4 csillagjegy, akinek az exe vissza akarja könyörögni magát 2024 februárjában

2024. február 06.
2024 februárja a horoszkóp szerint minden kétséget kizáróan a nagy fordulatok hónapja több csillagjegy számára is. Ám amikor azt mondjuk, új szakasz kezdődik az életünkben, ez van, amikor a régihez való visszatérést jelenti. Ahogy annak a 4 csillagjegynek is, akik 2024 februárjában nagy eséllyel engednek az exük könyörgésének, és újra megpróbálják együtt. De mely csillagjegyek lesznek megbocsátó hangulatban a következő hetekben? Mutatjuk!
Horoszkóp 2024 február békülés exszel
  • Különös energiák áramlanak a bolygóállásoknak köszönhetően 2024 februárjában, ami hozzájárul, hogy több csillagjegy nagy eséllyel értékeli át múltbeli párkapcsolatait.
  • A horoszkóp szerint 4 csillagjegy visszatérhet az exéhez 2024 februárjában.
  • Mutatjuk, mely csillagjegyeket ragadja el annyira a nosztalgia, hogy felmelegítik a káposztát!

Azt már korábban láttuk, a horoszkóp szerint mely csillagjegyek készülhetnek esküvőre 2024-ben. Azt is elolvashattuk, kik azok a csillagjegyek, akik rátalálhatnak az ikerlángjukra idén. De a bolygóállások olyan energiákat teremtenek, melyek négy csillagjegy esetében inkább a régi tűz fellángolását támogatják.

Mutatjuk, melyik négy csillagjegy számíthat arra 2024 februárjában a horoszkóp szerint arra, hogy újra összejön az exével és adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak!

1. A Rák (június 22. – július 22.) kibékülhet az exével 2024 februárjában a horoszkóp szerint

2024 februárjában a nosztalgia mindennél erősebb érzés lehet a Rák életében. Rádöbbenhetnek a csillagjegy szülöttei a horoszkóp szerint, hogy nem akarják addig feladni, míg minden lehetőséget ki nem próbáltak korábbi párkapcsolatuk működtetésére. A kérdés az, valóban megéri újrakezdeni az exével csak ezért? Érdemes minden lehetőség számára nyitva hagynia a Ráknak a szívét. Mert talán ezúttal van esély arra, hogy az ismerős kapcsolat még eddig felfedezetlen lehetőségeit is kiaknázzák.

2. A Skorpió (október 23. – november 21.) kibékülhet az exével 2024 februárjában

Készen áll arra a Skorpió 2024 februárjában, hogy megbocsásson és továbblépjen. A szerelem újabb mélységeit élhetik át a csillagjegy szülöttei, ha engednek rettenthetetlen természetüknek, és átadják magukat a szenvedélynek, amit már egyszer átéltek korábban. Egészen különleges érzelmi utazás lehet, ha ismét összejönnek exükkel a Skorpiók. A horoszkóp szerint ez a régi sérelmeket is átírhatja a csillagjegy szülötteinek lelkében, gyógyírt hozva a régóta dédelgetett fájdalomra.

A horoszkóp szerint 4 csillagjegy visszatérhet az exéhez 2024 februárjában

A horoszkóp szerint 4 csillagjegy visszatérhet az exéhez 2024 februárjában

3. A Bak (december 22. – január 19.) kibékülhet az exével 2024 februárjában

Az egyensúlyt és stabilitást keresve egy régi ösvényre tévedhetnek a Bakok 2024 februárjában a szerelemben. Már nem ott állnak a csillagjegy szülöttei, mint amikor egykor megszakadt ez a viszony. Egészen más helyzetből indulhat újra a kapcsolata az exével a Bakoknak, ami új felállást teremt a kapcsolat erőviszonyaiban is. A csillagjegy szülötteinek vonzereje és magabiztossága olyan védőpajzsot jelent most már, amit nem törhet össze az újramelegített románc sem a horoszkóp szerint. 

4. A Halak (február 19. – március 20.) kibékülhet az exével 2024 februárjában

Volt párja békejobbot nyújthat a Halaknak 2024 februárjában, ám ez nem jelenti azt, hogy azonnal a karjaiba kell vetniük magukat a csillagjegy szülötteinek. Ám teljesen elzárkózniuk sem kell. Gondolják át: ha újrakezdenék, az csak egy kaland lenne számukra, vagy tényleg úgy gondolják a Halak, hogy ezúttal képesek lennének keresztüllépni a korábbi sérelmeken? A lényeg, hogy kövessék a szívüket a csillagjegy szülöttei, ám azért hallgassák meg azt is, amit az eszük súg, mert a horoszkóp szerint azért tartogathat kiszámíthatatlan csavarokat ennek a szerelemnek az újrakezdése.

Forrás: Astrofame, fotó: Unsplash