek (május 22. – június 21.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: élvezd a szerelmet

Attól kezdve, hogy késztetést éreznek az Ikrek az anyasághoz, és mindenkin felülkerekednek maguk körül, egészen addig, hogy belelépnek Jeanne d’Arc cipőjébe, a következő 20 év biztosan erőt adó és felszabadító érzés lesz. A csillagjegy szülöttei a Plútó hatására végre elfogadják, hogy ahogyan másokkal szemben is van felelősségük, úgy önmagukkal szemben is van.

A sebezhetőségük elfogadása életük egy olyan korszakába vezet, míg a bolygó a Vízöntőben áll, ahol az önbecsülés és az önértékelés kulcsfontosságú. Adjanak a szeretetükből, és hozzák egyenesbe az életüket!

A Rák (június 22. – július 22.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: villámcsapásszerű érzések

Miközben elsősorban a szeretetre és a fényre összpontosít a Rák, úgy érezheti, hogy a szunnyadó belső énjét fel kell szabadítania, aki nem fél lesújtani, mint a villám. A személyes növekedés, a fejlődés és a spirituális felemelkedés jellemzi életed következő két évtizedét a Plútó hatására, ami a Vízöntő jegyében állva különleges energiákat mozgat.

A lehetőségek, az emberek, a támogatás és szinte minden, amire szüksége van  a csillagjegy szülötteinek, isteni beavatkozással az utolsó pillanatban mindig megjelenik. Teljes mértékben támogatják a bolygóállások a Rák életének egyik legjobb időszakát!

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: ébredő tüzek

Elsajátítja a belső tűz táplálásának és a kreatív áramlás tökéletesítésének művészetét az Oroszlán abban az időszakban, míg a Plútó a Vízöntőben áll. Csak akkor mond igent, ha az adott ügy tényleg lelkesíti a csillagjegy szülötteit. Számíthat arra, hogy ugyanúgy élvezi majd a pihenőidőt, mint ahogyan szeret a rivaldafényben lenni. Ezzel együtt megfejthetik a csillagjegy szülöttei a rejtélyeket, amelyeket az élet sodor eléjük.

A Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: vibráló kapcsolatok

A következő 20 év, míg a Plútó a Vízöntő jegyében áll, a Szűz számára gyors változást hoz a kapcsolati dinamikában. A felesleges leválik, mint ahogy a kígyó levedli a bőrét. A csillagjegy szülöttei végre aszerint választanak kapcsolatot, mennyire érzik magukat könnyűnek benne, mennyire problémamentes a viszony. Helyezzék a hangsúlyt a következő időszakban az egészséges és hatékony kommunikáció elsajátítására.

A Mérleg (szeptember 23. – október 23.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: erősebb hit

Bár a közvetítő szerep természetes a Mérleg számára, a következő fejezet, mialatt a Plútó a Vízöntő jegyében áll, arra készteti a csillagjegy szülötteit, hogy elköteleződjön végre. Valószínűleg sok olyan emberrel találkoznak a csillagjegy szülöttei a következő időben, akik tükröt tartanak eléjük. Ez kilendíti a Mérleget a komfortzónájából, és megkérdőjelezik, hogy mire használják az energiáikat. Szerencsére az univerzum a Plútó segítségével fedezi a csillagjegy szülötteit, így minden rendben lesz.

A Skorpió (október 24. – november 22.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: bőség az éberség révén

Nemcsak azzal lepik meg magukat a Skorpiók, hogy mennyire élesen tudatában vannak önmaguknak és a környezetüknek, hanem azzal is, hogy mennyire hajlandók kilépni a megszokottból, hogy könnyedén és tudatosan ússzanak a bőségbe. Míg a Plútó a Vízöntőben áll, egyértelműen a csillagjegy szülötteinek időszaka. Megmutatják, hogyan kell csinálni a dolgokat anélkül, hogy megizzadnának.

A Nyilas (november 23. – december 21.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: mosolyogva venni az akadályokat

Ha nevetve is meg lehet oldani, miért kell keserű pirulákat szedni? Ez lesz a Nyilas mottója azokban az években, míg a Plútó a Vízöntőben van. Amellett, hogy hagyják a csillagjegy szülöttei, hogy kacér, vidám természetük a középpontba kerüljön, úsznak az árral a céljaik felé. Bízzanak a velük született képességeikben, amelyek előreviszik a Nyilasokat!

20 éven át lesz a Plútó a Vízöntő jegyében, ez a bolygóállás sorsfordító hatással lesz a horoszkóp szerint a csillagjegyek életére

20 éven át lesz a Plútó a Vízöntő jegyében, ez a bolygóállás sorsfordító hatással lesz a horoszkóp szerint a csillagjegyek életére

A Bak (december 22. – január 20.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: meghallgattatnak az imáik

Számíthatnak a Bakok arra, hogy míg a Plútó a Vízöntőben áll, a dolgok olyan simán mennek, mint kés a vajban. A leckék, amikkel szembetalálják magukat a csillagjegy szülöttei, megtanítják őket arra, hogy meredek sziklák megmászása nélkül is kaphatnak. Valójában a múltban végzett fáradhatatlan munkájukért aratják most le a gyümölcsöt. 

Számítsanak arra a csillagjegy szülöttei, hogy megtalálják a hangjukat, új célokat és új határokat.  Talán még egy sor új barátot is, akikkel otthon érzik magukat. Érezzék át az érzelmek teljes skáláját, míg a Plútó a Vízöntőben áll, de soha ne feledjék, hogy megérdemlik a gyarapodást.

A Vízöntő (január 21. – február 19.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: a végzetük a saját kezükben van

A bolygóállás valószínűleg a Vízöntőre lesz a legnagyobb hatással. Nemcsak a fény új korszakát élhetik meg, míg a Plútó a jegyükben tartózkodik, hanem a gyógyulást is előremozdítja., A közösség érzését építik a csillagjegy szülöttei maguk és azok számára, akikkel keresztezik egymást az útjaik. 

A természetes ösztönük, hogy mindenki számára menedéket teremtsenek, valószínűleg új lendületet kap, és ebben az univerzum is segítő kezet nyújt a csillagjegy szülöttei számára. Készüljenek fel arra, hogy az életüket teljes mértékben kiaknázzák mind személyes, mind szakmai téren.

A Halak (február 20. – március 20.) számára a Plútó a Vízöntő jegyében ezt hozza: az álom valósággá válik

A Halak álmodozó hangulatát valószínűleg teljes mértékben támogatja a Plútó a Vízöntő jegyében az elkövetkező évtizedekben. A forradalmi, idealista és együttműködő energiákban, amelyek most indulnak be, jól boldogulnak a csillagjegy szülöttei.

Akár személyes szinten, akár szakmai fronton – vagy mindkettőben – arra számíthatnak, hogy megtalálják a hangjukat és a módját annak, hogy elrúgják a labdát. Használják ki a csillagjegy szülöttei a Plútó energiáit, míg a Vízöntő jegyében áll. Alapozzák meg azokat a pozitív dolgokat az életükben, melyek a változáshoz és előrelépéshez kellenek számukra.

Forrás: Vogue India, fotó: Unsplash