A MOBILSOFA partneri megállapodást kötött a Dubai Design Week szervezőivel

2017. december 14.
A MOBILSOFA Event Design Stúdió Dubaiban partnerségre lépett a képzőművészettel és designnal kapcsolatos eseményeket lebonyolító Dubai Design Week főszervezőivel. Az együttműködés első eredménye a november 13. és 18. között zajló rendezvényen a Super Design Market elnevezésű helyszín tervezése és építése volt, melyet további számos közös projekt követ a közeljövőben.

A megállapodás keretében elvégzett első projekt egy pop up bemutató és árusító üzlettér egységes, mindeközben jól adaptálható retail környezet kialakítása volt a Design Week arculatába illeszkedve. A tizenhárom vezető nemzetközi márka termékeinek helyet adó üzletrendszer tervezése és kivitelezése a koncepcióalkotástól a brandingen át az interior designig és kivitelezésig terjedt. A pop up üzlet kialakításához egyedi fejlesztésű Smart Event System elemeit használta fel.

Az idén 20 éves MOBILSOFA negyedik éve van jelen a dubaji rendezvénypiacon. Kinti irodájukkal eddig olyan helyszíneket terveztek és építettek, mint a Globe Soccer Awards gala nagyszínpada, az Arab-Öböl 5 országán végigvonuló BMW modellbemutató show helyszínei, a MINI autómárka számára épített bemutatóterek vagy a Mercedes számára az Abu Dhabi Forma1-es pályán megépült színpad.

A legnagyobb design tematikájú rendezvényeket szervező dubaji irodával kötött mostani megállapodás illeszkedik a MOBILSOFA regionális terjeszkedési stratégiájába, amely szerint a következő évben az egész Öböl-térségre ki kívánják terjeszteni működésüket.

7 fotó megtekintése

 

A MOBILSOFA

A MOBILSOFA egy nemzetközi evet design stúdió 20 éves tapasztalattal, 45 alkalmazottal, köztük 15 tervezővel. A budapesti székhely mellett Dubaiban is működtetnek egy leányvállalatot. Eddig több mint 5 000 projektet bonyolítottak le sikeresen a világ számos pontján. Munkájukat eddig mintegy 20 szakmai díjjal ismerték el.