Heti horoszkóp 2024. február 5–11. – A három tűz jegynek könnyű hete lesz

2024. február 05.
Mindegy, milyen akadályt gördít az élet a csillagjegyek elé, a heti horoszkóp szerint 2024. február 5. és 11. között a három tűz jegy úgy halad át rajtuk, mint kés a vajon. Az is kiderül, a többi csillagjegy mire számíthat a következő napokban a horoszkóp szerint!
Heti horoszkóp február 5-11.
  • A három tűz jegy (a Kos, az Oroszlán és a Nyilas) könnyedén vesz minden akadályt a heti horoszkóp szerint a 2024. február 5. és 11. közötti napokban.
  • Nem lesz hiány kihívásokból a csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint.
  • Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a 2024. február 5. és 11. közötti időszakban!

Ha pontosan nem is tudjuk meg, mi történik velünk az előttünk álló időszakban, hiszen mindenkinek más az élete, a heti horoszkóp segít felkészülni arra, ha nehezebb, mozgalmasabb időszak vár ránk. A 2024. február 5. és 11. közötti napokban kihívásokból nem lesz hiány a heti horoszkóp szerint.

Mutatjuk, mire számíthatnak az egyes csillagjegyek a heti horoszkóp szerint a 2024. február 5. és 11. közötti napokban!

Kos (március 21. – április 19.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

Roppant zsúfolt hete lesz a Kosoknak. Fontos, hogy tudatosan kerüljék a konfliktusokat a csillagjegy szülöttei, mert komolyan elmérgesedhet a viszonyuk egy kollégával vagy családtaggal. A családjuk támogatására számíthatnak a Kosok a heti horoszkóp szerint egy új üzleti lehetőség vagy vállalkozás beindításához. Most jó esély kínálkozik arra, hogy a csillagjegy szülöttei végre azzal foglalkozhassanak majd, amivel mindig is szerettek volna.

Bika (április 20. – május 20.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

A Bikák életének középpontjában a család áll a következő napokban. Roppant kedvező időszak ez most arra, hogy erősítsék a köteléküket és kellemes minőségi időt töltsenek együtt. Nagyobb bevételre tehetnek szert a csillagjegy szülöttei a heti horoszkóp szerint. Munkahelyén végre beérik munkájuk gyümölcse, elismerik képességeit. A hét második felében nagyon nyugtalannak érezhetik magukat a Bikák. A jövőjükön való gondolkodás erős szorongással töltheti el a csillagjegy szülötteit. Érdemes ezért mindig csak a következő lépésre koncentrálniuk a következő napokban.

Ikrek (május 21. – június 20.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

Könnyen elvesztegetheti az idejét az Ikrek a haszontalan dolgokra a héten, ha nem fókuszál kicsit jobban. Kiderül, hogy a korábbi döntései nem biztos, hogy a legjobbak voltak, így most úrrá lehet a szorongás a csillagjegy szülöttein. Ezt csak erősíthetik a munkahelyi feszültségek és áskálódás. De az idő az Ikreknek dolgozik a heti horoszkóp szerint, és a hét második felére minden jobb színben tűnik majd fel.

Rák (június 21. – július 22.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

Végre látszik a haladás a Rák munkájában, amiért annyit dolgozott. A családi életében most örömteli napok következnek a heti horoszkóp szerint. A hét második felében azonban ismét a munkára kell koncentrálnia a csillagjegy szülötteinek, mert a pozícióharc komolyan veszélyezteti a karrierjét. Ám a bolygóállások a Rák mellé állnak és segítő energiával támogatják.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

A héten mintha nem is érdekelné a munkája az Oroszlánt. Negatív hangulat lesz úrrá a csillagjegy szülöttein. Ehhez hozzájárul az is, hogy egy olyan ember elárulhatja az Oroszlánt, akiről azt gondolta, mindig kiállnak egymás mellett. Ez hatással lehet a csillagjegy szülötteinek jövedelmeire is a heti horoszkóp szerint. Ne tegyenek azonban felesleges erőfeszítéseket a dolgok megjavítására addig, míg ki nem kristályosodik a helyzet teljesen. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

Most minden bátorságára szüksége lesz a Szűznek a héten, ám a testvérei támogatják majd. A szerencse is a csillagjegy szülöttei mellé szegődik. Ez mind hozzájárul ahhoz, hogy a munkalehetőségeit illetően nagyban javulnak a heti horoszkóp szerint a Szűz kilátásai. Érdemes új terveket szőnie a jövőre. 

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

Nagyon sok munkája lesz a hét elején a Mérlegnek, ám a hét közepére jó eséllyel túljutnak a sűrűjén a csillagjegy szülöttei. Egy kis plusz energiabefektetéssel most extra jövedelemre tehet szert. Ez nem is jön rosszul, hiszen egy utazás is kilátásba kerülhet a hét második felében a heti horoszkóp szerint a csillagjegy szülöttei számára.

Skorpió (október 23. – november 21.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

A héten a remek lehetőségek adódnak a Skorpiónak, hogy több pénzre tegyen szert. Ezt nem adják azonban ingyen. Több munka és nagyobb felelősség adódhat a munkahelyén. Érdemes erre most rábólintani a csillagjegy szülötteinek a heti horoszkóp szerint, hiszen a bolygóállások energiája is segíti a karrierjükben való előrejutást.

A heti horoszkóp szerint a 2024. február 5-11. közötti napokban a Tűz jegyeknek különösen jó energiái lesznek

A heti horoszkóp szerint a 2024. február 5–11. közötti napokban a Tűz jegyeknek különösen jó energiái lesznek

Nyilas (november 22. – december 21.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

Pénzügyi problémákkal és váratlan kiadásokkal indulhat a hét a Nyilas számára. A munkában most kihátrálhatnak a korábbi támogatói a háta mögül, így a csillagjegy szülötteinek egyedül kell végigvinniük, amibe belekezdtek. Ne adják fel azonban útközben, mert így a siker gyümölcsét is egyedül arathatják le a heti horoszkóp szerint.

Bak (december 22. – január 19.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

Rögtön a hét elején váratlanul nagyobb pénzösszeghez juthatnak a Bakok. Ez jutalom az elvégzett munkáért. Ám ez azt is jelenti, hogy újabb feladatot bíznak a csillagjegy szülötteire a munkahelyükön, és ezúttal nekik kell összefogni a csapatot. Először kétségbe eshetnek az új és nagyobb felelősségtől a Bakok, ám a heti horoszkóp szerint nem kell aggódniuk. A bolygóállások energiái segítenek, hogy könnyedén vegyék az akadályokat.

Vízöntő (január 20. – február 18.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

A héten remek alkalom adódik a Vízöntőnek egy külföldi utazásra. A csillagjegy szülöttei jó híreket kapnak a munkájukban is a heti horoszkóp szerint. Párkapcsolatában belső vívódást élhet meg, ám a hét második felében sikerül tisztáznia és eldöntenie a kérdéseket. Ügyeljenek jobban az egészségükre a csillagjegy szülöttei!

Halak (február 19. – március 20.) heti horoszkóp 2024. február 5-11.

Meglepő helyről kaphat családon belülről támogatást a Halak a héten. Erre szüksége is lehet, mert a munkahelyén most minden átalakulóban van. Olyan információkhoz juthatnak a csillagjegy szülöttei, ami felborítja a párkapcsolatát. Lehet, hogy most jobban teszik a heti horoszkóp szerint, ha elfogadják azt az utazási ajánlatot, amit a hét második felében kapnak. Így lesz lehetőségük végiggondolni, hogyan hozzák újra egyenesbe az életüket.

Forrás: Her Zindagi, fotó: Unsplash, Getty Images