Heti horoszkóp 2024. augusztus 12–18. – Fejesugrás a Merkúr retrográdba

2024. augusztus 12.
A heti horoszkóp 2024. augusztus 12–18. között is a Merkúr retrográd egyre erősebb hatásaira figyelmeztet. Meddig tart még a bolygóállás és hogyan úszhatnak az árral a végéig a csillagjegyek?
Heti horoszkóp 2024. augusztus 12-18 Merkúr retrográd
  • A heti horoszkóp szerint a 2024. augusztus 12–18. közötti napokban a csillagjegyek mindegyikére egyre erőteljesebb hatással lesz a Merkúr retrográd.
  • Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek az Oroszlán jegyének utolsó teljes hetében?
  • A Vízöntő számára rengeteg lehetőséget és váratlan találkozásokat ígér a heti horoszkóp 2024. augusztus 12–18. között. 

A heti horoszkópot 2024. augusztus 12. és 18. között meghatározó asztrológiai események közül nem csak a Merkúr retrográd lesz nagy hatással a csillagjegyek életére. Váratlan találkozások és kihívások teszik fordulatokkal telivé a következő napokat, így nem sok nyugalomra számíthatnak az állatövi jegyek.

Mi vár az Oroszlán jegyének utolsó teljes hetében az egyes csillagjegyekre 2024. augusztus 12–18. között a heti horoszkóp szerint?

Heti horoszkóp az egyes csillagjegyeknek 2024. augusztus 12–18.

1. KOS (MÁRCIUS 20. – ÁPRILIS 19.) 

A héten a pénz okozhat feszültséget a Kos párkapcsolatában. A Merkúr retrográd nehezíti, hogy keresztüljussanak a csillagjegy szülöttei ezen a konfliktuson. A nyílt és egyenes kommunikáció, pontos fogalmazás segíthet, hogy hamar tisztázódjon a félreértés.

Ha nem lenne elég zűrzavar a Kos életében, a heti horoszkóp szerint egy váratlan találkozás egy régi baráttal megkérdőjelezheti a csillagjegy szülötteinek egész életét. Lehetséges, hogy rossz döntést hoztak korábban?

2. BIKA (ÁPRILIS 20. – MÁJUS 21.)

Nyugalomban indul a hét, ám a hét közepére mégis idegesnek, ingerlékenynek érezhetik magukat a Bikák, és az okát sem tudják. A Merkúr retrográd okozta feszültség csak a hét második felére múlik el a csillagjegy szülötteiről. 

Jó, ha kicsit spontánabbak tudnak lenni a Bikák a heti horoszkóp szerint, mert így megragadhatják azokat a munkalehetőségeket, melyek nagyobb bevétellel kecsegtetnek hosszú távon is. A hétvégén töltsenek együtt minőségi időt szerelmükkel, hogy kapcsolatukban minden fontos kérdést átbeszélhessenek.

3. IKREK (MÁJUS 22. – JÚNIUS 21.)

A héten akár veszélyes is lehet, ha mindent hangosan kimondanak az Ikrek, amire gondolnak. Mielőtt bármit elhamarkodottan kiejtenének a szájukon, mérlegeljék a lehetséges következményeket. A Merkúr retrográd hatására könnyen félreérthetik az akár jó szándékú megjegyzéseket is.

A csillagjegy szülötteinek egy szomszéddal vagy testvérrel lehet konfliktusa a heti horoszkóp szerint. A jó hír, hogy ha sikerül elsimítaniuk, az új kezdet jó új lehetőségeket hozhat.

4. RÁK (JÚNIUS 22. – JÚLIUS 22.)

A pénz és a barátság okozhat zűrzavaros helyzeteket a Ráknak a héten. Sértve érezhetik magukat emiatt a csillagjegy szülöttei. A kommunikáció nagyon fontos, hiszen a Merkúr retrográd miatt még egy bocsánatkéréssel is ellenkező hatást érhetünk el.

Az újhold hatására könnyebb újraértékelni a céljaikat a csillagjegy szülötteinek, amire szükségük is lehet a következő időben, hogy észrevehető eredményeket érjenek el. A Merkúr retrográd végéig nem árt az óvatosság a pénzügyekben és az egészségükkel kapcsolatban sem!

5. OROSZLÁN (JÚLIUS 23. – AUGUSZTUS 23.)

Rosszul érintheti a héten az Oroszlán népszerűségét a kollégái körében a Merkúr retrográd. A legjobb, amit a heti horoszkóp szerint tehetnek a csillagjegy szülöttei, ha jobban előkészítik és pontosabban kommunikálják lépéseiket. Nem biztos, hogy tisztán látnak saját szerepükkel kapcsolatban az Oroszlánok.

A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegy szülötteinek, ne akarjanak mindenkinek megfelelni. Csak így vészelhetik át a Merkúr retrográdból hátralevő heteket.

6. SZŰZ (AUGUSZTUS 24. – SZEPTEMBER 22.)

A szerelem áll a héten a Szűz életének középpontjában. Egy váratlan találkozás hatására meglévő kapcsolatukat is átértékelhetik a csillagjegy szülöttei. Most jó lehetőségük lesz utazásra, tanulásra, új élmények kipróbálására is a Szüzeknek.

Kész megkönnyebbülés lesz, amikor eljön végre a hétvége. A heti horoszkóp szerint sokkal nyugodtabbnak érezhetik magukat a csillagjegy szülöttei végre. Hagyjanak időt maguknak, hogy leülepedjenek a héten történtek, csak ezután hozzanak komoly döntéseket.

7. MÉRLEG (SZEPTEMBER 23. – OKTÓBER 23.)

A hét elején a Vénusz határozza meg a Mérleg napjait a 2024. augusztus 12–18. közötti időszakban. Ez leginkább a csillagjegy szülötteinek baráti kapcsolataiban és ambícióiban okozhat váratlan fordulatokat. Az Uránusz a Mérleg pénzügyeire és elköteleződésére lesz nagy hatással a heti horoszkóp szerint.

Lehet, hogy fájdalmas lehet továbblépni, ám a hét végén el kell engednie a csillagjegy szülötteinek néhány emléket, érzést ahhoz, hogy valóban képes legyen fejlődni és haladni az úton, amit kitűzött maga elé. A Merkúr retrográd arra késztetheti a Mérleget, hogy válogassa meg bölcsebben, kivel barátkozik és mire használja energiáit.

8. SKORPIÓ (OKTÓBER 24. – NOVEMBER 22.)

Sikeres hét áll a Skorpió előtt, ami a munkát és a pénzügyeket illeti. Fontos, hogy most minden idegszálukkal koncentráljanak a feladataikra, mert roppant gyümölcsöző lehet, ha sikerül megoldaniuk a régóta húzódó projektet. Ugyanakkor a Merkúr retrográd nem könnyíti meg feltétlenül a csillagjegy szülötteinek dolgát. De ne hagyják a Skorpiók, hogy az apró bosszúságok elvegyék a kedvüket a munkától.

9. NYILAS (NOVEMBER 23. – DECEMBER 21.)

Egy apróbb feszültséggel indulhat a hét a Nyilas számára. A párkapcsolatukat fojtogatónak érezhetik a következő időszakban a csillagjegy szülöttei, úgy érzik, térre és szabadságra van szükségük. 

A heti horoszkóp szerint fontos átgondolniuk a csillagjegy szülötteinek, vajon a pénz miatt vannak a munkahelyükön, vagy valóban szeretik, amit csinálnak? Egy munkahelyi románc okozhat kisebb káoszt a Nyilas életében. Megéri?

10. BAK (DECEMBER 22. – JANUÁR 20.)

Intenzív energiák fűthetik fel a Bak párkapcsolatát a héten. A Merkúr retrográd jó lehetőségekkel és választási lehetőségekkel segíti a csillagjegy szülötteinek előrejutását. Még a szerelem is logikusabbnak tűnik a bolygóállás hatására! A heti horoszkóp azonban arra figyelmezteti a Bakot, hogy a siker érdekében erősebb elköteleződésre lehet szüksége. Muszáj megtenniük a következő nagy lépést.

11. VÍZÖNTŐ (JANUÁR 21. – FEBRUÁR 19.)

Az elköteleződéssel kapcsolatos nézeteltérések okozhatják a legnagyobb konfliktusokat is a héten a Vízöntő életében. Ha nem sikerül a Merkúr retrográd hatását az egyenes, őszinte kommunikációval áthidalniuk, a hét végére sem enyhül a feszültség a csillagjegy szülöttei körül. A heti horoszkóp szerint szükségük lehet egy új tervre a Vízöntőknek, hogy megújult magabiztossággal találják meg az útjukat.

12. HALAK (FEBRUÁR 20. – MÁRCIUS 20.)

Váratlan lehetőség adódik a Halak számára a héten, hogy valami újat tanuljanak, amire eddig nem is gondoltak. Ez egészen más irányba terelheti a csillagjegy szülötteinek ambícióját. Fontos azonban, hogy kiálljanak magukért a Halak, ne hagyják, hogy más arassa le a munkájuk gyümölcsét! A heti horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegy szülötteinek, hogy a Merkúr retrográd alatt fordítsanak nagyobb figyelmet az egészségükre, vegyék komolyan az apró tüneteket is!

Forrás: Vogue Australia, fotó: Getty Images, Unsplash