Egészséges antidepresszánsunk: a termálvíz

2015. január 16. |

Újra itt a depresszió szezon, de nem kell beletörődnünk és teret adnunk a lehangoltságnak – vessük be az antidepresszánsok legélvezetesebbikét.

Magyarország közös kincse nemcsak a legjobb stresszoldó, de rendszeres használatával segít megőrzi belső harmóniánkat – ez pedig a termálvíz!

A gyógyhatású termálvizek, azaz a gyógyvizek háromféle módon hatnak a szervezetünkre: fizikai, kémiai és biológia úton – melyek közül az utóbbi bír a legnagyobb jelentőséggel: finoman hat a vegetatív idegrendszerre, oldja a feszültséget, jótékonyan hat az álmatlanság ellen és a stresszet is csökkenti.

Ráadásul a gyógyvizes medencék mikroklímája a levegőben található negatív iontúlsály miatt stresszoldó hatású – így akár 20-30 perces lazító fürdő is elég, hogy a víz kifejtse jótékony hatását!

Jelentkezz be most az ország több pontján ismegtalálható Danubius Health Spa-ba és töltődj fel egy gyógyvizekkel megkoronázott wellness hétvége keretén belül!

Szólj hozzá te is!

Kapcsolódó cikkek

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera