Kis évindító szexhoroszkóp 2024

2024. január 09.
A Vénusz, a szerelem bolygója a januárt az érzéki Nyilasban tölti, ami jó energiákat hoz a szerelembe, a szexbe és a hosszú párkapcsolatokba is.
Szexhoroszkóp 2024

 A Kos (március 21. – április 19.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Kos szexhoroszkóp 2024: Bár ebben a hónapban inkább a munkán jár az esze, nem árt, ha a szexre is szán egy kis időt. Most érdemes megadni a módját a randiknak, az együttléteknek, és előre örülni annak, amit 2024-re eltervezett a párjával. 
Szingli Kos szexhoroszkóp 2024: Az egyedülálló Kos most könnyen beleeshet abba a hibába, hogy nem veszi észre azt, aki az orra előtt van. A Vénusz, vagyis a szerelem, az örömök és a vágyak bolygója most a tüzes Nyilas jegyében jár, ami ideális időszak a romantikához.

A Bika (április 20. – május 20.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Bika szexhoroszkóp 2024: A Vénusz számlájára írható, ha most a Bika nem tud betelni a párjával. Miközben a nagy szenvedélyességnek gátat szabni nem szabad, érdemes azt is átgondolni, hogy a kapcsolaton belül egyenlően alakul-e az adok-kapok.
Szingli Bika szexhoroszkóp 2024: Ha álmai társát keresi a szingli Bika, most jó esélyekkel indul, a Jupiter ugyanis a jegyben mozog, annak intenzív energiái lehetővé teszik a nagy találkozásokat. Ehhez nincs másra szükség, csak megadni az esélyt az ismerkedésre.

Az Ikrek (május 21. – június 20.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Ikrek szexhoroszkóp 2024: A párkapcsolatban élő Ikreket is megmozgatja a szerelem bolygója, érdemes átadnia magát a flörtnek, az élvezeteknek függetlenül attól, hogy öt hónapja vagy épp öt éve van együtt a párjával. Az extra odafigyelés most különösen elkápráztatja a partnert.
Szingli Ikrek szexhoroszkóp 2024: A szingli Ikrek kacér és vidám hónap elébe néz, most érdemes flörtölni, ismerkedni, tét nélkül kommunikálni. Az ösztöneire és a szívére nyugodtan rábízhatja magát.

A Rák (június 21. – július 22.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Rák szexhoroszkóp 2024: Ne csüggedjen a Rák, ha párkapcsolata most egy kicsit laposnak tűnik, a január és a Vénusz új és lendületes energiákat hoz, január 11-én pedig a Bak újhold a romantikában is új kezdetet jelent.
Szingli Rák szexhoroszkóp 2024: Ha a szingli Rák úgy érzi, kijött a gyakorlatból, most ne csüggedjen, a január lendülete szárnyakat ad. Ahhoz, hogy partnerre leljen, töltődjön, és találja meg saját egyensúlyát! Meditáljon, jógázzon, pihenjen!

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Oroszlán szexhoroszkóp 2024: A Mars, a cselekvés bolygója, ebben a hónapban a szórakozás iránti vágyat fűti az Oroszlánban, ami a párkapcsolaton belüli nyomó-húzó energiáknak kedvez. A csillagjegy szülöttje egyszerre akarja a rutint és a mást. Aggódni nem érdemes, az egyensúlyt megtalálja, a hónap végén pedig beköszönt a hőn vágyott harmónia is.
Szingli Oroszlán szexhoroszkóp 2024: Az egyedülálló Oroszlán most a kötelezettségeire és az öngondoskodásra összpontosítson, hogy aztán a hónap közepén a szerelmi életben is eljöhessen a változás.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Szűz szexhoroszkóp 2024: Bár januárban az otthon és a család kapja a főszerepet, a január a párkapcsolati öngondoskodásnak kedvez. Most érdemes nagyot álmodni, a közös jövőt bátran megtervezni!
Szingli Szűz szexhoroszkóp 2024: Ha személyes fejlődésről és szerelmi életről van szó, a január a lehetőségek hónapja. Most érdemes elgondolkodni célokon, de legfőképp a szerelmen: mi vált be eddig, és mi az, ami nem? Aki nem tudja, mit akar, randizzon gyakrabban, hogy válaszokat kapjon.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Mérleg szexhoroszkóp 2024: A január a tartalmas beszélgetések hónapja, itt az idő, hogy a Mérleg őszintén kommunikáljon. Ez kiváló alapot ad ahhoz, hogy partnerével mélyre menjen, és tisztázzák a félreértéseket.
Szingli Mérleg szexhoroszkóp 2024: Az egyedülálló Mérleg számára a január eleje az önfelfedezésről szól, vagyis most érdemes végiggondolnia azt, hogy mire vágyik a szerelemben. A csillagok egy spontán, de erőteljes szerelmi lehetőségre utalnak.

A Skorpió (október 23. – november 21.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Skorpió szexhoroszkóp 2024: A kevesebb néha több! Igaz ez a Skorpió párkapcsolatára, ahol most nem árt a külön töltött idő azzal a kitétellel, hogy az együtt töltött időben viszont a tartalom és a minőség kapja a főszerepet. Érdemes kikapcsolni a telefont és alámerülni a másik társaságában!
Szingli Skorpió szexhoroszkóp 2024: Bár a Tinder könnyű és gyors megoldásnak tűnik, érdemes nagyon megszűrni, hogy ki felé nyit és kire pazarolja energiáit a Skorpió. Tartsa szem előtt tulajdon értékeit, legyen igényes, és ne tévessze szem elől a hosszú távú célt: a fenntartható szerelmet.

A Nyilas (november 22. – december 21.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Nyilas szexhoroszkóp 2024: A január egy nagyszerű hónap a szerelemre a Nyilas számára. A Vénusz, a szerelem bolygója 23-ig e jegyben áll, ami ellenállhatatlanná teszi. Most érdemes sort keríteni az olyan beszélgetésekre, amelyeket eddig került.
Szingli Nyilas szexhoroszkóp 2024: Az egyedülálló Nyilas a Vénusz hatására most bájosabb és pezsgőbb, mint valaha, ezt az oldalát pedig nem szabad nem megmutatnia a külvilágnak. Bátran nyíljon meg, kommunikálja elképzeléseit arról, hogy milyen párkapcsolatban gondolkodik. Biztos lehet benne, hogy az emberek felfigyelnek rá!

A Bak (december 22. – január 19.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Bak szexhoroszkóp 2024: Itt az idő, hogy párjával az oldalán átadja magát a kikapcsolódásnak, az örömöknek a Bak. Utazzon el, bújjon el a világ elől a párjával, és szánjon időt arra, hogy a legmélyebb szinten kapcsolódjon partnerével, és közös jövőt álmodjanak.
Szingli Bak szexhoroszkóp 2024: Lehet, hogy van az egyedülálló Bak környezetében valaki, akit megközelíteni eddig nem mert. A január most alkalmas lehet arra, hogy közelebbről is felfedezze ezt a vonzódást, könnyen meglehet, hogy ez az, amit keresett. 

A Vízöntő (január 20. – február 18.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Vízöntő szexhoroszkóp 2024: Ez a hónap a Vízöntő számára az egyensúlyról szól, fontos, hogy időt szánjon magára, és a párjára egyaránt. Élvezze a barátaival  töltött időt, de ügyeljen arra, hogy ugyanilyen erőfeszítéseket tegyen a szerelme irányába is.
Szingli Vízöntő szexhoroszkóp 2024: A hónap nemcsak az önvizsgálatnak, de a társas kapcsolatoknak is kedvez. Mozduljon ki otthonról, jó esélyei vannak a találkozásra, és az is meglehet, hogy egy olyasvalakivel sodorja össze az élet, akit régről ismert, ám ebben a megvilágításban még nem látta.

A Halak (február 19. – március 20.) számára ilyen lesz a szex 2024-ben a horoszkóp szerint

Párban élő Halak szexhoroszkóp 2024: Itt az idő, hogy a Halak felfedezze párjával a várost, az éjszakát. Lépjen ki komfortzónájából, és új élményekkel erősítse meg kapcsolatát! Ez a hónap a partnerség elmélyítéséről és egymás egyéni fejlődésének támogatásáról szól.
Szingli Halak szexhoroszkóp 2024: Az egyedülálló Halak önmagára talál ebben a hónapban, a Vénusz pedig szinte észrevétlenül is a reflektorfény felé löki. Jó hír a Halak számára, hogy a pozitív rezgéseket a környezet is jól veszi, a jó hangulata másokra is átragad. Használja ki ezt az időt az ismerkedésre, hogy egy remek, önbizalommal teli időszak vehesse kezdetét a szerelemben is.

Forrás: Womenshealthmag Fotó: Getty Images